Faturalı tarife mi faturasız tarife mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

colaturka14

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı tarife mi faturasız tarife mi?
Arkadaşlar son zamanlarda tüm GSM opretaörleri kampanyaları artırdı.Sizce faturalı tarifeler mi yoksa faturasız tarifeler mi avantajlı.Yorumlarınızı bekliyorum.:nono:

admiral23

admiral23

Üye
faturalı daha karlı .
faturasız tl olduğundan beridir artık kullanılmayacak hale geldi.
bir arama hatta cagrı başlatma 50 kuruş.faturalıda hangi tarifede cagrı başlatma 50 kuruşki.
vala faturalıyım ve memnunum.
tek fazlası 43 tl lik vergi. oda mecbur zaten ödiyecez :d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Suan faturali daha avantajli gozukuyor tl gecisle faturalida sms fiyatlari falan dusuk vodafon kulancaksan cep avantaj

kutukak

kutukak

Üye
Vodafone Cep Avantaj süper şiddetle tavsiye ederim...

colaturka14

Üye
    Konu Sahibi
bir de bu her yöne kampanyası var tüm operatörlerde.

• Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • Tarifelerde her yöne dakikaların aşımı durumunda yurtiçi görüşmelerin dakikası 30 kuruş olarak ücretlendirilir.
  • Özel Servis numaralarına doğru yapılan aramalar paket kapsamına dahil değildir.
  • Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Son madde ne anlama geliyor pek anlmadım. 6 sn ye de 1 dk mı gidiyor?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
egerki memur arkadasın varsa exra kamu tarifesi kullan cünkü butun avea lara ayda 1600 dk ve diger gsm ve ev işyerleri hebsi ayda 400 dk toplam 2000 dk veriyor fiyatı ise sadece 29 lira benim tarifem bu :oke:

pampilo

Üye
Vodafone Kamu Her Yöne 600 (+ 600) ... En avantajlı tarife bu.

arifkarakurt

Üye
sürekli konuşan bir vatandas sanız mantiken faturalı daha iyi ama 2 ayda ve 3 ayda tl/kontür yüklüyorsanaız faturasız hatlara devam edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt