Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaman her şeyin ilacıdır
yeni sevgilin olunca unutursun
Unutamazsın
İlk sevgilim sandıgım kızı hala unutamadım, yılar sonra ayrılmamazın sebebi boyu kısa olup birden aşırı kilo alması oldu
bana birden çok itici gelmeye başlamaştı. Dış güzelik önemli degil iç güzellik önemli derken kendimle çelişkiye düştüm
Allahın yaratıgına çirkin demek gibi olmasın, insanda birazcık güzellik olmazmı yüzünün her yerinde çill olması yetmez gibi
birde tek kaşlıydı şaka bir yana, aradaki aşk sevgi bütün kusurları kapatıyor. Ayrılmaktansa aranızda anlaşıp kısa bir süre
görüşmemeye karar verebilirisniz. görüşmediniz sırada, birbiirnize ne kadar güvendiginizi , birbirinize olan duygunun gerçekte
ne oldugunun farkına varsınız.
zamanla unutuluyor biraz üzülüyon acı çekiyon ama unutuluyor... ama illa çabuk unutmak istiyom diyorsan yeni birini sevmeye çalış tavsiyem ise sırf unutmak için birini sevmeye çalışma sevebileceğin birini sevmeye çalış....
Tesekkurler .. Ben Unutmak 'Mecburiyetindeyim' Cunku Artik O Beni Sevmiyorr ..
Ama Ben Onu Geri Kazanmak Istiyorumm .. Ve Bunu Nasil Yaparim Onuda Bilmiyorumm ..
ben 3yıl önce bıraktım hala aklımda. Aşk'ın derecesiyle alakalı bazen 10.yıl belki daha fazla sürüyor. Uzaklaşmak bi çare ben onun olduğu şehirden uzaklaştım iki ay .döndüğümde kendimi biraz daha iyi his ettim.Allah yardımcın olsun ben ondan sonra kimseye bakamadım ruhum kimseyi kabul etmedi. Zamanla geçer diyorlar inşallah öyle olur .....
Yeni Eskiyi Unutturur
O Zaman Kıza Kendini Sevdir Ama Umursamıyormuş Gibi Yap Yani Soğuk Davran Ama Unutamadığını Anlasın Issız Erkek Halleri Felan
arkadas ..aza ya bağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?