en iyi kamera hangi telefonda

Sponsorlu Bağlantılar

Kamerada En iyi Telefon Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    50
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6600 :ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

BERGX

Üye
Samsung M8910 Pixon12 hakkında ne biliyorsunuz , lensi nedir? suandaki en iyi fotograf ceken cep telefonu diyebilirmiyiz C905 N8 arasında nerededir? farkını anlayamayacagımız kadar 3ude yakın mıdır yoksa fark varmıdır . C905e rahatlıkla bir kamera dıyebılırız acaba Samsung M8910 Pixon12 içinde aynısını soyleyebılırmıyız herkese gore ıyı kalıtelı farklıdır ama gercekte Samsung M8910 Pixon12 ozellıklerıyle ve kamerasıyla sızce C905 e gore veya dıger soyleyebılecegınız telefonlara gore nasıldır? bu arada fıyatı 1250tl lerdeyken suanda sıfırını 500tl ye bulabılıyoruz . Aşagıda ıncelemeler ve bılgıler mevcut :oke:

(esato Samsung M8910 Pixon12 ile çekilen resimler)

(donanimhaber inceleme)

BERGX

Üye
Kamerası En İyi olan Telefonlar

Nokia N8

Nokia N8 Carl Zeiss lens kullanıyor. Dev 12MP alıcısı f/2.8 apertür ve 5.9mm odak uzaklığı Xenon flaş ve manüel ayarlar.

Samsung Pixon 12

Samsung Pixon12 cep telefonu 30mm geniş açı lens, 50-1600 arası ISO ayarı, manüel ayarlar, 12MP sensör, hızlı odaklama ve canlı renkler tam bir cana .

Sony Ericsson Xperia X10

LED aydınlatma Xenon flaş iyi olmasa da 8 MP kameraası, 47 mm F 2.8 lensi ile son derece etkileyici fotoğraflar çekebiliyor.

Samsung G axy S

5 MP kamerası son derece iyi fotoğraflar çekebiliyor. HD video kaydedebilencep telefonunun en büyük zayıflığı flasşı olmaması. Ancak flaş kullanmayı sevmeyenler gece çekim modu da başarılı sonuçlar riyor.

Motorola Milestone XT720

Makro çekimlerinden yüz tanımaya kadar hızlı odaklanabilen bu cep telefonukamerası kaliteli fotoğraflar çekmeye imkan tanıyor. (MP kamera, Xenon flaş ve HDMI çıkışı son derece başarılı.

Samsung i8910

LED flaş, otomatik odaklama, 10MP sensör ve en önemlisi canlı renkleresahip.

HTC 7 Mozart

Yolda olan bu Windows Phone 7 işletim sistemli cep telefonu 8MP sensöresahip olsa da manuel ayarlardan yoksun.

Sony Ericsson Satio

12.1 MP sensör, Xenon flaş ve dahasıyla etkileyici bir kamera-cep telefonu olsa da ISO ayarlarında o kadar iyi değil.

Sony Ericsson C905+

8MP sensör, Xenon flasş ve 400′e kadar ISo ile iyi bir kameraya sahip. (alıntı bilgisayarkurdu ,, )

Nokia N86

Nokia N86, Carl Zeiss optik ve Tessar lense sahip.10cm’den sonsuza odak ilegüçlü makro özellikleri, geniş açı, F2.4, F.32 ve F4.8 seçenekleri ile düşükışıkta başarılı çekim imkanı, 3264 x 2448 çözünürlük ile son derece güçlü fotoğraf özelliklerine sahip. Ancak cep telefonunun kendisi biraz yaşlandı denebilir

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]n73[/SIZE][/COLOR]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kamerası En İyi olan Telefonlar

Nokia N8

Nokia N8 Carl Zeiss lens kullanıyor. Dev 12MP alıcısı f/2.8 apertür ve 5.9mm odak uzaklığı Xenon flaş ve manüel ayarlar.

Samsung Pixon 12

Samsung Pixon12 cep telefonu 30mm geniş açı lens, 50-1600 arası ISO ayarı, manüel ayarlar, 12MP sensör, hızlı odaklama ve canlı renkler tam bir cana .

Sony Ericsson Xperia X10

LED aydınlatma Xenon flaş iyi olmasa da 8 MP kameraası, 47 mm F 2.8 lensi ile son derece etkileyici fotoğraflar çekebiliyor.

Samsung G axy S

5 MP kamerası son derece iyi fotoğraflar çekebiliyor. HD video kaydedebilencep telefonunun en büyük zayıflığı flasşı olmaması. Ancak flaş kullanmayı sevmeyenler gece çekim modu da başarılı sonuçlar riyor.

Motorola Milestone XT720

Makro çekimlerinden yüz tanımaya kadar hızlı odaklanabilen bu cep telefonukamerası kaliteli fotoğraflar çekmeye imkan tanıyor. (MP kamera, Xenon flaş ve HDMI çıkışı son derece başarılı.

Samsung i8910

LED flaş, otomatik odaklama, 10MP sensör ve en önemlisi canlı renkleresahip.

HTC 7 Mozart

Yolda olan bu Windows Phone 7 işletim sistemli cep telefonu 8MP sensöresahip olsa da manuel ayarlardan yoksun.

Sony Ericsson Satio

12.1 MP sensör, Xenon flaş ve dahasıyla etkileyici bir kamera-cep telefonu olsa da ISO ayarlarında o kadar iyi değil.

Sony Ericsson C905+

8MP sensör, Xenon flasş ve 400′e kadar ISo ile iyi bir kameraya sahip. (alıntı bilgisayarkurdu ,, )

Nokia N86

Nokia N86, Carl Zeiss optik ve Tessar lense sahip.10cm’den sonsuza odak ilegüçlü makro özellikleri, geniş açı, F2.4, F.32 ve F4.8 seçenekleri ile düşükışıkta başarılı çekim imkanı, 3264 x 2448 çözünürlük ile son derece güçlü fotoğraf özelliklerine sahip. Ancak cep telefonunun kendisi biraz yaşlandı denebilir

ben hâlâ 6600 diyorum. :D

gokhann2309

gokhann2309

Üye
burda pekçok arkadaş duygusal yorum yapmış. kameranın megapixel inden çok daha başka özellikleri de kalitesini belirler. Nacizene bi fikir ;)

umut681

umut681

Üye
SE vivaz da güzel çekimler yapıyor piyasadaki telefonlardan aşağı kalmaz.

Larismus

Larismus

Üye
n8 gibi geliyor bana. sonucta 12mp:oke:

buket2

buket2

Üye
htc sensation'un süper bir de 5 mp olmasına rağmen optimus black'in de çok iyi:oke:

junio_r

Üye
herkes n8 yazmıs ben diyorum satio n8de kullandım ama satio baska telefondaki goruntu degil cıktısına bakın n8 mi satiomu anlar herkes

kuscuali67

Üye
bende sony dsc-h10 modeli var cyber shot bil bakalım optiği ne marka ?? carl zeiss zamanında 1000tl lik makinası ve neden o kadar iyi çekiyor yeni modeller biliyormusun içinde bionz işlemcileri var ama telefonun işlemci olayı böyle değil çok yüksek kalite alabilmek için aynı anda çok iyi gpu sistemi gerekiyorki işlesin hemen veriyi , kaldıki büyük firma istiyorsan bununda arkasında carlzeiss var nasada kullanılan merceklerden tut birçok alanda kum altında bekletilerek oluşturulan lensler pro makinalara takılanların fiyatı 1700 tl civarlarından başlıyor dalgamı geçiyorsun ?? buna ilave nokianın bazı modellerinde zeiss göreceksiniz onlarla üst sınıfta kullandığı zeiss aynı değildir. n8 de kullanılan lens inanılmaz değerler veriyor biraz araştırırsanız detaylara şaşırırsınız.şuan sony g lens diye kendi lenslerini oluşturdu güya rakip olmak için olabiliyormu hayır zeiss firmasının üretimleri inanılmaz . forumlara girip öğrenebiliriniz tüm bunları , kimse gelip sony telefonu övmesin bana cyber shot modelleri çok güzel k790 bile çok güzel çekiyor ama n8 den sonra yalan yani.
Ben fotoğraf işinden uğraşıyorom belki size göre n8 olabilir fakat bide sony ericsson un ARC sini deneyin bakalım hangisi güzel fotoğraf çekiyormuş karşılaştır farkı gör SONY ERİCSSON Kullanmak bir ayrıcalıktır dünyada 2 telefon vardır 1 cisi SONY ERİCSSON 2 CİSİ DİĞER MODELLER Bunu bir incelerseniz farkı görürsünüz

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
N8'de devasa 1/1.83 sensör var arkadaşlar, yapmayın :)

matchlessss

matchlessss

Üye
sony ericson :D one be sony mı erıcsonmu :D bırakın bu kolpa ıslerı sony erıcson hadı dıelm nokıa dan ıı camera yaptı :D ee sonuc ? kamerası varsaym ıı dıelm :D sanmıyorm ama hadı ıyı olsn :D nokia dan ıyı telefon olmasının ımkanı olamaz :) çok gecmıse donmeye gerek yok ıkı kamerası ıyı model yaptı bı androıd koydu telefonmu oldu :D bedava verseler alırım ama satar nokıa alırım kı nokıa ve ı phone nın dısında hıc bı telefonun ıkıncı elı bıle para etmez :) kı etmıyor da .. herkez kullandıgı telefonu ovüyor ben anlamıorm ı phone 4 kullandım zynga poker oynamak ıcın oda sıkdı kuzenden sony ericsson xperia arc ı nı aldım suan kullanıorm oda tırt bı telefon bole ıgrenc bı menu gormedım.. donup dolasp nokia ya gerı donus yaptık kullanmadan yorum yapmam asla :)

EFG_07

EFG_07

Üye
elbette en iyi kameraya sahip telefon hiç tartışmasız N8 ;)

phasan

phasan

Üye
nokıa n8

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Sony Ericsson Vivaz

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fazla tartışılcak bi konu yok N8.