Fertile Ceres Projelerine Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz [Symbian Türkiye]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Allah Klavyenize Zeval Vermesin , :tşk:

SilentOne

SilentOne

Üye
inşallah kırarlar şu kodları :)

bootloader kilidini kırdılar diyelim bunun telif hakkı nolcak
ondan sonra kilt çarpanlarını kırmak zor 128 bitlik şifreleme var
zaten okadr c++ calibare ui yi çok çok iyi bilmen gerekiyor adın soyadın gibi ki anca bir ekiple halledersin ole cfw yaptım hazır mod koy yok bak belcoya adamın kendi modları yazıyor aslında bole mod yazmayı bilem insanları koyucan projenin başınaki anca bir çözm bulabilsinler ve bun kişler ole uzakta değil birbirlerinden ayrıl olmamalı ve belli bir algoritma ve buna uygun diyagramlarla çıkmalılar yoksa zor

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşlar zorluk çıkarmayalım. İnşallah yaparlar şu projelerini...

AмσηR@

AмσηR@

Üye
symbianturkey yazıyorsa pek inanadırıcı gelmiyor nedense, hani su android falan yapacak olanlar degil mi :)

okitox

okitox

Üye
Sadece diyeceklerim
Saygısızsınız
Nankörsünüz
Hiçbişey bilmeyenler gibi yaşlıların Bunlar abd oyunları dediği gibi oturduğunuz yerden boşboğazlık yaparsınız anca.
Gelsin yüklemede en önde koşarsınız.

Ayrıca (en üstteki alıntı) lünix dediğinden kendinin hiçbişey bilmediğinide bir kez daha ispatladın.
Linux bir işletim sistemidir.

kardeşim bunun nankörlükle falan ne alakası var. yapsınlar yapmasınlar demiyoruz tebrik de ediyorum ben kendi adıma ama millet de haklı yani fertile ceres ceres diyolar tamam güzel hoş da bi görüntü ver millete öyle değil mi... crossroad ui olacak diyolar. nası olacak bi ss atsınlar. anlatsınlar. rihanna albümü diyolar torrente gir indir zor değil...

bişey yapacaksan yapıyorsan insanlarla dalga geçer gibi yapmayacaksın. adam akıllı açıklamanı yapacaksın...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
süper haber kankalar vala

larten123

larten123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
u_cosar

u_cosar

Üye
Kolay gelsin

trontr

Üye
burda emek verenlere bağırıp çağırmayın. Hİç memnun değilseniz bile kolay gelsin diyip geçin lütfen. Zira sizden eksilen, giren çıkan birşey yok. Adamlar zaman harcayacak yapacak. Bittiğinde ss koyup cfw yi paylaşmazlarsa gıkını bile çıkartamazsın. O yüzden otur yerine keyfine bak. Kimseyi azalayacak konumda değilsin.

Lumisland

Lumisland

Üye
Proje kelimesinin tanımından ne anladığınızı merak ettim :hmmm

KxTR79

KxTR79

Üye
adamlar yapsa ilk başta siz yüklersiniz.ve birde zaten symbianla konuştum tek kişi değil prof bir ekiple çalışıyolar adamlar symbianın türkiye ayağı sizce boşmu :)

karasahinemre

Üye
olayın aslını bilen bilir symbian türkiye bundan 1 ay kadar önce de aynı muhabbeti yaptı sonra çekip gitti ve kendisinin ergen bi arkadasımız olduğu ve hepimizi oyuna getirdiği anlasıldı dm da taylor gıbi bi adam var o kıramadı hayal kurmayın symbian türkiye sahtekardır inanmayın

- - - Eklendi - - -

hatta pRime konu hakkında tam bilgi sahibi o anlatsın

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye

adresinde yaptıkları ilerlemeleri açıklıyorlarmış. Ama gördüğüm kadarı ile milletin burada cfw yaparken kullandığı modların verdiği özelliklerden fazlası yok. Demek ki hava civa haber veriyorlar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:kop:

zaten okadr c++ calibare ui yi çok çok iyi bilmen gerekiyor adın soyadın gibi ki anca bir ekiple halledersin ole cfw yaptım hazır mod koy yok bak belcoya adamın kendi modları yazıyor aslında bole mod yazmayı bilem insanları koyucan projenin başınaki anca bir çözm bulabilsinler ve bun kişler ole uzakta değil birbirlerinden ayrıl olmamalı ve belli bir algoritma ve buna uygun diyagramlarla çıkmalılar yoksa zor
Belco gerçekten de kendi kodlama mı yapıyor?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye

pRime.

pRime.

