En Uygun Fiyata Sınırsız İnternet Hangi Operatörde?

Sponsorlu Bağlantılar

restmod

restmod

Üye
avea yaramaz......tukcell de 25 tl ye 1gb sonrası 96 kbps sınırsız internet ben pc de bile kullanabiliyorumm.....

Cok ucuzmuş (!) Avea kullaniyorum 500dk her yone 5bin sms her yone 1gb sinirsiz internet 21 lira oduyorum.

spyfurky

spyfurky

Üye
Uydu net 38 lira olmuş.

epson81

epson81

Üye
dlga denizde olur avea da 96 kbs yaramaz turkcell de 96 kbs idare der ben wınn modeme takıp kullanıyorum faceyi kullanabliyorum

restmod

restmod

Üye
Avea 96 degil 128kbps o kadarini bizde kullanabiliyoruz hiz sinirindan once 5mbiti geciyorum bosuna turkcelle o kadar para vermeye gerek yok

neksushot

Üye
bunlar yaramaz wodafonede haftalık sınırsız 1 gb kotalı aşınca yavaşlamalı 12 tl hemde istediğin zaman almassın 1 haftalık paket yani ben 2 yıldır bunu kullanıorum iyi forumlar

epson81

epson81

Üye
25 tl ye turkcell 1gb sonrası 96 kbss sınırsız internet en iyi tel super ben wın da kullanıyorum gayet memnum fece:d:yi rahat açıyorum görüntülü konuşma bile yapabiliyorum.....

cemsidar

cemsidar

Üye
Cok ucuzmuş (!) Avea kullaniyorum 500dk her yone 5bin sms her yone 1gb sinirsiz internet 21 lira oduyorum.

hangi paket o özel mesajla atarsan sevinirim ben yeni yıkılan paketteym 2 lira fazla veriyorum senden 4000 sms eksik alıyorum.

xmanyak

xmanyak

Üye
:)

iPandemonium

iPandemonium

Üye
BİMCELL ne ya bi el atmadıkları ona kalmıştı ,helal olsun attılar sonunda ,basit bir sitesi ,ilgi çekmeyen tarifesi var ,nerde sınırsız internet ? Bimcell :ah

phasan

phasan

Üye
Kimse beklemesın bımcell yapamaz takı kendı operatorunu kullanana kadar

agaLess

Üye
Su anda en iyisi Vodafone heryone 500 dk + 1000sms + 1 gb internet 19 tl kullaniyorum pc yede led tv yede baglaniyorum rahat

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Su anda en iyisi Vodafone heryone 500 dk + 1000sms + 1 gb internet 19 tl kullaniyorum pc yede led tv yede baglaniyorum rahat
Ama netin sınırsız değil ,ayrıca vodafone 3-4 ay sonra onu 20-21 tl ye çıkartır

TKAR

Üye
dlga denizde olur avea da 96 kbs yaramaz turkcell de 96 kbs idare der ben wınn modeme takıp kullanıyorum faceyi kullanabliyorum

Ben kullandım hiç alakası yok. Yavaş ötesi hattı iptal ettim

darkanger

Üye
vodafone 1 gb 15 tl

buraktümer

Üye
ben şu an tel için kullanıyorum önceleri 8 idi şu an 11 oldu ama ilk 100 mb tan sonra bağlantı ağırlaşıyor ama mb sınırı yok yalnız bu abonelik sona erdi ama bana kalsa avea derim hem ucuz hemde bağlantı hızı güzel

phasan

phasan

Üye
ben şu an tel için kullanıyorum önceleri 8 idi şu an 11 oldu ama ilk 100 mb tan sonra bağlantı ağırlaşıyor ama mb sınırı yok yalnız bu abonelik sona erdi ama bana kalsa avea derim hem ucuz hemde bağlantı hızı güzel

Avea hep faturalı sınırsız net