o bişey değilde ben napcam o kızı seviyorum...
olayı baştan anlatayım...
şimdi bizim okulda bn 9-C kız 9-D'de ve kız bnm gözümde çok güzel..sonra ben bu kızı D sınıfındaki arkadaşlarıma sorup soruşturdum ve sonuçlar şunlardı..kız kimseyle çıkmıyor ve aracı yoluyla kabul etmiyormuş çünkü benden 1 ay öncede bizim kankamız aracı yoluyla teklif gönderdi kabul etmedi sonra diğer kankam sordu araştırdı kabul etmiyormuş aracıyı gidip kndin açılcakmışsın aga bende geçen haftadan beri bi selam veremedim..

ama bugün olanlar oldu.4.saatin teneffüsü öğle arasına 1 saat var Cuma Namazına gideceğim için öğle arasına bırakmadım..kız yanında başka bi kızla geziyordu..artık dayanamadım ve gittim.dedimki merhaba oda dedi merhaba tanışabilirmiyiz dedim yok dedi ben bozuldum ve knklerin yanına içim kan ağlayarak gittim..çok ama çok seviyorum..ve kız bizim berk'e yani kızın knkası var şeyma diye buda şeymanın kankası..kız aslında şeymaya haber vermiş şeymada hemen berk'e..ders boştu berk yanıma geldi ve aynı top bebeleri gibi (bide kendisi ülkücü olcak) dedi ben bugün bişeyler duydum kızlara yavşıyormuşsun falan dedi bnde yok öyle bişey gardaş bide rahat dur kaşınma dedim sonra bu farklı boyutlara taşınabilirdi ben kızla konuşup hallettim dedi.farklı boyut dediği okul müdür yrd.sı flan.ben tabi bişey demedim.bizim müdür yrd.felaket böle olaylarda kesinlikle taviz vermiyor.zaten kıza sorunca rahatsız ettnmi der kızda evet der gider.neyse ben eve geldim ve facebooktan kıza dedim slm k.bakma amacım bugün seni rahatsız etmek değildi özür dilerim yazdım 16:00 gibi daha cvp bekliyorum ne yapayım bilmiyorum yardım abiler çok ama çok seviyorum