En son, orjinal Ovi Maps v3.03 (Sadece Nokia E71 ve E66) signed, sınırsız kullanım.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia E71 cep telefonunuzdan memnun musunuz?

• Evet, kesinlikle

Kullanılan: 117 76.0%
  • Fena sayılmaz

Kullanılan: 26 16.9%
  • Hayır, hiç memnun değilim

Kullanılan: 11 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Anket kapatılmış .

lastottoman37

Üye
benim anlamadıgım birşey var bunu yükleyince cevrimdışı bağlanabilecekmiyim

hakan11gezginci

Üye
selam arkadaşlar bendede e71 var ovi maps son sürümünü kendi sitesinden yükledim haritada son surüm olmasına rağmen sakaryadan bilecik eskişehir hattındaki duble yol yok oraları bomboş neden acaba diğer bütün yerleri görebiliyorum vede çalışıyor neden acaba bu harita eksik ndriver de gayet güzel var fakat duble olarak değilde eski yol duruyor

luckyluke23

luckyluke23

Üye
benim telefon n79. ovi maps bu telefona ücretsiz navigasyon tanımamış ama merak ettiğim şey acaba diğer telefonların programlarından yararlanılarak n79da da ücrestiz kullanabilir miyiz? :disko:

ferenku

Üye
ücretsiz mi yoksa gsm operatöründen para gidiyor mu kullanırken?

vucixx

vucixx

Üye
şimdi yükleyip açtığımızda kullandıgımızda hiç ücret ödemiycekmiyiz garanti?

honler

Üye
iyi geceler arkdaslar ben bu navıgasyonu nasıl kurabılırım yardımcı olabılıcek varmı

10hakan

Üye
merhaba bende e71 var ben buna oviden ücretsiz navigasyon indirdim fakat wailesin olduğu yerde yani çevrim içi iken belirlediğim rotayı ok işareti ile göstermekte fakat çavrimdışı iken yani wailwain olmadığı yerde gideceğm yeri ne sesli nede görüntülü yönlendirme yapmamaktadır bana bu konu hakkına yardımcı olursanız çok sevinirim

Üst Alt