FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
allah razi olsun abi eline sağlık hızına yetişemioz yhauf ^_^
tesekkürler

rica ederim kardeş güle güle kullan

--------------- Ekleme ---------------

ovi haritayı güncelleme yapınca c deki hafıza 45 mb'a düştü. Acaba bu normalmi.

evet normal yeni sürümü indirince telefon hafızasına kuruluyor önceki sürüm ise rom içinde yüklü z diskinde yeni yensi c diskine yükleniyor

• Beğen
Tepkiler: E$QA DILA

asker1978

Üye
Allah razı olsun kardeş ellerine sağlık modifiye yazılım çok güzel olmuş.Fakat abi benim telefon fena yavaşladı ve özellikle dikkat ediyorum alarımını kurduğumda telefon sürekli donuyor bu neden olabilir.Yapabileceğim bişey varmı.Çalışmalarının devamını dilerim.:oke:

salkin

salkin

Üye
kardeşim ellerine kollarına sağlık :)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardeş ellerine sağlık modifiye yazılım çok güzel olmuş.fakat abi benim telefon fena yavaşladı ve özellikle dikkat ediyorum alarımını kurduğumda telefon sürekli donuyor bu neden olabilir.yapabileceğim bişey varmı.çalışmalarının devamını dilerim.:oke:

kardeş modfiyenin içeriğinden kaynaklı bir durum olabileceğini sanmıyorum çünkü ben kaçgündür kullanıyorum ve kullanan arkadaşlarda var zorun olduğu belirtilmedi hiç bende de hiç sorun çıkması flash attınca telefon açılır yaklaşık 2 dk ellemeyin ve sonra yeniden başlatın sorun olabileceğini sanmıyorum ve tabi konu başlığında da belirtmişim flash atmadan önce silinecek klasörleri silin diye sys system private resource <

kardeşim ellerine kollarına sağlık :)

rica ederim...

• Beğen

asker1978

Üye
kardeş modfiyenin içeriğinden kaynaklı bir durum olabileceğini sanmıyorum çünkü ben kaçgündür kullanıyorum ve kullanan arkadaşlarda var zorun olduğu belirtilmedi hiç bende de hiç sorun çıkması flash attınca telefon açılır yaklaşık 2 dk ellemeyin ve sonra yeniden başlatın sorun olabileceğini sanmıyorum ve tabi konu başlığında da belirtmişim flash atmadan önce silinecek klasörleri silin diye sys system private resource <

rica ederim...

İlgi ve alakana çok teşekkür ederim dostum sağol.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeş ne demek

• Beğen
ulex54

ulex54

Üye
bir sorun farkettim ovi mağazasına giremiyorum. hiç açılmıyor uygulama. birde bahsettiğim tema mavi-gri arası bi renkti ögeleri seçme rengi de sarıydı bulabilirsek sevinirim

bilgisayardan ovi mağazasına girip ordan telefona ovi mağaza indirme linkini gönderdim.yükledim şimdi açıldı. son sürüm yok demek ki içinde. Bu sırada temayı hala bekliyorum :)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
elimde bir sürü tema var jangisidir bilemiyorum

• Beğen
ulex54

ulex54

Üye

bu rofs dosyasına eklediğinizi istiyorum. önceki versiyonlarınızdan biri siizn 7. ayın 29 unda indirmişim. bir de yüklü olan temaları nasıl kaldırabiliriz

leetanta

Üye
modifiyeler içinde en iyisi bu olmuş ( hepsini denedim ) üstad, telefondan şimdi zevk almaya başladım, gerçekten teşekkürler....saygı ve sevgiler...

blue1910

blue1910

Üye
Çok güzel olmuş gerçekten de elinize sağlık. Ben sadece ufak bir nokta mı bilmiyorum ama 2 dk bekleyin sonra yeniden başlatın demişsiniz ama geçen ki modifiyedede yapmamıştım bundada yapmayı unuttum bi problem olmaz deği mi ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş problem olmz güle güle kullanın :)

modifiyeler içinde en iyisi bu olmuş ( hepsini denedim ) üstad, telefondan şimdi zevk almaya başladım, gerçekten teşekkürler....saygı ve sevgiler...

bende aynı zevkle kullanıyorum kardeş güle güle kullan sende :oke:

• Beğen
ulex54

ulex54

Üye
temanın adı prestige solace imiş. malesef bunu öğrenmek için eski rofs dosyasını extract leyip temanın parçalarını bulup bir programla birleştirmek durumunda kaldım

