Evkur 'dan Galaxy S3 Alınır mı ? Yardımcı olurmusunuz ACİL ..

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
1800 tl s3 veriyorlarsa çok iyi ama senetle sattıkları için normalde 2500 tl fiyat çekmeleri lazım... yani yanlış anlamış olabilirsin...
neyse 100 lirayada verseler evkur en son alışveriş yapacağım mağazadır... ürün hakkında bilginiz yoksa çok güzel muamele yapıp gönderiyorlar sizede 1 bardak soğuk su içmek kalıyor ardından... hiçbir türlü hakkınızı arayamazsınız pişman olursanız, ellerinden gelen bütün zorlukları karşınıza çıkartırlar dikkat edin bence

Fiyatta sorun yok hocam 1799 TL 15 Ay taksit..Aylık 120 TL elimde şuan ay ay yazan sözleşmesi var yani :) Dediğim gibi merak ettiğim tek şey cihazın kalitesi..Diğer telefoncularda da görüyorum Evkur 'dan alma 2 yıl Telpa garantili S3 satan..Sonuçta başka telefoncudan da alsan problemli çıkma olasılığı vardır illaki..Alıp da memnun kalan arkadaşlar var mı o önemli :)

- - - Eklendi - - -

her gittigimde uygun olur da alirim insallah diyorum ama yok :D tv ve mp4 var evde sikinti cikmadi onlarda. bolgeye gore bazi seyler degisiyo demek ki fiyat kalite acisindan. n73 almistim ikinci el. on gunluk telefon sahibi evkurdan 750'ye almis ben 450'ye aldim 400'e felan satmistir heralde on gun icin 350 tl cok koymustur. telefon canavar gibiydi ama hic sorun cikarmadi.

Her ürün bozuk çıkacak diye bir şey yok diyorsun yani :D Eyvallah kardeşim yorumlarınız gerçekten önemli hani :)

- - - Eklendi - - -

tabiki her ürün bozuk çıkmıyor fakat bozuk veya kırık çok var ama arkadaşında dediği gibi garantisi var sorun çıkmaz yani

Teşekkürler :)

osicik

Üye
ben arkadaştan 2. el s2 aldım evkurdan almış belki 200-300 kere rom kurmuşumdur maşallah diyim tel canavar gibi ve sen fiyatta da sorun yok diyorsan al ama şahsi fikrim telde biraz uçuyorsun emekli annem falan demişsin ne işin var o telle daha uygun işini görecek tel baksan derim tabi şahsi fikrim :):)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
ben arkadaştan 2. el s2 aldım evkurdan almış belki 200-300 kere rom kurmuşumdur maşallah diyim tel canavar gibi ve sen fiyatta da sorun yok diyorsan al ama şahsi fikrim telde biraz uçuyorsun emekli annem falan demişsin ne işin var o telle daha uygun işini görecek tel baksan derim tabi şahsi fikrim :):)

Evkur 'dan senetle alışveriş yapman için gelirin olması lazım..Ben öğrenci olduğum için Annemle gittim bana o telefonu vermeleri mümkün değil çünkü..Emekli örneğini o yüzden verdim yani yoksa zaten doğum günüm için kendileri bana almayı düşünüyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: osicik

osicik

Üye

Evkur 'dan senetle alışveriş yapman için gelirin olması lazım..Ben öğrenci olduğum için Annemle gittim bana o telefonu vermeleri mümkün değil çünkü..Emekli örneğini o yüzden verdim yani yoksa zaten doğum günüm için kendileri bana almayı düşünüyorlar :)
ok o zaman bence evkur olması kötü olması anlamına gelmiyor yukarıda örneği yazdım sonuçta elektronik birazda şans işi ....

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
ok o zaman bence evkur olması kötü olması anlamına gelmiyor yukarıda örneği yazdım sonuçta elektronik birazda şans işi ....

Öyle tabi nerden alsak şans işi..Memnun olanda vardır mutlaka olmayanda.

hunter41

hunter41

Üye
evkur evinizi kurar yuvanizi yikar. Evkurdan alisveris etmeni tavsiye etmem satarken cok iyiler ama bi aksilik durumun da hic ilgilenmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
evkur evinizi kurar yuvanizi yikar. Evkurdan alisveris etmeni tavsiye etmem satarken cok iyiler ama bi aksilik durumun da hic ilgilenmiyorlar

Bir aksilik durumunda onlar ilgilenmeyecek ki zaten 2 yıl garantili cihaz alıyorum sonuçta normal bir telefoncudan aldığımdan farklı mı olacak sanki yine garantiye gönderilecek ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Sana şöyle bir şey anlatayım abimin arkadaşının evkura yatırmayı unuttuğu 50 tl taksiti 1 yıl sonra 300tl olarak icraya verdiler yani evkurdan birşey alırken 2 kere düşünün..[/B]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben evkurdan kürdan bile almam çok da ciddiyim kart istemiyorlar ama bankadan daha fazla faiş komisyonlar uyguluyorlar.. Fiyatta sıkıntı olmasa bile cihaza birşey olduğu zaman garantide her türlü sıkıntı yaşarsın. evkur cihazlara başarı garanti vermiyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
hunter41

hunter41

Üye

Bir aksilik durumunda onlar ilgilenmeyecek ki zaten 2 yıl garantili cihaz alıyorum sonuçta normal bir telefoncudan aldığımdan farklı mı olacak sanki yine garantiye gönderilecek ?

Bu evkur un musteri politikasi cok farkli satis icin her türlü cambazligi yaparlar alisveris bittikten sonra yuzune bile bakmazlar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
valla ben evkurdan kürdan bile almam çok da ciddiyim kart istemiyorlar ama bankadan daha fazla faiş komisyonlar uyguluyorlar.. Fiyatta sıkıntı olmasa bile cihaza birşey olduğu zaman garantide her türlü sıkıntı yaşarsın. evkur cihazlara başarı garanti vermiyor çünkü.

Hocam alacağım Cihaz Başarı garantili 2 yıl boyunca..Nasıl vermiyor garanti ?

- - - Eklendi - - -

Sana şöyle bir şey anlatayım abimin arkadaşının evkura yatırmayı unuttuğu 50 tl taksiti 1 yıl sonra 300tl olarak icraya verdiler yani evkurdan birşey alırken 2 kere düşünün..[/B]

Ödemelerde aksilik olmayacak zaten her ay günü gününe yatacak..Benim merak ettiğim cihazların kalitesi..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zamanında 600 liraya satılan nokia 5800 için bana 1100 tl fiyat çeken ev yıka ne kadar iyi niyetli duygularımı sunsam azdır.
Oradan alış veriş yapılmaz tek kelime ile.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Zamanında 600 liraya satılan nokia 5800 için bana 1100 tl fiyat çeken ev yıka ne kadar iyi niyetli duygularımı sunsam azdır.
Oradan alış veriş yapılmaz tek kelime ile.

Para sorun değil kardeşim 1799 TL orda sıkıntım yok zaten..Benim sorum cihazları nasıl piyasadaki cihazlarla aynı kalitede mi problemli cihazlar mı nedir yani ben bunun derdindeyim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim kutuda başarı mührü falan var mı? Başarıyı ara bakalım evkur cihazlara garanti veriiyor mu ben grey cihaz satılıyor orda diye biliyorum.. Ben evkura güvenmeyenlerdenim bir kere teyzem telefon aldı corby başarı garanti vermedi çöpe gitti iki aylık telefon

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kutuda başarı mührü falan var mı? Başarıyı ara bakalım evkur cihazlara garanti veriiyor mu ben grey cihaz satılıyor orda diye biliyorum.. Ben evkura güvenmeyenlerdenim bir kere teyzem telefon aldı corby başarı garanti vermedi çöpe gitti iki aylık telefon

Başarı garantili kardeşim yetkiliye defalarca sordum 2 yıl boyunca Başarı garantiliymiş..

Ek olarak : Sahibinden.com 'a baktım baya satılık
S3 var Evkur 'dan alınma ve Başarı garantili olan :)

Bende sen şimdi söyleyince merak ettim ilanlara bakarken denk geldim içim rahat etti :)
Başarı garantili olması önemli yani dediğin gibi :)

burakkk97

Üye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Başarı garantili kardeşim yetkiliye defalarca sordum 2 yıl boyunca Başarı garantiliymiş..

Ek olarak : Sahibinden.com 'a baktım baya satılık
S3 var Evkur 'dan alınma ve Başarı garantili olan :)

Bende sen şimdi söyleyince merak ettim ilanlara bakarken denk geldim içim rahat etti :)
Başarı garantili olması önemli yani dediğin gibi :)

O zaman hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim kardeşim.. Ben evkurla ilgili görüşlerimi dile getirdim seçim senin :)

burakkk97

Üye
»

Üst Alt