Eski sevgiliye geri dönmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
İşte duymak istediğimiz tam olarak bu cümleydi diyebiliriz Osman'ım. :oke:

heyecan mı artık yok! Abicim kısaca olayın .kurgusu şöyle olabilir.. Her zamanki gibi servisten iner okula girerim.. Zaten sabah sabah kimse pek gelmiyo okula yani bizim servis(benimkinın de içinde bulunduğu otobüs) erken geliyor biraz.. Neyse ben kitabı hızlıca sınıfa kor basamaklarda beklerim(basamak tabiri şöyle: kalorifer var orada biraz balkon gibi yer) tabi çantasını koymak için gelecek. Bende nasılsın? Felan filan seninle iki dakika konuşabilir miyim diyeceğim. Hasanın üste verdiği diyaloğunun biraz değişi ile açılacagim

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve L-LumieRe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
heyecan mı artık yok! Abicim kısaca olayın .kurgusu şöyle olabilir.. Her zamanki gibi servisten iner okula girerim.. Zaten sabah sabah kimse pek gelmiyo okula yani bizim servis(benimkinın de içinde bulunduğu otobüs) erken geliyor biraz.. Neyse ben kitabı hızlıca sınıfa kor basamaklarda beklerim(basamak tabiri şöyle: kalorifer var orada biraz balkon gibi yer) tabi çantasını koymak için gelecek. Bende nasılsın? Felan filan seninle iki dakika konuşabilir miyim diyeceğim. Hasanın üste verdiği diyaloğunun biraz değişi ile açılacagim
hadi bakalım... pazartesi mutlu haberi bekliyoruz... :alkis:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

enkazcı

Üye
o bişey değilde ben napcam o kızı seviyorum...
olayı baştan anlatayım...
şimdi bizim okulda bn 9-C kız 9-D'de ve kız bnm gözümde çok güzel..sonra ben bu kızı D sınıfındaki arkadaşlarıma sorup soruşturdum ve sonuçlar şunlardı..kız kimseyle çıkmıyor ve aracı yoluyla kabul etmiyormuş çünkü benden 1 ay öncede bizim kankamız aracı yoluyla teklif gönderdi kabul etmedi sonra diğer kankam sordu araştırdı kabul etmiyormuş aracıyı gidip kndin açılcakmışsın aga bende geçen haftadan beri bi selam veremedim.. :( ama bugün olanlar oldu.4.saatin teneffüsü öğle arasına 1 saat var Cuma Namazına gideceğim için öğle arasına bırakmadım..kız yanında başka bi kızla geziyordu..artık dayanamadım ve gittim.dedimki merhaba oda dedi merhaba tanışabilirmiyiz dedim yok dedi ben bozuldum ve knklerin yanına içim kan ağlayarak gittim..çok ama çok seviyorum..ve kız bizim berk'e yani kızın knkası var şeyma diye buda şeymanın kankası..kız aslında şeymaya haber vermiş şeymada hemen berk'e..ders boştu berk yanıma geldi ve aynı top bebeleri gibi (bide kendisi ülkücü olcak) dedi ben bugün bişeyler duydum kızlara yavşıyormuşsun falan dedi bnde yok öyle bişey gardaş bide rahat dur kaşınma dedim sonra bu farklı boyutlara taşınabilirdi ben kızla konuşup hallettim dedi.farklı boyut dediği okul müdür yrd.sı flan.ben tabi bişey demedim.bizim müdür yrd.felaket böle olaylarda kesinlikle taviz vermiyor.zaten kıza sorunca rahatsız ettnmi der kızda evet der gider.neyse ben eve geldim ve facebooktan kıza dedim slm k.bakma amacım bugün seni rahatsız etmek değildi özür dilerim yazdım 16:00 gibi daha cvp bekliyorum ne yapayım bilmiyorum yardım abiler çok ama çok seviyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o bişey değilde ben napcam o kızı seviyorum...
olayı baştan anlatayım...
şimdi bizim okulda bn 9-C kız 9-D'de ve kız bnm gözümde çok güzel..sonra ben bu kızı D sınıfındaki arkadaşlarıma sorup soruşturdum ve sonuçlar şunlardı..kız kimseyle çıkmıyor ve aracı yoluyla kabul etmiyormuş çünkü benden 1 ay öncede bizim kankamız aracı yoluyla teklif gönderdi kabul etmedi sonra diğer kankam sordu araştırdı kabul etmiyormuş aracıyı gidip kndin açılcakmışsın aga bende geçen haftadan beri bi selam veremedim.. :( ama bugün olanlar oldu.4.saatin teneffüsü öğle arasına 1 saat var Cuma Namazına gideceğim için öğle arasına bırakmadım..kız yanında başka bi kızla geziyordu..artık dayanamadım ve gittim.dedimki merhaba oda dedi merhaba tanışabilirmiyiz dedim yok dedi ben bozuldum ve knklerin yanına içim kan ağlayarak gittim..çok ama çok seviyorum..ve kız bizim berk'e yani kızın knkası var şeyma diye buda şeymanın kankası..kız aslında şeymaya haber vermiş şeymada hemen berk'e..ders boştu berk yanıma geldi ve aynı top bebeleri gibi (bide kendisi ülkücü olcak) dedi ben bugün bişeyler duydum kızlara yavşıyormuşsun falan dedi bnde yok öyle bişey gardaş bide rahat dur kaşınma dedim sonra bu farklı boyutlara taşınabilirdi ben kızla konuşup hallettim dedi.farklı boyut dediği okul müdür yrd.sı flan.ben tabi bişey demedim.bizim müdür yrd.felaket böle olaylarda kesinlikle taviz vermiyor.zaten kıza sorunca rahatsız ettnmi der kızda evet der gider.neyse ben eve geldim ve facebooktan kıza dedim slm k.bakma amacım bugün seni rahatsız etmek değildi özür dilerim yazdım 16:00 gibi daha cvp bekliyorum ne yapayım bilmiyorum yardım abiler çok ama çok seviyorum