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
temanın adı prestige solace imiş. malesef bunu öğrenmek için eski rofs dosyasını extract leyip temanın parçalarını bulup bir programla birleştirmek durumunda kaldım

kardeş bunu yaptığın için neden malesef diyorsun ki :) ben ancak modifiye düzenlediğim zaman böyle istekleri yerine getirebilirim yani bol zamanımda zaten istenilenleri ve modifiye yapar yayınlarım kişilere özel tek tek modifiye yapamam zaten bu imkansız :) genel kullanılacak özellikleri ekliyorum :) bahsettiğin temayıda biliyorum anladım hangisi olduğunu şimdi temayı kurdunmu ? kullanıyormusun malesef demeyelim bizde bişeyle yapmaya çalışalım öğrenirriz modifiye içinden çıkarıp sis haline getirip kurabilirsin :)

• Beğen

vahset44

Üye
bir sorun farkettim ovi mağazasına giremiyorum. hiç açılmıyor uygulama. birde bahsettiğim tema mavi-gri arası bi renkti ögeleri seçme rengi de sarıydı bulabilirsek sevinirim

bilgisayardan ovi mağazasına girip ordan telefona ovi mağaza indirme linkini gönderdim.yükledim şimdi açıldı. son sürüm yok demek ki içinde. Bu sırada temayı hala bekliyorum :)

bende de aynı sorun oldu. ama ovi mağazasında ovi mağaza indirme linkini bulamadım.

eski modifiyede kamera flaşını açma programı vardı. sanırım bunda yok. programın kendisini bulup kurmaya çalıştım. yemiyor :(

çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. teşekkürler.

blue1910

blue1910

Üye
bende de aynı sorun oldu. ama ovi mağazasında ovi mağaza indirme linkini bulamadım.

eski modifiyede kamera flaşını açma programı vardı. sanırım bunda yok. programın kendisini bulup kurmaya çalıştım. yemiyor :(

çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. teşekkürler.
Ovi mağaza için cepten google'a ovi store download yaz ve orjinal sitesinden indir. Yükleme bitince ovi ye girip ordanda flash açma programını indir. :oke: :oke:

asker1978

Üye
Dostum senden bir ricada bulunucaktım İlk başta yayınladığın modifiyeli yazılımın içinden sadece AKTİVEFİLE DOSYA YÖNETİCİSİNİ çıkartıp tekrar yayınlaman mümkünmü.Diyceksin bu en son sürümü niye kurmuyosun Allah razı olsun kurdum şuan o yüklü ama benim cihaza pek yaramadı galiba bu yazılım.Birincisi çok çabuk şarj bitiyor ve Kamera flash yakma programları yüklü değil birde ikonlar çok küçük.Ben yapabilsem sana zahmet vermiycemde pek çakmıyorum.İlgi ve alakana şimdiden çok teşekkür ederim.:evet:

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kardeş bu FW çok güzel olmuş ellerine sağlık ancak şöyle bir sorun var bu FW yükledikten sonra bluetootu açtım bağlanmak için kardeş adın ferzan çıkıyor aygıtın adını değiştirdim ancak cihazı bilgisayar 5800 nokia olarak algılıyor ne kadar uğraştıysamda inatla 5800 Nokia olarak algılıyor PC Suit ile bağlantıda sorun yok Bloetooth ile böyle bir sorun var en önemlisi FW yüklemeden önce E sürücüsünü Depolama modunda PC bağlamak ve sys, Resoucre.system ve Private klasörünün içeriğini kesin silmek gerekiyor yoksa tel donuyor bu ayrıntılı yapınca sorun kalmıyor iyi forumlar

lazmaster53

Üye
Çalışman gerçekten çok güzel ve başarılı eline sağlık.Bir dahaki sürüm için şöyle bir öneride bulunmak istiyorum: Uygulamaların simgelerine birkaç saniyeliğine basılı tutunca Programı kaldır menüsü çıkmasını sağlayabilecek bir seçenek güzel olurdu. Ayrıca bu modifiye işini nasıl yaptığını anlatabilirsen belki bizim de bir katkımız olur diye düşünüyorum.

KELGER

KELGER

Üye
KARDEŞ ÇOK saol GÜZEL görünüyor ama indiremiyorum hotlifede sorun var. kardeş adobe flash lite 4 ekleme imkanın varmı.eğer deneyeyip cevep verirsen ona göre bide indirebilirsem yükleyecem saol

Üst Alt