inşallah kırarlar şu kodları![]()
birazda arabesk , türkü felan ekleseydiniz rihanna neciymiş...

Sadece diyeceklerim
Saygısızsınız
Nankörsünüz
Hiçbişey bilmeyenler gibi yaşlıların Bunlar abd oyunları dediği gibi oturduğunuz yerden boşboğazlık yaparsınız anca.
Gelsin yüklemede en önde koşarsınız.
Ayrıca (en üstteki alıntı) lünix dediğinden kendinin hiçbişey bilmediğinide bir kez daha ispatladın.
Linux bir işletim sistemidir.
birazda arabesk , türkü felan ekleseydiniz rihanna neciymiş...

!?!?!?![]()

Belco gerçekten de kendi kodlama mı yapıyor?
bootloader kilidini kırdılar diyelim bunun telif hakkı nolcak
ondan sonra kilt çarpanlarını kırmak zor 128 bitlik şifreleme var
zaten okadr c++ calibare ui yi çok çok iyi bilmen gerekiyor adın soyadın gibi ki anca bir ekiple halledersin ole cfw yaptım hazır mod koy yok bak belcoya adamın kendi modları yazıyor aslında bole mod yazmayı bilem insanları koyucan projenin başınaki anca bir çözm bulabilsinler ve bun kişler ole uzakta değil birbirlerinden ayrıl olmamalı ve belli bir algoritma ve buna uygun diyagramlarla çıkmalılar yoksa zor
evet kendi cfwsini kurduğumda baya sağlam inceledim hiçbir cfwde olmayan şeyler var
Belco gerçekten de kendi kodlama mı yapıyor?
belco çok tuhaf uçuk bi adam insan açılış müziğini apaçi müziği yapar mı ya ama harbiden diğer cfw lere göre hızlı ve sağlam da kurtuluş abi n'olacak?
bootloader kilidini kırdılar diyelim bunun telif hakkı nolcak
ondan sonra kilt çarpanlarını kırmak zor 128 bitlik şifreleme var
zaten okadr c++ calibare ui yi çok çok iyi bilmen gerekiyor adın soyadın gibi ki anca bir ekiple halledersin ole cfw yaptım hazır mod koy yok bak belcoya adamın kendi modları yazıyor aslında bole mod yazmayı bilem insanları koyucan projenin başınaki anca bir çözm bulabilsinler ve bun kişler ole uzakta değil birbirlerinden ayrıl olmamalı ve belli bir algoritma ve buna uygun diyagramlarla çıkmalılar yoksa zor