peşini bırakma.
O HAYIR. Belkı cıddımısın degılmısın dıye bır hayırdı.
Sen cabalarına devam et aşırıya kacma..
Sonra mudryard dayak yemıyesın.
Faceden muhabbet et bıraz. Tanıs konus.
Baktın hala terslıyor. Herkes kendı yoluna.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:nono: iki dakika gibi sınırlama olmasın sakın kullanma Osman; günaydın nasılsın vaktin varsa biraz konuşabilir miyiz? daha doğru olur...

---------- Eklendi @ 20:44:35 ---------- Yazıldı @ 20:44:04 ----------

hadi bakalım... pazartesi mutlu haberi bekliyoruz... :alkis:
İnşallah.

---------- Eklendi @ 20:45:10 ---------- Yazıldı @ 20:44:35 ----------

Aynen katılıyorum :)

enkazcı

Üye

peşini bırakma.
O HAYIR. Belkı cıddımısın degılmısın dıye bır hayırdı.
Sen cabalarına devam et aşırıya kacma..
Sonra mudryard dayak yemıyesın.
Faceden muhabbet et bıraz. Tanıs konus.
Baktın hala terslıyor. Herkes kendı yoluna.

inşallah olur abi ya

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

:nono: iki dakika gibi sınırlama olmasın sakın kullanma Osman; günaydın nasılsın vaktin varsa biraz konuşabilir miyiz? daha doğru olur...

---------- Eklendi @ 20:44:35 ---------- Yazıldı @ 20:44:04 ----------

İnşallah.

---------- Eklendi @ 20:45:10 ---------- Yazıldı @ 20:44:35 ----------

Aynen katılıyorum :)

evet iki dakika yerine vaktin varsa. Sağol abim benim :)

enkazcı

Üye
BU ARADA BİRŞEY DÜZELTEYİM KIZA :d:
BEN KIZA MERHABA TANIŞABİLİRMİYİZ DEDİM KIZ HAYIR DEDİ NAZA MI ÇEKİYOR YOKSA İSTEMİYOR.HEMEN CEVAP ATIN NOLUR

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
BU ARADA BİRŞEY DÜZELTEYİM KIZA :d:
BEN KIZA MERHABA TANIŞABİLİRMİYİZ DEDİM KIZ HAYIR DEDİ NAZA MI ÇEKİYOR YOKSA İSTEMİYOR.HEMEN CEVAP ATIN NOLUR

cevaplamıstım

peşini bırakma.
O HAYIR. Belkı cıddımısın
degılmısın dıye bır hayırdı.
Sen cabalarına devam et aşırıya
kacma..

enkazcı

Üye
inşallah olur be abi çok ama çok seviyorum galiba gerçekten aşık oldum hep hayali geliyor aklıma faceden cevap atmıcakmısın? yazdım bekliyorum kız yurtçu belki faceye girme imkanı bulamamıştır..

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
-selam
+selam.
-nasılsın nasıl gidiyor.
+iyim öyle işte sen nasılsın
-bende iyiyim. seninle biraz konuşabilir miyiz ?
+hangi konuda konuşacagız--- veya evet dinliyorum; felan der.
-daha sakin bir yere geçebilirsek daha iyi olur..
.............sakin sessiz bir kenera gidersiniz.... tabi bu arada durumu anlar heralde :ehe
-nasıl karşılarsın bilemiyorum ama benim sana karşı hala duygularım var. seni kendime çok yakın hissediyorum. sen ne hissediyorsun ?
yeniden bir beraberliğe ne dersin ?

ya hayırrrrrr :vur:... yada..
bende seni seviyorum <3 :tebessüm:

hasan bu diyaloğun biraz daha profesyonelleşmiş hali var mı? Yanlış anlama güzel kurmuşsun da biraz daha profesyonel olsa :D

enkazcı

Üye
osman grdaşm al eline okulun mikrofonunu SENİ SEVİYORUM de o bişey ddeğilde ben npcam ya benm mevzuda var okudunuz biraz yardım edin

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
osman grdaşm al eline okulun mikrofonunu SENİ SEVİYORUM de o bişey ddeğilde ben npcam ya benm mevzuda var okudunuz biraz yardım edin

sonra bi güzel rezil oluyum de mi?
Not: Aslında fıstık gibi bi şey olur ya... :)

uğur e

uğur e

Üye
varsa numarası mesajlaş zaten olacksa olur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hasan bu diyaloğun biraz daha profesyonelleşmiş hali var mı? Yanlış anlama güzel kurmuşsun da biraz daha profesyonel olsa :D
onuda kendin hazırla herşeyi devletten bekleme. :ehe
artık kendi kişiliğine göre hazırlarsın. karışmam orasına

sonra bi güzel rezil oluyum de mi?
Not: Aslında fıstık gibi bi şey olur ya... :)
aman haaa kızı utandırırsın felan yersin tokatı daha yuzunu bile göremezsin.
kesin eminsen karşı taraftan sana haber uçtuysa kabul edecek deli gibi seviyor seni diye biraz saçmalyabilirsin mikrofon felan :aha:

---------- Eklendi @ 02:33:53 ---------- Yazıldı @ 02:33:14 ----------

tek çare karsıdan cevap beklemek

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
git deki seviyom napiyim de bide inceden ve arsızca gül ehhehhhiii gibisinden. :) ozaten moda girer diğer günü sabahı bakışlar daha bi içten olur hafta sonuna el ele cafede takılabilirsiniz :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

onuda kendin hazırla herşeyi devletten bekleme. :ehe
artık kendi kişiliğine göre hazırlarsın. karışmam orasına

aman haaa kızı utandırırsın felan yersin tokatı daha yuzunu bile göremezsin.
kesin eminsen karşı taraftan sana haber uçtuysa kabul edecek deli gibi seviyor seni diye biraz saçmalyabilirsin mikrofon felan :aha:

---------- Eklendi @ 02:33:53 ---------- Yazıldı @ 02:33:14 ----------

tek çare karsıdan cevap beklemek

tamam hasan. Seninkinin içine biraz cümle katip veya seninkini bugün ezberler yanına gider söylerim... :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
len ne ezberlemesı..
Onun gıbı kendın dogal ol dıyorum sen ezber yapıcam dıyosun..
Inş tutukluk yapmazsın.

Hadı bugun buyuk gun :alkis

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...