film seyrederken annem odayı bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
film seyrederken annem odayı bastı
ya arkadaşlar kapıyı kilitledim canım çok sıkkın ne yapmalıyım ben bugun okula gitmedım annem kahvaltı yaptı işte ekmek yoktu bı gıdıp alıyım gelıcem dedi bende tamam dedim işte baktım gözüme geçende yalçının verdiği dvd gözüme çarptı yalçın benım en iyi arkadaşım işte neyse dedim annem gelene kadar izlerim bakalım ne var gibisinden kuruldum koltuğa açtım baktım bide ne göriyim sibel kekili neyse ben filme dalmışım haberim yok bi ses duydum patttt diye kapı açıldı arkama bi baktım annem şaştı kaldı annem çok sınırlendı kapının kolunu çekip kırdı ve kafama fırlattı bende ona bunun çok yanlış bir davranış olduğunu ima ettim ve utancımdan koşarak odama geldim kapıyı kilitledim off ya ne yapmalıyım ben çok utanıyorum böyle bir şekilde karşısına çıkmamalıydım ne önerirsiniz ?

Lacrymosa

Üye
Düzenlendi.

Adilx05

Adilx05

Üye
Yaptığın çok ayıp aa daha dikkatli olsaydın daha iyi olurdu...

● aLuvi ●

Üye
dikkatli olsaydın daha iyi olurdu...

Yani İzle Ama Dikkatli Ol Anlamındamı ? :D
Hem Geçmiş Olsunda Neden Seyretmeye Devam Ettin ? ..Ama Yinede Geçmiş Olsun Senin Burada Bir Suçun Yok Bence Annene Simdi Soylediklerini Söyle Benlki Siniri Geçer Hem Arkadaşını Şahit Olarak'ta Gösterebilirsin ..

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
bu çocuk yazıyo ya ama harbiden yazıyo :hmmm

he bu arada adem. ? sen nasıl başkasının konusunu, mesajını değiştirebiliyosun, düzenleyebiliyorsun ?

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
he bu arada adem. ? sen nasıl başkasının konusunu, mesajını değiştirebiliyosun, düzenleyebiliyorsun ?[/QUOTE]

bence de :hmmm

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
aynen :oke:

Yağmur

Üye
:ehe:ehe

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
ya of annem parayı çok sever bende kasamdaki tüm paraları kilitlediğim kapının altından attım ama yok paraları aldı halada affetmedi ne yapmam lazım off.. sabahtan beri odadayım çok fena acıktım ve çok fena tuvaletim var :S

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bu Manyak GEnemi GEldi Yahu :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sağ üstte duran şişede cin var biraz okşa sana yardımcı olacaktır ...

'Davut

'Davut

Üye
Bence intihar et...

Bu utanç ile yaşama... :kop:

punqermojo

Üye
sibeL hee :) geçmiş olsun ne diyeLim :):ehe

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
ya of annem parayı çok sever bende kasamdaki tüm paraları kilitlediğim kapının altından attım ama yok paraları aldı halada affetmedi ne yapmam lazım off.. sabahtan beri odadayım çok fena acıktım ve çok fena tuvaletim var :S

Ben en iyisi bu konuya bir daha uğramıyım yoksa bu çocuğa çok fena sövücem sonra olan bana olcak ceza alıcam .:angry:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben en iyisi bu konuya bir daha uğramıyım yoksa bu çocuğa çok fena sövücem sonra olan bana olcak ceza alıcam .:angry:
Ne sövmesi yahu?Bırakın kurallar dahilinde kim ne istiyorsa onu yapsın.Kimse istemediği konuyu görmez ona yorum yapmaz:)
Mesela ben bu üyenin konularına yorum yapmadım,siz de böyle yapın tahammül edemiyorsanız:)
Zaten uygunsuz bir durum olduğu an ben burdayım,anında müdahale gelir:oke:
Şimdi hepinize iyi forumlar

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Bu Üye Kendi Hayal Dünyasında Yaşayan Bi Psikopat Mı Ne Bu Saçma Şeyler Yazmaktan Zevk Mi Alıyo Anlamadım Bi Türlü Şu Deneme Ve Gereksiz Mesaj Formu Nasıl Bi Yer Böyle :kop:

punqermojo

Üye
bencede sanki biz çocuguz bizi kardırıyo gibime geliyor ama işde kendi kendni kandırıyor:hmmm:hmmm

brokoli_iki010

brokoli_iki010

Üye
bu ne saçmalık . ya

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
bencede sanki biz çocuguz bizi kardırıyo gibime geliyor ama işde kendi kendni kandırıyor:hmmm:hmmm

milleti s*l*k yerine koymaya çalışıyo ben o yüzden kızıyodum ama neyse takılsın kafasına göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...