Why Always Me
Üye
1800 tl s3 veriyorlarsa çok iyi ama senetle sattıkları için normalde 2500 tl fiyat çekmeleri lazım... yani yanlış anlamış olabilirsin...
neyse 100 lirayada verseler evkur en son alışveriş yapacağım mağazadır... ürün hakkında bilginiz yoksa çok güzel muamele yapıp gönderiyorlar sizede 1 bardak soğuk su içmek kalıyor ardından... hiçbir türlü hakkınızı arayamazsınız pişman olursanız, ellerinden gelen bütün zorlukları karşınıza çıkartırlar dikkat edin bence
Fiyatta sorun yok hocam 1799 TL 15 Ay taksit..Aylık 120 TL elimde şuan ay ay yazan sözleşmesi var yani
Dediğim gibi merak ettiğim tek şey cihazın kalitesi..Diğer telefoncularda da görüyorum Evkur 'dan alma 2 yıl Telpa garantili S3 satan..Sonuçta başka telefoncudan da alsan problemli çıkma olasılığı vardır illaki..Alıp da memnun kalan arkadaşlar var mı o önemli 
- - - Eklendi - - -
her gittigimde uygun olur da alirim insallah diyorum ama yoktv ve mp4 var evde sikinti cikmadi onlarda. bolgeye gore bazi seyler degisiyo demek ki fiyat kalite acisindan. n73 almistim ikinci el. on gunluk telefon sahibi evkurdan 750'ye almis ben 450'ye aldim 400'e felan satmistir heralde on gun icin 350 tl cok koymustur. telefon canavar gibiydi ama hic sorun cikarmadi.
Her ürün bozuk çıkacak diye bir şey yok diyorsun yani
Eyvallah kardeşim yorumlarınız gerçekten önemli hani 
- - - Eklendi - - -
tabiki her ürün bozuk çıkmıyor fakat bozuk veya kırık çok var ama arkadaşında dediği gibi garantisi var sorun çıkmaz yani
Teşekkürler