En iyi kulaklik deneyiminizi hangisiyle yaşadiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
En iyi kulaklik deneyiminizi hangisiyle yaşadiniz?
ARKADAŞLAR BANA 3,5mm KULAKLIK LAZIM SESİ ÇOK VE İYİ VERMESİ DIŞARIYADA NEREDEYSE HİÇ SES GİTMEMESİ LAZIM SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN BİLDİĞİNİZ VARSA SÖLYN BÜTÇEM EN FAZLA 50 TL.NORMAL TELEFONLARIN KUTUSUNDA ÇIKAN KULAKLIKLARDA OLABİLİR BLUETOOTH OLMSIN LÜTFEN.BEATS AUDİOLAR 200TL NİN ALTINDA DEİL BAZILARI VAR 30TL İTHAL YAZIYOR AMA PEK İNANMADIM.BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ LÜTFEN ÇOK ACİL.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
creative ep630 ya da ep630i

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben en iyisini eski nokia x3üm vardı o telefon kendi kulqklığıyla düğün salonu hissi veriyordu

bountykiller

bountykiller

Üye
arkadaşların bahsettiği nokia kulaklık wh 701 , konularm arasnda sattığımı görebilirsin. Ama ondan çok blackbry 9700 ün kulaklığını tavsiye ederim. Oda konularımda var mükemmel bir kulaklık...

---------- Eklendi @ 19:03:04 ---------- Yazıldı @ 19:00:58 ----------

( x3 ün kulaklığı wh701 değil , ama kulaklık aynı sadece kumandası yok )

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşların bahsettiği nokia kulaklık wh 701 , konularm arasnda sattığımı görebilirsin. Ama ondan çok blackbry 9700 ün kulaklığını tavsiye ederim. Oda konularımda var mükemmel bir kulaklık...

---------- Eklendi @ 19:03:04 ---------- Yazıldı @ 19:00:58 ----------

( x3 ün kulaklığı wh701 değil , ama kulaklık aynı sadece kumandası yok )

blackberry wh701den iyimi çok daha iyimi? araştırdım ve şaşırdım 10 tlye blackberry nnki wh 701 ise 17 tl bunlar orijinal deil galiba bide bşy sorcm iphone nnki nasıl ama ses dışarı hiç gitmyck ve içerde gümbür gümbür olck senden bulursam alym
arasında kaldıklarım:
htc one x-wh701-sgs2 orj kulaklığı-iphone 4

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iyiye kalırsa beats ve şınayderler iyi ama 150tlden aşağı değil

bountykiller

bountykiller

Üye
yok kards onlar sahtedir. Bu i phone nin orj. kulaklığınıda satıyorum ama tavsiye etmiyorum. Yani asla bi blackbry kadar ses vermez. Ama görüntüsi için i phone istersen onunda orj vakumlu olarak ayarlarım. Ayrıca blackbry yada nokianın kulaklığını 25 ten aşağı bulursan orj olduğuna inanma . kendi telefoncuna gidip sorarsn öğrenirsin . Sana en az 30 tl fiyat verck...

• Beğen
Tepkiler: forever1907+
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
philips shl1700/10 :oke:

bountykiller

bountykiller

Üye
oğuzhanın bahsettiği modeli tavsiye etmiyorum. Philips alacaksan bence ya oneil yada snug almalısn . Onlarda 90 tl flan...

bountykiller

bountykiller

Üye

bi arkadaşmda var , ses kalitesi güzl ama kulağı tam sarmadığı için dşardaki sesi engellemiyor ve kulağı sarmadığı için ses kalitesi çok düşüyor. Oneil modeli büyük kulaklılar için , kulağı tam sarar mükemmel prformans verir. Snug ise küçük kulaklılar için aynı şekilde tam sarar ve mükmml performans verir...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bi arkadaşmda var , ses kalitesi güzl ama kulağı tam sarmadığı için dşardaki sesi engellemiyor ve kulağı sarmadığı için ses kalitesi çok düşüyor. Oneil modeli büyük kulaklılar için , kulağı tam sarar mükemmel prformans verir. Snug ise küçük kulaklılar için aynı şekilde tam sarar ve mükmml performans verir...
kulağı tam sarmıyo evet ama seste hiçbir sorun yok bence tabi bu benim görüşüm oneiller daha iyi ama daha pahalı sanırım :hmmm

bountykiller

bountykiller

Üye

kulağı tam sarmıyo evet ama seste hiçbir sorun yok bence tabi bu benim görüşüm oneiller daha iyi ama daha pahalı sanırım :hmmm

haklısın. Oneil pahalı. Ama oneil kullandıktan sonra eminim görüşün değişir...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
valla bir beats denedim aşık oldum kulaklığa aşağısı kesmiyo artık :D iddaadan iyi bişey tutturursam bir beats kulaklık alıcam kesinlikle :D

bountykiller

bountykiller

Üye
ondanda satışm var kardeşm :) sen almaya karar ver , ben yardmcı olurum

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar max 50 tl dedim yapmayın

bountykiller

bountykiller

Üye
tamam kardş 50 tl ye kadar önerileri yaptk. Kafa bantlı 50 tl altı alınmaz. Sadece vakumlu bakmalısın... Telefonda mı kullancn yoksa mp3 çalar da mi?

• Beğen
Tepkiler: forever1907+

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardş 50 tl ye kadar önerileri yaptk. Kafa bantlı 50 tl altı alınmaz. Sadece vakumlu bakmalısın... Telefonda mı kullancn yoksa mp3 çalar da mi?

galaxy s te kullnacm bide sorayım konu açılmışken galaxy s lere rootla beats audio özelliği katılabilirmiş yaparsam daha mı iyi olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt