Şu Telefonu Aldığıma İnanın Bin Pişmanım ! (Lütfen okuyun cihaz 5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi

1.si format atarak hack yapılmaz.
2. olarak imeine göre sertifika alman lazım.ben bu programı kendi imeimle aldıgım sertifikaya göre imzaladım şu anda hackli.eger sertifika alacaksan biraz araştır.ben geçen sene aldım,o zamandan bu zamana her bişey degişmiş.arkadaşıma opda dan sertifika alacaktım opda kapanmış,giriş yapılmıyor.(opda=imeine göre sertifika veren güvenli site)şimdi symbian signed diye bi siteden bahsediliyor bir araştır derim.

Cevabınız için teşekkür ederim , benim sertifika aldığım siteler (nokiateco gibi) toplu halde sertifika yapıp yayınlayan siteler. Belki bundan dolayı bu hatayı alıyor olabilirim , öğlen s60certykey adında bir siteye imeimi verdim bakalım 24 saat içerisinde sadece bana özel sertifikamı hazırlayıp sunarlarsa , birde o sertifika ile signed yapmayı deneyeceğim. Gönül isterdi ki OPDA'dan almak , ben eski telefonuma sertifikayı OPDA'dan almıştım ve 1 gün içerisinde hazırlamışlardı sertifikamı ancak bu sefer neden böyle işi bıraktılar anlamadım , halbuki en çok tercih edilen sertifikalandırma sitesiydi OPDA.

SilentOne

SilentOne

Üye
walla clonlasınlar imeimi telefonun grantisi var veririm hallederler ama bnde ilk aldıqımda opdadan aldım kötü oldu ama sonra cfw kurdum sonra orji yazılım derken 10 günde bir cfw atıyoz nerdeyse cfw en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt