Eşit Ağırlıktan Sözele Geçmek. (kafam Çok Karışık Delirecem.)

mAd_girL

Üye
evet sen cevap yazıyosun konu kayboluyo ancak biri cevap yazınca geri geliyo dimi bendede vardı o sorun çözemedim kendiliginden çözüldü : ) bu arada teşekkür ederim

selen-90

Üye
ewt ya:S inş düzelir yoksa saçmalayabilirim RİCA EDERİM

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cumartesi geldi hakkın doldu dolayısıyla dün ne oldu.? Dilekçe verdin mi yoksa sözelden devam mı?

selen-90

Üye
yok ailedenbiri gelemsi gerkiyomuş ondn pazartesi günü halletcez inşllh yani yrn hem rehberlik öğretmeninede danıştım benced geç dedi

selen-90

Üye
bende artık tm öğrencisiyim

selen-90

Üye
Saol Birz Geometride Zorlaniom Npcam çalişcaz Artik

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selen herkes 1 çalışıyorsa senin 2 çalışman lazım geriden geliyorsun. Geriden gelip önce yakalayacaksın ve öne geçeceksin ki hukuğa girebilesin.

Çünkü hukuk kazanmak gerçekten çok zor. Ben olsam kendimi tamamen derse verirdim.

Sadece tavsiye

bende zorunlu olarak dildeydim karnemden dolayı

slm ben melek lise 2 sözelde okuyorum ama seneye eşit ağırlığa geçmek istiyorum.ama puanım yetmiyo bunun için hangi derslerden sınava girmem lazım yardımcı olursanız sevinirm.

Abi, bende sözel açilmadigi için tm geçtim, Pskoloji düsünüyorum ama matematik hiç yapamıyorum, çalışmıyorumda korkudan. Yksde matematik yapamassam korkusu var. Sence sözele geçeyimmi ? Birde hangi üniversiteyi kazandım, matematik yapabildin mi ?

ModX

Moderator
Nazire mi yapacaz