Fertile Ceres Projelerine Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz [Symbian Türkiye]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Fertile Ceres Projelerine Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz [Symbian Türkiye]

Daha önceden, Fertile Ceres projelerinin geliştirilme süreçlerini durduğumuzu belirtmiştik. Gerekli hazırlıklar tamam, ve bir haftadır bu üç proje üzerinde yeniden çalışmaya başladık.

Fertile Ceres Ozone: Nokia Belle, Feature Pack 1 ve yakında gelecek olan Feature Pack 2 güncellemesine sahip akıllı telefon kullanıcılarının kullanabileceği yeni bir yazılım. İçinde Crossroad UI ve Rihanna albümleri de bulunan Ozone, aynı zamanda çok hızlı.

Desteklenen cihazlar: N8, C7, C6-01, E7, E6, 500, 603, 700, 701, 808 PureView.

Fertile Ceres Chayanne: Şimdilik Geliştirici'de özel olarak geliştirdiğimiz kapalı bir proje. Bu projede Symbian OS Kaynak kodundan yola çıkarak Symbian Bootloader'ı yeniden düzenlemek üzerine çalışıyoruz.

(Symbian Türkiye)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, FastBreaker ve NonaZayi

doctorrr

doctorrr

Üye
hadi bakalım kolay gelsin :D

m542tf

m542tf

Üye
kolay gelsin

emreli01

emreli01

Üye
vay vay vay biz güncellemeyi nokiadan degil sizden bekleyelim artık yahu :)

NonaZayi

NonaZayi

Üye
buna sevindimm. bekliyoruzz

larten123

larten123

Üye
Müthişsiniz içinde rihannanın bulunması ayrı bir müthişlik :alkis

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
backwater

backwater

Üye
birazda arabesk , türkü felan ekleseydiniz rihanna neciymiş...

cimbom04

cimbom04

Üye
bunlar bi ara yine böyle bişey sallamışlardı v3 v5 ^3 lerde androıt bilmem lünix çalıştırmayı başardık dediler sonra kaybuldular bugünde bunu salladılar size soruyorum sizi zorluyan kim böyle şeylar yazıyorsunuz bi başarını gören varmı merak ettim sadece gülüyorum

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bunlar bi ara yine böyle bişey sallamışlardı v3 v5 ^3 lerde androıt bilmem lünix çalıştırmayı başardık dediler sonra kaybuldular bugünde bunu salladılar size soruyorum sizi zorluyan kim böyle şeylar yazıyorsunuz bi başarını gören varmı merak ettim sadece gülüyorum

kardeşim adı üstünde proje. her proje başarılı bitecek diye bir şey yok.

slant1111

slant1111

Üye
yine mi :) tahmini ne kadar sürer peki.ve çalışmanın içerisinde kimler var? deneyimleri neler paylasabilirmisin :)

cimbom04

cimbom04

Üye
iyide bu kaçıncı proje kardeşim ben sayamadım

fLuke!

fLuke!

Üye
2. olabilr, ayrıca;
İstersen DM'ye gir bak o onlar yapamıyor siz mi yapacaksınız dediğiniz adamların sayısız projesi var %90'ı boş.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yine mi :) tahmini ne kadar sürer peki.ve çalışmanın içerisinde kimler var? deneyimleri neler paylasabilirmisin :)

bilemiyorum, bilgi olsun diye paylaştım. facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

karasahinemre

Üye
symbian türkiye çocuk daha be neyi yapıyo burda aylarca milleti kandırdı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın.elinizden bişey gelmiyor eleştirirken biraz önyargısız olun.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
allah kolaylık versin @symbian Türkiye

okitox

okitox

Üye
millet yargılamakta haklı. Yaptıklarına dair bi ss paylaşmadılar bişey yapmadılar kuru laf kalabalığı sadece. :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye

symbian türkiye çocuk daha be neyi yapıyo burda aylarca milleti kandırdı

millet yargılamakta haklı. Yaptıklarına dair bi ss paylaşmadılar bişey yapmadılar kuru laf kalabalığı sadece. :)

Sadece diyeceklerim
Saygısızsınız
Nankörsünüz
Hiçbişey bilmeyenler gibi yaşlıların Bunlar abd oyunları dediği gibi oturduğunuz yerden boşboğazlık yaparsınız anca.
Gelsin yüklemede en önde koşarsınız.

Ayrıca (en üstteki alıntı) lünix dediğinden kendinin hiçbişey bilmediğinide bir kez daha ispatladın.
Linux bir işletim sistemidir.

inferno

Üye
varsa bi kaç paylaşım yapabilirmisiniz hiç olmazsa azar işitmekten kurtulursunuz...

KxTR79

KxTR79

Üye
inşallah kırarlar şu kodları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt