En Uygun Fiyata Sınırsız İnternet Hangi Operatörde?

Sponsorlu Bağlantılar

fidell33

fidell33

Üye
hem 2 gb diyosun hm de sınırsız diyosun nasıl oluyor o :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Avea faturalı seç 500'e geç sınırsız internet var orada

phasan

phasan

Üye
Avea faturali 5 gb 15 tl ama nekadar 15 tl bilgim yok

bygokhan

bygokhan

Üye
dostum sen avea yıkılan pakete geç bir de kral tarife yap.

20 tl yükle avea ile 1000 dkka
1000 sms heryone
1 gb net

+ kral tarife ile kaç dakka konusuyorsan o kadar ödüyorsun diğer yönlere ben buunu kullanıyroum 45 sn konuş 45 krş yani:D

phasan

phasan

Üye
dostum sen avea yıkılan pakete geç bir de kral tarife yap.

20 tl yükle avea ile 1000 dkka
1000 sms heryone
1 gb net

+ kral tarife ile kaç dakka konusuyorsan o kadar ödüyorsun diğer yönlere ben buunu kullanıyroum 45 sn konuş 45 krş yani:D
Artik tarife ici guzel degil hat tasimadan sonra

Kurfali66

Üye
Arkadaslar turkcelim evde wifi var dershanede ve disariya cikinca kullanacagim hizli internet ariyorum ya da hersey dahil paket onerilerinizi bekliyorum

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Arkadaslar turkcelim evde wifi var dershanede ve disariya cikinca kullanacagim hizli internet ariyorum ya da hersey dahil paket onerilerinizi bekliyorum

avea gündüz jeti var 5 gb 19 tl turkcelde güzel paket yok

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
inşallah yeni yıl tarifelerinde turkcell yine sınırsız internet koyar biten 19.90 lık paket gibi.

komando04

komando04

Üye
vodafonede

- - - Eklendi - - -

vodafonede

kalelioguntr

kalelioguntr

Üye
vodafone kullanıyorum bence çok hesaplı geldi 10 tl sınırsız internet artı 2000 dk vodafone lilerle bedava konuşma veriyo 1 buçuk yıldır kullanıyorum

kayboldedim

Üye
vodafone kullanıyorum bence çok hesaplı geldi 10 tl sınırsız internet artı 2000 dk vodafone lilerle bedava konuşma veriyo 1 buçuk yıldır kullanıyorum

Bu faturasız hatlar için mı bide nasıl yapıldığını söyler misin?

komando04

komando04

Üye
bende kullanıyorum 3yıldır gerçekten hesaplı vodafone

yunusbulet

yunusbulet

Üye
7048 i arayarak 14 tlye 250 mb hizli daha sonra normal internet ilk ay 7 sonra 14 tl cok hesapli

- - - Eklendi - - -

bu arada bende agriliyim :-)

vuslatt81

Üye
Evden internet bağlatmak isteyenler ile ilgili bir blog var. Umarım yararlanırsınız.

muratucar

muratucar

Üye
En iyisi şu aveanın en son tarifelerinden birisi 29 Tl'ye 500 dakika 5000 sms 1 gb internet 1 gb yeticektir emin ol.

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
şuan avea seç kampanyası 1 gb sınırsız olan 10 lira ama seç paketlerinden birine üye olmalısın alabilmek için

ismetozmzn

Üye
avea ya gectim gecenlerde 1gb internet 9.5 tl ye aldm şunu gözlemledimki hem daha hesplı diger operatorlere gore hem daha hızlı bi interneti var kesinlikle öneririm .

epson81

epson81

Üye
avea yaramaz......tukcell de 25 tl ye 1gb sonrası 96 kbps sınırsız internet ben pc de bile kullanabiliyorumm.....

kaptan_stark

Üye
ben de güzel bi tarifeye geçmek istiyorum aveanın yok yok tarifesi var 1000 dakika 1000 sms 2gb internet 44 tl nasıl