ferzan baba hani c6 yazılımı 5800 da diyolar ya n8 yazılımı da n97 de olma imkanı varmı.
navifirm ile n8 dosyalarını indirdim 7 dosya ,boyutu biraz fazla ama hemnen hemen benziyor n97 ye.fw ile açıp baktım private falan herşey aynı sadece biraz fazlalıklar var
acaba kursak kabul edermi.
hiç olmazsa flash player 10 u var onu çalsak olurmu acaba .
ferzan baba hani c6 yazılımı 5800 da diyolar ya n8 yazılımı da n97 de olma imkanı varmı.
navifirm ile n8 dosyalarını indirdim 7 dosya ,boyutu biraz fazla ama hemnen hemen benziyor n97 ye.fw ile açıp baktım private falan herşey aynı sadece biraz fazlalıklar var
acaba kursak kabul edermi.
hiç olmazsa flash player 10 u var onu çalsak olurmu acaba .
kardeş denemediğim birşey üzerinde yorum yapamam ve denemeye zamanımda yok sizin ilginize sunduğum bu kopnudaki bilgiler ve değişikliklerde hep deneyerek başarılı sonuç alana kadar sunulmuş değişikliklerdir sizde hep isteyeceğinize bize bir değşiklikler sunsanız ? mesela sende bazı şeyleri dene başarılı sonuç aldığın olursa paylaşırsın bizlerle benim yaptığım gibi... :umarım anlatabildim
teşekkürler bana nokia c6 telefonundaki menü tuşuna basınca kaydırarak tuş klidi açma varya o lazım ama rw ol olmadan olursa daha iyi olucak.Neden istediğime gelince n97 telefonumun tuş klidi açma kapatma tırnağı kırıldı onuda yaptırmam biraz zor telefonun servise gitmesi falan ama böyle bi uygulama varsa atacağın mesajda gönderebilirsen işime yarıyacak şimdiden teşekkürler : )
bu rofs dosyalarınr ne yapacagım anlayamadım flash atma ısı bıttıkten sonra o ılk lınktekı arkadasımızın ıslemlerını yaptıktan sonramı format atıcaz bı acıklama lutfen
ellerine sağlık kardeş fw çok ii fakat uygulamalar klasörüne ulaşmda sık sık sonma yapıor sadece bende mi oluyor yoksa. birde daha önce fm verici çalışıodu şimdi aktifleştiremiyorum.