Üye
Hala ayni yalani soyluyor ya bootloaderi duzenleyecekmis :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, _ardaa ve DenizhaNq
doctorrr

doctorrr

Üye

belco çok tuhaf uçuk bi adam insan açılış müziğini apaçi müziği yapar mı ya ama harbiden diğer cfw lere göre hızlı ve sağlam da kurtuluş abi n'olacak? :D

pRime.

pRime.

Üye
Bahsi geçen arkadaşımız 15 yaşınadır yani eğer yaşıtınızsa veya büyükseniz ve ona abi falan diyorsanız yanlış yapıyorsunuz.

Bu arkadaş nokia'dan telefon alıp test ettiğini iddia etse da böyle bir şey yoktur, yaptığı tek test remote device access'e girip cihazları kurcalamaktadır. "cihazlarda türkçe dil var, cihazlar gelmeden facebook'larda paylaşım yapıyor" falan diyecek olursanız rda'ya gelen tüm cihazlarda onca uluslararası dilin yanında türkçe de bulunmaktadır ve cihazlar piyasaya sunulmadan çok önce burada kullanıma açılır. ayrıca rda'daki her cihazda hızlı bir internet bağlantısı da mevcuttur. ayrıca aldığı ekran görüntülerinin adı da rda kullanırken aldığınız ekran görüntülerinin adı ile aynı. ne tesadüf değil mi? :)

Bu arkadaşa hem facebook grubundan hem de profilinden ulaşmayı denedim ancak cevap olarak her seferinde aynı saçmalıkları okuyup engellendim ve şimdi buraya yazıyorum bu gerçekleri ister inanın ister inanmayın bu çocuk sizleri kandırıyor. zaten kendi "yüzlerce" takipçisi de yine yaşıtları veya yaşça ondan küçük olanlar.

Kendi profilinin facebook fotoğraflarında pureview diye bir klasörü vardı. klasörün içi 808'e ait olduğunu iddia ettiği nokia c5-03 ve samsung galaxy tab fotoğraflarıyla kaynıyor. eğer bu kişiyi arkadaşınız olarak eklediyseniz ve sizi kabul etmediyse büyük ihtimal bu gibi gerçekleri görmenizi istemiyordur.

Bakın, nitdroid adlı geliştirici forumunda nitdroid adlı proje ile nokia n9 için bir geliştirici androidi portladı ve bunu yaparken tüm aşamaları detaylıca anlattı üstelik ilgi kaybolmasın diye video ve fotoğraflarla projenin gerçekliğini kanıtladı. portun stabilliği için çalışmalar hala devam etmekte. peki bu arkadaş ne yaptı? chayanne projesi gizlidir lafına sığınarak bize bilgi vermekten kaçındı. şimdi size sorarım ömrü tükenmekte olan symbian'ın bootloader'ını kırma/düzenleme projesi neden gizli olsun? bu projenin symbian'ı yeniden yaratmayacağı açık. android kurmanın(!) yolunu açan proje neden gizli kalıyor?

ayrıca nokia türkiye'nin geliştirici takımına da bu arkadaşı sordum ve aldığım cevap "bu kişi ve blogu ile uzaktan yakından alakamız yok." oldu. yani arkadaşımız cfw yapmak dışında symbian'ı pek geliştirmiyor.

s60v5 modlama bölümünde sdeoo adlı üye tarafından açılan symbian yeniden doğuyor diye bir konu vardı belki bilirsiniz. bu konuda da kendisini ifşa etmiş ve o üye ile ortak çalışıyoruz gibi bir mesaj yazmış, sonra yine ben konunun gerçek olmadığını ortaya çıkarınca konu forumdan kaldırılmadan hemen önce "başkalarıyla çalışacağım" diye bir mesaj atarak kendisini kurtarmaya çalışmıştır. bunu bazı arkadaşlar sdeoo "symbian türkiye'yi kandırdı" olarak algılasa da symbian türkiye kendisini kandırıyor.

son olarak eğer buradaki karşılaştırmayı dikkatlice okursanız bu arkadaşın ne kadar bu telefonları kullanıp test ettiğini anlamış olursunuz. ne adam akıllı bilgi verilmiş ne de teknik özelliklere değinilmiş, tamamen kişisel yorumlar katılarak yazılmış bir yazı. tüm blog "nokia ne yaparsa onun reklamını yaparım" mantığına dayalıdır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, _ardaa, Silinen Üye 14714 ve 8 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt