Fertile Ceres Projelerine Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz [Symbian Türkiye]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Bu yazı oldukça beni tatmin etti Prime. Madem bu Çocuk yalan söylüyor. İnsanları oyalıyor.Uzaklaştırılmalı forumdan.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve pRime.
doctorrr

doctorrr

Üye
bu önceki bootloader kilidini kırma mevzusunu bende sallamadım bundan sonraki tüm palavraları iplemiyecem :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, ~N.A.W.Y~ ve klongs
klongs

klongs

Üye
çanakkale geçilmez symbianın bootloaderı kırılmaz

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, DenizhaNq, Silinen Üye 14714 ve 2 diğerleri
doctorrr

doctorrr

Üye
aha serdar bize tüm olayı bize açıkladı gösterdi biz görmüyormuşuz oysa ki herşey kabak gibi ortadaymış...

cyber

cyber

Üye
kolay gelsin

efeler12

efeler12

Üye
Bootloaderi kırdım tel açılmıyor yardım :)

soyluozcan

Üye
Prime arkadaşa noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Bu çocuğun bizle dalga geçtiği apaçık ortadaydı zaten.

okitox

okitox

Üye
burda emek verenlere bağırıp çağırmayın. Hİç memnun değilseniz bile kolay gelsin diyip geçin lütfen. Zira sizden eksilen, giren çıkan birşey yok. Adamlar zaman harcayacak yapacak. Bittiğinde ss koyup cfw yi paylaşmazlarsa gıkını bile çıkartamazsın. O yüzden otur yerine keyfine bak. Kimseyi azalayacak konumda değilsin.

seviyesiz seviyesiz konuşmanın lüzumu yok. fikrimi söylerim istediğimi de eleştiririm. her gördüğünüz şeye sazan gibi inanıp atlamayın diye diyoruz...

• Beğen
Tepkiler: soyluozcan, doctorrr ve pRime.
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Andorid yazılım geliştirsin Nokia Yazılımdan yazılıma atlasın ohh ne ala adamlar aşmış :) Sonra bizde uğraşalım onu geliştirelim bunu geliştirelim, sizce bu Nokia'nın görevi değilmi ? Benim bildiğim en ufak bir iş yerinde bile görevini yerine getirmeyene kapıyı gösteriyorlar. Buradan anlaşılan yavaş yavaş kullanıcılar tarafından Nokia kapı dışına atılacak ve atılıyor da....

trontr

Üye

seviyesiz seviyesiz konuşmanın lüzumu yok. fikrimi söylerim istediğimi de eleştiririm. her gördüğünüz şeye sazan gibi inanıp atlamayın diye diyoruz...

ben de kim üstüne alınacak diye bekliyordum :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
e o zaman locked :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bootloader kilidini kiracaklarsa MAYA'larla bir akrabiligi var bunlarin. Onlarda 12 Aralik 2012 de Dunya batacak demisler.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Fertile Ceres yani Ferdi ile Çerez tamamen boş bir şeyden başka bir şey değildir. Kapalı kaynak kodlu symbian ın kilidini kırmak tamamen kişiselleştirilebilir olacağının kanısını elde etmez. Kaldı ki bu girişimler bu zamana kadar bir gelişme de kaydedemedi. Symbian sisteminin kilidi hadi zorda olsa kırıldı diyelim, peki buna başka bir yazılım yükleme şansımız var mı? [ YOK ]. 1) İos yazılımını portlamak kurmak tamamen hayal. 2) Andorid açık kaynaklı yazılım. Peki Sizce Android yazılımı elinizde ki Cihazlara kurulabilecek mi? Telefonlar En basiti işlemci gücü yetersiz kalacaktır. Bilindiği gibi Android yazılımı gerek uygulamalar gerek oyunlar gerek anaekran vs. vs. olarak belli bir gpu ve ram e ihtiyaç duyar nokia da böyle bir telefon 1200 TL den başlıyor. Malasef N9 ve N900 gibi güçlü cihazlara bile yüklendiğinde asıl gerekli olan sistemi kullanamıyorsunuz ( Arama vb. ). Bıraksınlar (Nokia ve Yan Sanayiler) artık milleti oyalamayı da İzleyeceği asıl yolu belirtsinler Tüketici de ona göre seçimini yapsın. Boş vaadlerle kimse bi yere varamaz ve sadece Nokia'nın ekmeğine bal sürer. Ya öyle ya böyle demekle bir iş yürümez. İnsanları bezdirdiler...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlısı ile bekleyelim, konuyu yeteri kadar gördüler ve haberdar oldular arkadaşlarımız.
Bundan sonrası beklemek düşer bize şimdilik konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt