Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eylül 2011 5800 hack-sertifika
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nightmare53
Üye
Konu Sahibi
Eylül 2011 5800 hack-sertifika
Arkadaşlar bikaç hafta önce shoujizu dan sertifika almaya çalıstım ama gelmedi..site daha vermiyo sanırım..Şuanda bana önerebileceğiniz sertifika alma sitesi ve sertifikalamadan çalışan bi hack programı varmı? tşkrler
NOT==> flashlama hariç
By_Casparov
Üye
sertifika almadan ve flash atmadan teli hackleyemezsin sanırım...
nightmare53
Üye
Konu Sahibi
sertifika alınmıyor..tek çare flashlamak mı ?
fatih54102
Üye
sertifika aldıktan sonra yaptığım daha kullanışlı sertifikalama programını kullanabilirsin.
nightmare53
Üye
Konu Sahibi
sertifika alamıyorum ki sertifikalama programı ne işe yarıycak? bildiğiniz sertifika veren bi site varsa söyleyin. yada sertifika ya gerek olmayan hackleme programı
anılbaran
Üye
opda acıldı diyolardı ama...
nightmare53
Üye
Konu Sahibi
opda dediğin shoujizu mu oluyor..?
1 hafta önce imei mi sildim siteden sertifika gelmeyince.eğer son 1 hafta içinde alan varsa tekrar yazcam
mangdaşire
Üye
shoujizu ya da diger adıyla opda sertifika vermeyi durdurdu diye biliyorum.bence flash at gitsin.çok büyük olay degil.3 tane program indirip kuracaksın(pc suite,ovi suite,jaf) birde cfw indireceksin,gerisi çok çok basit.
nightmare53
Üye
Konu Sahibi
Bi önyargım var o konuda zaten begendiğim bi cf yok.yada şöyle diyim.orjinali yetiyo bana,tek problem unsigneddosyalar.sade cf ler fln var ama sadece bu iş için yüklemek istemiyorum.tel emanet gibi bişey ztn bşka bi yol yok anlaşılan..böyle devam etcez o zamn
dekor67
Üye
evet sadece hack yapılmış sade cw de var tabikı
yirmialti
Üye
arkadaşlar opda fln çok güvenli gibi gelmiyo. bi arkadaşım bu tarz yollara başvurup sonunda imei' sinin klonlandığını öğrendi. kendi kendime hack yapma durumu yok mudur, programlar fln??
sürüm: v52.0.007.c03.01 özel sürüm tarihi: 17/10/2010
bu sürüm için hack programı bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim..
arkadaşlar opda fln çok güvenli gibi gelmiyo. bi arkadaşım bu tarz yollara başvurup sonunda imei' sinin klonlandığını öğrendi. kendi kendime hack yapma durumu yok mudur, programlar fln??
sürüm: v52.0.007.c03.01 özel sürüm tarihi: 17/10/2010
bu sürüm için hack programı bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim..