MoonLife01 Üye Nokia n9 tasarim ödülü almamışmıydı yahu? Gayet başarılı bir telefon ama işletim sistemine birşey diyemicem:X Xperia s , Htc x one Bunların ıkısıne hastayım
Nokia n9 tasarim ödülü almamışmıydı yahu? Gayet başarılı bir telefon ama işletim sistemine birşey diyemicem:X Xperia s , Htc x one Bunların ıkısıne hastayım
___kaptan___ Üye Nokia E7-00 (şu an kullanmakta olduğum tel ) Nokia N9 Nokia N900 Nokia Lumia 900 Nokia X7 İphone 4S Samsung Galaxy SII
Nokia E7-00 (şu an kullanmakta olduğum tel ) Nokia N9 Nokia N900 Nokia Lumia 900 Nokia X7 İphone 4S Samsung Galaxy SII
.SeRDaR. Üye benim eski ve şuan yedekte duran 6630 o kadar program uygulama oyun yükledim hala canavar gibi çalışıyor.
benim eski ve şuan yedekte duran 6630 o kadar program uygulama oyun yükledim hala canavar gibi çalışıyor.
MasteLaa Üye Galaxy S2 müthiş ya... Bir gün elbet alacağım onu .. Babam ile pazarlık içerisindeyim.. Temmuz-Ağustos arası benim olacak inşallah
Galaxy S2 müthiş ya... Bir gün elbet alacağım onu .. Babam ile pazarlık içerisindeyim.. Temmuz-Ağustos arası benim olacak inşallah