Şu Telefonu Aldığıma İnanın Bin Pişmanım ! (Lütfen okuyun cihaz 5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
Şu Telefonu Aldığıma İnanın Bin Pişmanım ! (Lütfen okuyun cihaz 5800)
Merhaba arkadaşlar benim telefonum 5800 XM versiyon sürümü 52.007 sürümü , telefonu alalı daha birkaç hafta yeni oldu , az çok bu hackleme (hellox programıyla hackleme) işinden filan anlıyorum (daha önceki cihazım 6120 classic'ti hack'ini sertifikasını herşeyini o telefonuma yaptığım için tecrübeliyim bu konuda yani. Konuya gelirsek , bu cihaz ne biçim bir cihazdır anlamadım !!!

3 Gün önce telefonumu hacklemek istedim ve helloox2.com (helloox'un resmi sitesi) ne kayıt olup bana helloox'un telefonumun imeisine özel signedlı halini göndermeleri için birde ayrıyetten 9 TL bağışta bulundum ! (Bunun nedeni opda'nın kapanması , son 2 haftadır opdaya girilmiyor mysql hatası verip duruyor login olduğumda) Neyse helloox'un sitesindeki yetkililer programın bana özel signedlı halini mail adresime gönderdiler indirip yükledim , helloox'u açtım ve hack işlemini başlattım tam installing root cer yazısı gelince program donuyordu . (Yüklüyormuş gibi gösteriyor ama hiç birşey olmuyordu hatta inat ettim gece 11'de açtım programı sabah 8'de uyanıp baktığımda halen daha installing yazıyordu , kısaca programda sorun vardı) Bu konuyu derhal site sahiplerine yarım yamalak ingilizcemle anlattım onlarda bana 5800'ın bu versiyonu için (v52.007 için) henüz patch çıkarmadıklarını ama ilerde çıkartırlarsa bana göndereceklerini söyledi (tabi 9 TL çöpe gitti , soğuk suyumu içtim sonrasında)

Neyse maceramız daha bitmedi ...

Bu sefer başka bir sertifika alma sitesinden (opda benzeri başka bir site) sertifikamı aldım. Bu seferde unsigned'lı programları signedlayıp telime yüklediğimde "yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası alıyordum , araştırdım patch yapmak gerekiyormuş , patch nerede peki helloox programında , helloox telefonuma yüklenip düzgün çalışıyormu peki ? Hayır ...

Ben şimdi ne yapacağımı şaşırdım !!! Telime hiç bir şekilde program yükleyemiyorum , hack yapamıyorum , tek çözüm format atıp başka hackli bir sistem kurmakmış , onuda yapmak istemiyorum çünkü telefonum daha bir kaç haftalık , yaparsam eğer garanti dışı kalacak.

Elim kolum bağlı kaldım kısaca , ya OVI'deki ücretli programları para verip alıcam , yada telimin versiyonuna uygun helloox çıkmasını bekliyecem.

Yokmudur bu işin formatlamadan , cfw mfw yüklemeden bir çözümü ?

ozgunb

ozgunb

Üye
opda dakiler milyonlarca kişinin imeisini alıp kayıplara karıştı.

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
opda dakiler milyonlarca kişinin imeisini alıp kayıplara karıştı.

Evet ne yazık ki , site bayadır MYSQL hatası verip duruyor login olmak istediğimde , adamlar resmen sitenin fişini çekti.

Peki konumla ilgili bana yardımcı olabilirmisin ? Telefonuma program yüklemek istiyorum ben :ağlarım:

MjKaaN

MjKaaN

Üye
başka site derken hangi siteden aldın sertifikanı ? .. Çünkü bende aldım symbiansigned sayfasından ama bendede aynı hatayı veriyor yüklerken ,,

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hack yapmakla telefon garantiden düşeblir ama orjinal yazılıma dönersen bişey olmaz.. hack yap derim daha saglıklı.. sunrise 2.6 var sitede çok hoş bi cfw dene derim;)

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonunu just hack it ile hackle

mangdaşire

mangdaşire

Üye
onun için sertifika lazım arkadaş :) opda şu anda servis dışı
sende opda degilde başka bir siteden al.birde imeileri çaldılar dediniz ama bence öyle birşey yok.neden diye sorarsanız opdanın evrensel sitesine giriş yapmayı denediniz mi?( )
buraya
giriş yapılabiliyor,eger imeileri çalsalardı burayıda kapatırlardı.

cowboy48

Üye

Bide Kendi Ürettikleri Cihazlara Verirlerse Imeileri Bittik Biz :ağlarım:

sorun olacağını sanmam sonuçta cihjazın faturası bizde üretim tarihinden yerine kadar belli :D

----------Eklendi @ 20:31:05 ---------- Yazıldı @ 20:27:51 ----------

Evet biliyorum size bi ara link atıcam sertifika gerekmeden haklemeyi

KARDEŞİM İSTERSEN KENDİ FW Nİ KENDİN OLUŞTUR :D bn öyle yaptım telefonum kız gibi :D 1 yıl oldu alalı en ufak bi sorunum olmadı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
opdayı bırakın artık modifiyeli hack yapın nedir bu opda ya :vur

guero

guero

Üye
Hayır şuan itibariyle Opda ya girebiliyorum sorunsuz :evet:

kaanergen

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonum 5800 XM versiyon sürümü 52.007 sürümü , telefonu alalı daha birkaç hafta yeni oldu , az çok bu hackleme (hellox programıyla hackleme) işinden filan anlıyorum (daha önceki cihazım 6120 classic'ti hack'ini sertifikasını herşeyini o telefonuma yaptığım için tecrübeliyim bu konuda yani. Konuya gelirsek , bu cihaz ne biçim bir cihazdır anlamadım !!!

3 Gün önce telefonumu hacklemek istedim ve helloox2.com (helloox'un resmi sitesi) ne kayıt olup bana helloox'un telefonumun imeisine özel signedlı halini göndermeleri için birde ayrıyetten 9 TL bağışta bulundum ! (Bunun nedeni opda'nın kapanması , son 2 haftadır opdaya girilmiyor mysql hatası verip duruyor login olduğumda) Neyse helloox'un sitesindeki yetkililer programın bana özel signedlı halini mail adresime gönderdiler indirip yükledim , helloox'u açtım ve hack işlemini başlattım tam installing root cer yazısı gelince program donuyordu . (Yüklüyormuş gibi gösteriyor ama hiç birşey olmuyordu hatta inat ettim gece 11'de açtım programı sabah 8'de uyanıp baktığımda halen daha installing yazıyordu , kısaca programda sorun vardı) Bu konuyu derhal site sahiplerine yarım yamalak ingilizcemle anlattım onlarda bana 5800'ın bu versiyonu için (v52.007 için) henüz patch çıkarmadıklarını ama ilerde çıkartırlarsa bana göndereceklerini söyledi (tabi 9 TL çöpe gitti , soğuk suyumu içtim sonrasında)

Neyse maceramız daha bitmedi ...

Bu sefer başka bir sertifika alma sitesinden (opda benzeri başka bir site) sertifikamı aldım. Bu seferde unsigned'lı programları signedlayıp telime yüklediğimde "yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası alıyordum , araştırdım patch yapmak gerekiyormuş , patch nerede peki helloox programında , helloox telefonuma yüklenip düzgün çalışıyormu peki ? Hayır ...

Ben şimdi ne yapacağımı şaşırdım !!! Telime hiç bir şekilde program yükleyemiyorum , hack yapamıyorum , tek çözüm format atıp başka hackli bir sistem kurmakmış , onuda yapmak istemiyorum çünkü telefonum daha bir kaç haftalık , yaparsam eğer garanti dışı kalacak.

Elim kolum bağlı kaldım kısaca , ya OVI'deki ücretli programları para verip alıcam , yada telimin versiyonuna uygun helloox çıkmasını bekliyecem.

Yokmudur bu işin formatlamadan , cfw mfw yüklemeden bir çözümü ?

arkadaşim bana ulaşirsan ***** vb şeylerle ugraşmadan sorununu cözelim aynı telefon kullanıcısıyım [email protected] adresine tel no gönder iletişime gecerim

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
1- OPDA Kayıplara karışsa bile aldığı IMEI numaraları hiçbir işlerine yaramaz. Site ÇİN tabanlı Türkiyeye ait IMEI numaralarını kullanamazlar.
Neden dünya lokasyonu üzerinde mesela ABD'den aldığınız bir telefon Türkiyeye girdiğinizde IMEI hatası aldığınızı ve Telefonun kilitlendiğini sanıyorsunuz. Bunun 2 sebebi var :
1.a - IMEI kopyalanmıştır.
1.b - IMEI lokasyona ait değildir. (Telefon hatta kayıtlı olursa sadece hat değiştiğinde bu hatayı verir)
2- HelloOx artık tarih olma yolunda yok patchmiş bilmemneymiş gereksiz şeyler. JustHackIt ile telefonu hackledim (Tabii sertifika gerekiyor ve Telefon versiyonu 52.0.7) her programı sorunsuz kurabiliyorum.

3- Bu madde herkes için: Hiçbir şeyi tam bilmeden sürekli bir şikayet içinde olmaktan vazgeçin ve kulaktan dolma bilgilerle ortalıkta ahkam kesmeyin. 2 yıla yaklaşacak telefonumu alalı aldığım ilk hafta OPDA'dan sertifika aldım hala bir problem yok IMEI konusunda ve Telefonum 1. seri üretim olmasına rağmen 1 MM'lik kasa açıklığı dışında hiç bir problemi yok.
4- Bir üründen binlerce üretirsen hata oranı düşer milyonlarca üretirsen hata oranı artar. Bu üretim-kalite/hata eğrisini hala anlamayan ve anlamamakta diretenler var. 2 arkadaşıma 5800 aldırdım teki şikayet etmedi ki emin olmak için de sürekli sordum bir problem var mı varsa söyleyin diye.

• Beğen
Tepkiler: hustek
anılbaran

anılbaran

Üye
sağol kardeş çok makbule geçer :)

Bu arada denedim bende just hack it var bi tek bende sertifika hatası vermiyo diger arkadaslarda veriyo

----------Eklendi @ 23:33:22 ---------- Yazıldı @ 23:31:14 ----------

sorun olacağını sanmam sonuçta cihjazın faturası bizde üretim tarihinden yerine kadar belli :D

----------Eklendi @ 20:31:05 ---------- Yazıldı @ 20:27:51 ----------

KARDEŞİM İSTERSEN KENDİ FW Nİ KENDİN OLUŞTUR :D bn öyle yaptım telefonum kız gibi :D 1 yıl oldu alalı en ufak bi sorunum olmadı

Zaten c6 v40 hackli yazılım kullanıyom dostum

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Just Hack It ile telefonunu hackleyebilirsin yazmışsınızda , ondada aynı hatayı veriyor telefon . "Yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" En az 3 farklı sertifika ile programı signed yapmama rağmen bu hatayı alıyorum.

Yokmudur bu işin bir uzmanı ? Yoksa kimse anlamıyormu bu telefondan ?

Allah rızası için v52.007 sürümü nasıl format atılmadan hack yapılır biri anlatsın ...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Arkadaşlar Just Hack It ile telefonunu hackleyebilirsin yazmışsınızda , ondada aynı hatayı veriyor telefon . "Yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor" En az 3 farklı sertifika ile programı signed yapmama rağmen bu hatayı alıyorum.

Yokmudur bu işin bir uzmanı ? Yoksa kimse anlamıyormu bu telefondan ?

Allah rızası için v52.007 sürümü nasıl format atılmadan hack yapılır biri anlatsın ...
1.si format atarak hack yapılmaz.
2. olarak imeine göre sertifika alman lazım.ben bu programı kendi imeimle aldıgım sertifikaya göre imzaladım şu anda hackli.eger sertifika alacaksan biraz araştır.ben geçen sene aldım,o zamandan bu zamana her bişey degişmiş.arkadaşıma opda dan sertifika alacaktım opda kapanmış,giriş yapılmıyor.(opda=imeine göre sertifika veren güvenli site)şimdi symbian signed diye bi siteden bahsediliyor bir araştır derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt