Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi kulaklik deneyiminizi hangisiyle yaşadiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bountykiller
Üye
galaksy içinse en ideali bence blackbery nin kulaklığı ama telefonla tam uyumlu olsun , mikrofon filanda kullanıcam diyorsan onunda kendisinin orj kulaklığını öneririm. nokia wh 701 galaksiye gitmez...
ARKADAŞLAR BANA 3,5mm KULAKLIK LAZIM SESİ ÇOK VE İYİ VERMESİ DIŞARIYADA NEREDEYSE HİÇ SES GİTMEMESİ LAZIM SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN BİLDİĞİNİZ VARSA SÖLYN BÜTÇEM EN FAZLA 50 TL.NORMAL TELEFONLARIN KUTUSUNDA ÇIKAN KULAKLIKLARDA OLABİLİR BLUETOOTH OLMSIN LÜTFEN.BEATS AUDİOLAR 200TL NİN ALTINDA DEİL BAZILARI VAR 30TL İTHAL YAZIYOR AMA PEK İNANMADIM.BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ LÜTFEN ÇOK ACİL.
ben sana mw600 bluetooth kulaklığı öneririm özellikler şarjlı ve kendi içinde telefonla bağlantısız olarak radyosu var içinde lcd ekranı bile var sony kulaklık maliyeti fazla ben 140 tl ye aldım hiçde pişman değilim süper bi kulaklık bak bu da linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uruloki
Üye
başlık saçma olmuş ona göre cevap veriyorum bose ile yaşadım he iyi bir kulaklık arıyorsan şöyle bütçeni 90-100 e çıkar sennheiser al
O nasıl oluyor kardeş Nette arama yaptım en ucuz 26 TL, o da ne olduğu belli olmayan dandik bir site
bountykiller
Üye
kardeş bende onu diorum. bu fiyata kimse bulamaz diorumda kmse inanmyor. Bu arada inanmayanlara buyrun kvk ya beraber gdp orjinalliğini soralm diyorum, kmse gelmyor