İstenilen Uygulama Erişimine İzin Verilmiyor bu nedir acaba nasıl çıkıcam bu işin içinden offyaa
![]()
Eğer benim mesajımı görürsen ve kale alırsan diye umaraktan sana cahilce olmayan sorular sormak istiyorum umarım yardımcı olursun.. Ben bugune kadar hiç symbian işletim sistemli telefon kullanmadım bu yuzden ordan buradan azıcık duyduklarım ve gorduklerım kadar tecrubem var neyse kız arkadaşımın Nokia E71 telefonu var ve daha önce ne bir program yüklenmiş nede bir hack yapılmış durumda.. yani sıfır aldığımız gunku kadar temiz ve ellenmemiş.. ben python isteyen bir program buldum ve onu yuklemek için senın paylaşımını kurmak istiyorum telefonuma.. paylaşımını indirdim ve hafıza kartına ve sonrasındada telefon hafızasına atarak çalıştırmayı denedım fakat iki denememdede sertifika hatası uyarısı aldım.. Sanırım paylaşımını çalıştırmadan once yapmam gereken işlemler var.. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisin çünkü dediğim gibi daha önce hiç symbian telefon kullanmadım.. Ama merak etme teknoloji ile aram iyidir yolunu gosterirsen senin canını hiç sıkmadan anlarım ve halledebiliriz.. Yardımcı olacağını umarak senden haber bekliyorum.. paylaşımın için ve yardımların için şimdiden teşekkür ederim..