en sonunda nokia 603 almaya karar verdim görüşleriniz neler acaba hata yapmıyorum deyilmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda nokia 603 almaya karar verdim görüşleriniz neler acaba hata yapmıyorum deyilmi
ilk önce galax ace alamaya karar verdim sonra nekdar beşpara etmez bi telefon oldugunu gördüm
sonra c6 01 ile tanıştım ona karar verdim daha sonra nokia 603 ile karşılaştırdım kamerası dışında
daha iyi gibi herşeyi
sizin bu konudaki görüşleirniz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamerasıda herseyi gibi güzel kardesim dogru karar vermissin :good:
C6-01,603 olmadan önce 500-600 arası fiyata alıncak en iyi telefonlardan biriydi ama artık o bütçe aralıgının kralı 603..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Doğru karar vermişsin. Zaten o fiyata alınabilecek en iyi telefon 603 iken sonrasında da C6-01 gelir.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben Sadece Uygulama Kısıtlılığı Olduğu İçin Android Almayı Düşünüyorum.İdeos x5 Çok İyiydi Fakat 0 ları Gönderilmiyor.Galaxy Ace İse Bütün Adroid oyunları Açmayacağı İçin Sony Ericson Neo V almaya karar verdim tabi almam için baya para biriktirmem gerekicek orası ayrı mesele...

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
Ben Sadece Uygulama Kısıtlılığı Olduğu İçin Android Almayı Düşünüyorum.İdeos x5 Çok İyiydi Fakat 0 ları Gönderilmiyor.Galaxy Ace İse Bütün Adroid oyunları Açmayacağı İçin Sony Ericson Neo V almaya karar verdim tabi almam için baya para biriktirmem gerekicek orası ayrı mesele...

İdeos x5 alırsın türkiyede bozulunca parçasını bulmazsın demiş olayım

vavra22

vavra22

Üye
603 temiz cihaz o fiyat aralığında alabileceğin en güzel telefon.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
iyi video aldııgnı biliyorumda flaş yok gece nasıl alıo acaba yada
fotograf nası çekiyor çekilmiş fograf olan varmı 603 le :)

vavra22

vavra22

Üye
açık konuşayım bende çift flaş varda ne oluyo :) 8 mp kamera var ama karanlıkta ancak 3 ila 5 metre arasını aydınlatabiliyo çektiği resimde çokta kaliteli değil gece ve gündüz çekimlerinde en fazla kaliteyi yakalayan telefon exmor r sensörü ile sony ericsonnun modelleri var onlarda bir hayli pahalı...

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
5 metre 5 metredir :) ama alıcam 603 saşmak yok 603 den : )

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Aslında 0 İdeos x5 Bulsan ideos alırsın ama işte 0 bulamıyorum ben :S

isoyilo

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba.
bir sorum olacaktı. nokia 603 ile bir seferde en fazla kaç mesaj atabiliyoruz. nokia java telefonlarda (örneğin 6300) en fazla 20 mesaj atabiliyordum. telefonun bu özelliğini sürekli kullanacağım için benim için önemli bir konu. ayrıca nokia suite ile de gönderiyorum. onda bir sınırlama yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bir sorum olacaktı. Nokia 603 ile bir seferde en fazla kaç mesaj atabiliyoruz. Nokia java telefonlarda (örneğin 6300) en fazla 20 mesaj atabiliyordum. Telefonun bu özelliğini sürekli kullanacağım için benim için önemli bir konu. Ayrıca nokia suite ile de gönderiyorum. Onda bir sınırlama yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

telefon ayin 4 de gelio ozman bakarim :)

kmesne

kmesne

Üye
Bence hata yapıyorsun Telefon u sadec konuşmak mesajlaşmak internet için alıcaksan tamam fakat başka hiç bir şeye deymez

Bu arada çin dünyanın 3. en iyi teknolojidevi huawei ideos x5 tam bir telefon (fiyatına göre) turkcell ve internetten bulabilirsin

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bence hata yapıyorsun Telefon u sadec konuşmak mesajlaşmak internet için alıcaksan tamam fakat başka hiç bir şeye deymez

Bu arada çin dünyanın 3. en iyi teknolojidevi huawei ideos x5 tam bir telefon (fiyatına göre) turkcell ve internetten bulabilirsin

İnternette 2. elleri var turkcell tim'lerde de kalmamış?

kmesne

kmesne

Üye
1 ay önce bakmıştım internette sıfırları duruyor evet sanırım sıfır yok fakat gerçekten çok temizini de bulabilirsiniz

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Xperia neo v için para biriktiriyorum dişimi sıkacağım yapıcak bir şey yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt