Excellent Symbian Belle CFW V23.0.15

Sponsorlu Bağlantılar

Leo_FT

Üye
    Konu Sahibi
Excellent Symbian Belle CFW V23.0.15
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YABANCI BİR SİTEDEN BİR CFW BULDUM ANCAK DİLİ İNGİLİZCE...

TÜRKÇE DİL DOSYASI İLE TÜRKÇELEŞTİRDİM FAKAT SİSTEM HATASI VEREREK TELEFON KAPANIP AÇILIYOR VE AÇILSA DA SİSTEM HATASI VERİYOR.. BEN DE İNGİLİZCE KULLANMAYA KARAR VERDİM. BELKİ TÜRKÇE DİLİNE ÇEVİREBİLECEK ARKDAŞLAR VARDIR. CFW COK GÜZEL VE HIZLI. GÖRSELLİK İSE HARİKA. BİR KAÇ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YÜKLİYM DEDİM.

TÜRKÇE DİLİNE ÇEVİREBİLECEK ARKADAŞLAR YARDIM BEKLİYORUM.. By_Gablin.... Rambo_FT YARDIM LÜTFEN...

İŞTE LİNK:
[/QUOTE]UPLOAD BANA AİTTİR... CFW BİR YABANCI FORUMDAN ALINTIDIR... TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLECEK ARKADARŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.. :)

37berk37

37berk37

Üye
en azından bi link verseydin

sanırım bundan bahsediyor

semihshin

Üye
arkadaşım bir siteden yazılımı alıyorsunda bari alıntıntıdır felan yaz ya

- - - Eklendi - - -

bu arada türkçeye çevirmek çok zor ben pro mod u çevirdim ama nasıl çevirdim bilmiyorum türkçeye çevirmek istiyorsan nokia firmware editor kullan ben her halde dil yöneticisinden yaptım

- - - Eklendi - - -

ve sana tavsiyem c5 i bırak çok gereksiz bir telefon :D ben bunca uğraştığım zamana üzülüyorum git almanyada 300 € htc one s

Leo_FT

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir siteden yazılımı alıyorsunda bari alıntıntıdır felan yaz ya

- - - eklendi - - -

bu arada türkçeye çevirmek çok zor ben pro mod u çevirdim ama nasıl çevirdim bilmiyorum türkçeye çevirmek istiyorsan nokia firmware editor kullan ben her halde dil yöneticisinden yaptım

- - - eklendi - - -

ve sana tavsiyem c5 i bırak çok gereksiz bir telefon :d ben bunca uğraştığım zamana üzülüyorum git almanyada 300 € htc one s

kardeşim tamam kullanma diosn da şu an durumum yok anla yani öğrenci hali :d

nizam67

Üye
goruntu koyda ben denerim turkce yaomayi goruntu yok

Leo_FT

Üye
    Konu Sahibi
goruntu koyda ben denerim turkce yaomayi goruntu yok
görüntü alamadm çunkü ingilizce iken telfnu kulanamadm ama gerçekten 10 numara bişey. Deneyen arkadaşlar bi ekran grüntüsü alsalar...s

nizam67

Üye
bakalim o zaman bak hurda da olsa tele birsey olursa senden bilirim ingz iyidir cunku :d

- - - Eklendi - - -

ya belle shel mi yoksa bu o zaman hic ugrasmaya gerek yok normal belle modlanmissa sabaha kadar ugrasirim kendin kurdun demi bak belle demi oynama yaptinmi uzerinde

Leo_FT

Üye
    Konu Sahibi
bakalim o zaman bak hurda da olsa tele birsey olursa senden bilirim ingz iyidir cunku :d

- - - Eklendi - - -

ya belle shel mi yoksa bu o zaman hic ugrasmaya gerek yok normal belle modlanmissa sabaha kadar ugrasirim kendin kurdun demi bak belle demi oynama yaptinmi uzerinde

YOk kardeşm yükledim ben sorunsuz calışıyo sadece bi deneyip ekran grüntüsü alırsan buraya koyak. sonra tr ye çeviren çıkar.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
fazla bir sey yok fw de bos fw sadece guzel bir gorsellik atms o kadar

Leo_FT

Üye
    Konu Sahibi
hız, dikey qwrty klavye, görsellık, ben cok beğendm. Turkceye cevirebilecek bir arkadas yok mu?

- - - Eklendi - - -

cılgıntürk 1sen bu isi yaparsın lütfen kardeşm.

- - - Eklendi - - -

cılgıntürk 1sen bu isi yaparsın lütfen kardeşm.

theeternal

theeternal

Üye
deniyecektim fakat flashlarken hata verdı:hmmm

nizam67

Üye
bu maxicp eskis gibi degil artik kimse kimseyi tanimiorbu guzel alında ama flas dosyaları 4 adet yuklenmıor neden acaba

• Beğen
Tepkiler: Leo_FT

Üst Alt