En Iyi Ses Kalitesi Olan Telefon Tıklayın Görün

Sponsorlu Bağlantılar

demokena

Üye
    Konu Sahibi
En Iyi Ses Kalitesi Olan Telefon Tıklayın Görün
ben e 1000 i kullanıyorum onun gibi daha ses kalitesinde bir makina tanımıyorum yorum hiç yapmayın w800i si ve k750i olupta kullananlar da bu sözü söylüyo n70.w800i.w900.k750i.d600.6230i hepsi traş e1000 nin yanında çünkü motorola e1000'de surruond ses sistemi var çift hopörlör yani üstelik telefonun arkasında da değil yanlarında çok güzel konumlama yapmış americalılar......

berkant10

berkant10

Üye
nereye tıklıcaz ayrıca e 1000 telefon markası mı yav ilk defa duydum

RockFord Fosgate

Üye
Motorola E1000 1.3 mp kamera ondede vıdeo konfeans ıcın kamera surround hoperlorler guzel bı tel ancak turkıyede satılmıyor !!sadece spot vs olarak satılıyor

LİNKCİ OSMAN

Üye
n 73te de çift hoparlör var dostum

oguziverson

oguziverson

Üye
n73 çok yüksek ses çıkarıoda kalite ii değil

atakan kır

atakan kır

Üye
ekolayzır ayarı diye bişey var biliyosan ordan ayarlayabiliyosun dostum

pavilion

pavilion

Üye
e1000 kim? hehehee

trust-cloud

trust-cloud

Üye
sen bukar iddalısın nie yazıyosunkı yok yorum yapmayın filan konu açma ozman sende kalsın bu kadar dert yapma senın daha kullanmadıgın gormedıgın bi dunya telefon vaardır buyuk ihtimalle bu kadar iddalı bakman yanlış bence

• Beğen
Tepkiler: qizem07alikan34
Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ben e 1000 i kullanıyorum onun gibi daha ses kalitesinde bir makina çünkü motorola e1000'de surruond ses sistemi var çift hopörlör yani üstelik telefonun arkasında da değil yanlarında çok güzel konumlama yapmış americalılar......

kardes sen telefon gormemıssın yenı cıkan cın marka telefon dıye adlandırılan cıhazlarda 6 ya kadar cıkabılıen hoparlör var ama telefonun özelliklerinden suphelıyım yanı o telefonlar 6 hoparlor ıle bnm pc hoparlorunden daha fazla ses verıyor

• Beğen
Tepkiler: qizem07alikan34

dudakçık

Üye
hade ordan en iyi ses veren tel. nokıa 6288 cift hp

Emre-45

Emre-45

Üye
N95'de de var saydığın özellikler.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye