En son, orjinal Ovi Maps v3.03 (Sadece Nokia E71 ve E66) signed, sınırsız kullanım.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia E71 cep telefonunuzdan memnun musunuz?

• Evet, kesinlikle

Kullanılan: 117 76.0%
  • Fena sayılmaz

Kullanılan: 26 16.9%
  • Hayır, hiç memnun değilim

Kullanılan: 11 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Anket kapatılmış .

ramco80

Üye
arkadaşlar nokia_maps_3.03_10wk11_b04_s60_3.1_rom.Nocs dosyasını E 71 Yükledim üçretsis adiyor ama bende günde bir kereye mahsus 3 tl alıyor ondans onra kaçkere navigasyona girertsen gün icersinse üçretlendirme yapmıyor yardım ederseniz sevinirim

ankis

Üye
n95 e yuklemeye caliştim... yuklemeden evvel sis dosyasını n95 e gore sertifikalandırdım ama yuklerken program telefona uyumlu degil yinede yuklimmi dedi yukletmedim... neden telefona uyumlu değil dediki işletim sistemleri aynı deilmi bu e66 ve 71 le n95 in ....?

ensariler

Üye
teşekkürler

jimmy07

Üye
ya kontör gidiyor benim E71 de ovi maps e girince? :((

rebelking

Üye
merhaba,
ben kurmaya calıstım ama %70 lere kadar geldıkten sonra dosya bozuk hatası cıkıyor. E66 var. neden olabılır?

uchak

Üye
Konu için teşekkürler yalnız yeni sürümü çıktı konuya burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...20c-6710-nav-icin-signed-sinirsiz-316590.html ulaşabilirsiniz.
ayrıca fotoların linklerini direk eklediginizde görünmez.
Simge ekle butonuna tıklayıp linki yapıştırın ozaman görünür.
Ayrıca buraya Siteye Resim Upload Etmek / Resimli Anlatım bakıp ayrıntılı resim eklemeye bakabilirsiniz.
Saygılar.

o e71 için değil e72 için.

OğuzcanAbi

Üye
saolasın kardeş

janjan91

Üye
kardes bu navigasyonu kullanırken kontör felan yiyo mu bilgi verir misn

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Saol güzel paylaşım :)

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
bende kullanıyorum konusuyo cook guzell

yavuz.akin

Üye
walla ben bu programı yükledim ama hiç bişey açılmıyo oyle boş bi ekran geliyo bu nasıl iş anlamadım

janjan91

Üye
kardes bndede aynı sorn vardı nokia map loader programı ile mapleri tekrardan yükledim
çok güzel gerçekten ayrıntılı haritası ve ses desteği daha da güzelleştiriyor programı

Teskkrler ;)

HEKTOR-TEG

Üye
beyler aynı programı bende yükledim fakat diğer arkadaşlarınki gibi boş ekran var millet soruyor cevap verende yok yükledim çalışıyor diyen kaçıyor bilgi ayrıntı paylaşın yahu.

kutay611453

Üye
ya bu e 71 e uymuyor

nzmttn

Üye
eyvallah kardeşim oldu sayende

nzmttn

Üye
arkadaslar bende dün yükledim ve çalıstırdım gayet güzel çalısıyor. Bazı arkadaslar ücretli demiş kontör gidiyor demiş, cevap ayarlarını düzgün yaparsanız hiç bir ücreti yok yani kontorunuz gitmez. GPS bağlantı ayarlarınızı tümleşik GPS e alır diğerlerini iptal ederseniz kontor probleminiz olmaz.
Bazı arkadaslar harita yok demiş ;
bunda ise programı açın ve gps sinyalini almaya başlayınca yaklaşık 1-5 dk sürer telefonunuzun * (yıldız) tusuna 5-6 defa basın harita yaklaşacaktır ve görünecektir. Yine de görünmez ise telefona programı kurmussunuz fakat haritaları kuramamıssınız demektir. programı silin ve mümkünse ovi maps loader ile yüklemeyi deneyin.
umarım açıklayıcı olmustur.

butunmehmet

Üye
tşkler

grygg

Üye
Bu sürümü yükledim ancak geçmişte eski gittiğim yerler duruyor ve yeni arattığım yerleri göstermiyor. Kaydetmiyor. Ne yapabilirim?

okn-

Üye
bende nokia c5 de navigasyon geçmişini temizleyemiyorum konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

karshiyakali

karshiyakali

Üye
teşekkürler

Üst Alt