1oyun
Üye
-
Konu Sahibi
-
şebeke sorununu bilmem ama kamera hatasını şu şekilde düzeltebilirsin
1: *#36#287
2: 2.seçeneği seç
3: Biraz bekle otomatik olarak bişeyler yükleyecek sonra düzelir
4: Işlemler bittikten sonra telefonu kapatıp açın
yazılar el yazısı gbi oluyor sanıyordum faka böyle bi ayar göremedim nasıl yapacağımı bilen varsa yardım ltfn
peki arkadasım pink versiyonunu nereden indirebilirm arastırdım fakat verilen linklerde dosya yok kaldırılmıs!
yardımcı olursan sevinirim
Belli Bir süre geçmesi gerekmiyor. versiyonu düzgün yüklemişsen problem olmazya reddem arkadaşımızın verdiğini yaptım eskisinden yavaş oldu tel acaba bir kaç gün mü geçmesi lazım hızlanması için alışması manasında yani...cevaplarnızı bekliyorum ama yinede teşk ederim paylaşım için...
Malesef Şebeke Problemine Çözümü bilmiyorumMrb ben f480 kullanıcısıyım telefonda bir sorunum var şebeke telefonla konusma yaptığım sırada düşüyo konuşma yapamıyorum konuşmam kesiliyo ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olurmusunuz çok acil şimdiden teşekkürler
Teşekkürler güzel bi programbuldum bakmak ısteyenler burda
Tüm Java telefonlar için: Google Maps
sdddF480i Versiyonunu F480 Telefonuna Yüklemeyi Deniyeceğim Sonuçları Size Açıklayacağım.
Malesef Olmadı Farkı Sistemlere sahipler. kendim f480 içeriğini değiştirmek istedim gene olmadı araştırıyorum eğer yapılırsa sizlerle paylaşacağımbekliyoruz başçavuş inş olur...
tşk ederim paylaştığın içinMalesef Olmadı Farkı Sistemlere sahipler. kendim f480 içeriğini değiştirmek istedim gene olmadı araştırıyorum eğer yapılırsa sizlerle paylaşacağım
mrb benimde şebeke sorunum var siz çözdünüzmü acaba nasıl olcak yardımcı olurmusunuz tşk şmddnkamera sorununu bu yorumlardakigibi yapıp çözdüm. kameranın arkasındaki metal kapağı söktüm entegreye bastırdım düzeldi. ayrıyetten eski sürüm yükledim bakalım inşallah düzelir şebeke sorunuda şu anada problem yok gibi
var ama oda java uygulama yani açınca sürekli telefon açık kalıyor bi oyun gibi oynatıyor yanif480lere iphonedeki gibi tuş kilidi açma yapabiliyomuz acaba bilgisi olan varmı arkadaslar bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?