1oyun
Üye
-
Konu Sahibi
-
Versiyon güncellemeni tavsiye ederim fakat f480i çok farklı.samsung sgh480i telefonum var.
yazılım güncelleme nasıl oluyor?
özellikle video playerde sorun var. bir tülü video izleyemedim.
sorunu nasıl çözerim
Rar Kodu Yok Sanırım Varsa Bile 1oyun yaz Tam hatırlamıyorum.yaw haci bu ranın rar kodu ney indirdim rar kodu dior
Versiyon güncellemeni tavsiye ederim fakat f480i çok farklı.
Rar Kodu Yok Sanırım Varsa Bile 1oyun yaz Tam hatırlamıyorum.
F480i için Daha farklı elimde dosyalar mevcut fakat f480i telefonum olmadığı için deneme imkanım olmadı.Versiyon güncellemesi nasıl oluyor.
Dediğin olay benim başımada gelmişti ve çözüm yolunu yaklaşık 2-3 günde bulmuştum.1oyun öncelikle yapmış olduğun bu müthiş paylaşım için çok teşekkürlerBenim bi sorunum var. Ne yaptıysam telefonu xp yüklü dizüstüne tanıtamadım. Samsungun sitesinden driver ile pc studioyu da yükledim. Fakat telefon şarj oluyor hatta bilgisayar resmi de çıkıyor. Bilgisayarda da yeni donanım bulundu, yüklenirken hata oluştu doğru çalışmayabilir diyor. Yani kabloda sorun yok. Ne denediysem bir türlü tanıtamadım bilgisayara. Ayrıca forumda bununla ilgili önerileri de okuyup denedim yine çözüm yok Bi tanıtsam fw atacağım ama başlangıç aşamasında takıldım kaldım Yardım ve çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Versiyonu atarsan i-mei değişmez aynı kalırFake imei sorununu nasıl çözeriz peki???
F480i için Daha farklı elimde dosyalar mevcut fakat f480i telefonum olmadığı için deneme imkanım olmadı.
Pink Versiyonunu türkçeleştirmek aklımdan geçmedi değilBeyler Telefonun İçini Dışını Her Şeyini Biliyonuz Bari Pink Versiyonunu Türkçe Yapmayı Deneyin
Merakım Yüzünden telefon yine bi sorunla karşı karşıya arkadas kamera kodu vermiş girdimsonra 2 dedim deyiş o deyiş kamera hatası çıktı versiyon yeniden attım hala var ne olacak
Dediğin olay benim başımada gelmişti ve çözüm yolunu yaklaşık 2-3 günde bulmuştum.
1. çözüm : Format attıktan sonra samsung usb driver yükleyip düzeltebilirsin.
2. çözüm : samsung usb driver'i güncellemek ( Senin İçin Upload Yaptım Alttaki linkten indirebilirsin.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3: EĞER HALA HATA VERİYORSA (Uniblue Firmasının driverscanner Programını indir ve USB driveri güncelle )
En güzel çözüm başka bilgisayarda denemekSonuç maalesef olumsuzAma boş bir zamanım olursa format yolunu da deneyeceğim. Olmadı bi internet kafeye gidip deneyeceğim şu telefonun yazılım güncellemesini
Meraktan başına gelmişbakayim diye girdim o kodu giriş o giriş bi daha olmadı 2 ye basıyorum please wait diyo sonra succes diyo sonra kameraya dönüyorum bi 10 sn bekliyo kamera başarısız diyo kapanıyo
F480i için Daha farklı elimde dosyalar mevcut fakat f480i telefonum olmadığı için deneme imkanım olmadı.
arkadaşlar forumda bi süre bulunamayacağım 1-2 hafta başka şehirdeyim fırsat bulamıyorumHepsini Denedim Versiyon Yeniden Attım Kodu Girdim Açtım Kapadım Kodu Girdim Direk Kamerayı Açtım Kodu Girdim 3 4 defa Yok
Farklı Bir Versiyon Atsam ? HugoBoss Örneğin Düzelebilir mi ?
Onuda Denedim Hugoboss u oda olmadı :/ Bi Bak Ya
arkadaşlar forumda bi süre bulunamayacağım 1-2 hafta başka şehirdeyim fırsat bulamıyorum
Telefonunun Şuanki versiyonu farketmez f480 için verdiğim versiyonu rahatlıkla yükleyebilirsin.Peki F480+XX+HF7 Versiyonunada uygulanıyormu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?