Artık Şu Sertifika Sorununa Bi Çözüm BULUN !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
Artık Şu Sertifika Sorununa Bi Çözüm BULUN !!
Tam 2 haftadır uğraşıyorum ama halen bi sertifika alamadım. Daha önce n73 üm vardı. Onun için opdadan sertifika almam 2 gün sürmedi ama şu an C5-03 üm var 2 hafta oldu kaç yolu denedim halen sertifika alamadım. Telefonda birsürü uygulama var sertifika olmadığı için yükleyemiyorum.

1. Opdadan Sertifika istedim bi kaç gün bekledim gelmedi. Ama daha sonra opda ya bişeler oldu Girilmiyor !
UCenter info: Can not connect to MySQL server
Error:
Errno:0

Hatasını Alıyorum.

2. Symbiansigned.com dan sertifika işlemlerini yaptm ama ordan da verdikleri sertifika bizim imei numaramız içn hazırlanmş sertifika değil. uygulamalarda hata veriyor.

3. İmobile' den sertifika istedim 2 gün oldu ama halen gelmedi ve her girişimde de şu yazı çıkıyor.

Bunu türkçeye çevirdiğimde "IMEI 35********, sertifikanın sınırsız askıya alınması için üretim fonksiyonları sertifika alamıyor." anlamına geliyor.

yani artık çıldırıcam bir yardım edin benim gibi birçok kişi sertifika alamıyo. Başka site varsa söyleyin yada başka önerileriniz varsa lütfen yardım edin !!!

ultrayer6

ultrayer6

Üye
cihazı hackle inan çok kolay. Hack yapmadan önce bana da karışık geliyordu, sadece bir video yardımı ile bitirdim olayı.

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni bir site buldum bir deneyin

jeosalih

jeosalih

Üye
arkadaşlar yeni bir site buldum bir deneyin
bu siteye dikkat ettiysen
Sertifika & Anahtarı
- Bekleyen ( 14.188 )
- Komple ( 208.870
bu durumda bekleyen sayısından dolayı yine sertifika alamayız. Yani bu sitede foss heralde imei numaram artık anonim oldu ya:kop:Vermediğim site kalmadı.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
arkrdaşlar sizde telefono hackleyin kurtulun biraz araştırdıktan sonra orjinalliği bozulmamış sadece hacklenmiş ve sensör dokunma hassasiyeti gibi performansı artırılmış bi hackle hackledin ve çok memnunum sizede tavsiye ederim

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
bu siteye dikkat ettiysen
Sertifika & Anahtarı
- Bekleyen ( 14.188 )
- Komple ( 208.870
bu durumda bekleyen sayısından dolayı yine sertifika alamayız. Yani bu sitede foss heralde imei numaram artık anonim oldu ya:kop:Vermediğim site kalmadı.

aynen haklısın imei numaramızı bilmeyen kalmadı :angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt