en iyi kamera hangi telefonda

Sponsorlu Bağlantılar

Kamerada En iyi Telefon Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    50
hoss

hoss

Üye
ben zaten se nin fotoğraf kalitesini biliyorum hatta nokia ile dalga bile geçiyorduk bi ara ama N8 öyle değil işte birde sen sürekli kötüleyen resimleri görünce birde iyileri gör ya şöyle bir şey var algoritmasını kodak yazsın lensi carl zeiss olup şu an tüm telefonlardan büyük lense sahip olsun yinede se nin c905 ni geçemesin ki ablamda var birkaç fotosunu gördüm bence k810i daha iyi ondan tabi benim düşüncem ve telefonla iyi fotoğraf çekilmez diyenlre bende karşıyım her zaman iyi fotoğrf çekebilirsin
tamam n8 iyi ama burada cekene de çok iş düşüyo , kimisi var elindeki telefonu rezil eder kimisi de mükemmel ceker burda cekene cok iş düşüyor , c510 gündüzleri cok iyi fotograf cekiyo , renk kontrast bakımından k810 dan biraz daha iyi gündüzleri ama geceleri zenon flashlı k810 nun rakibi olamaz ,
c510 nun odak uzaklıgı 4.2mm , k810 nun ise 5.2mm o yüzden ışıksız koşullarda c510 da noise lenme oluyor ancak camdriver atarsan telefona gece cekimlerinde noise oranı azalıyor

Uruloki

Uruloki

Üye
<b>tamam n8 iyi ama burada cekene de çok iş düşüyo , kimisi var elindeki telefonu rezil eder kimisi de mükemmel ceker burda cekene cok iş düşüyor , c510 gündüzleri cok iyi fotograf cekiyo , renk kontrast bakımından k810 dan biraz daha iyi gündüzleri ama geceleri zenon flashlı k810 nun rakibi olamaz , <br />
c510 nun odak uzaklıgı 4.2mm , k810 nun ise 5.2mm o yüzden ışıksız koşullarda c510 da noise lenme oluyor ancak camdriver atarsan telefona gece cekimlerinde noise oranı azalıyor </b>
<br />
<br />
heh işte çekene çok iş düşüyor burası çok doğru ve benim fotoğraf çekme merakımı neden olan alet k810i ilk ay 1000 üzerinde fotoğraf çekmiştim sonra kamera tuşu bozulmuştu o başka ve dediğin gibi bir profesyonel fotoğrafçı olsa her makine ile harikar yaratabilir

hoss

hoss

Üye
aynen öyle arkadaşım :oke:benimde bir cok fotograf cekimlerim var hala duruyor bilgisayarımda , millet telefonla cektiğime inanmıyor resimleri görünce :ehe

mavrick

mavrick

Üye
n8 piyasanın en iyi kameralı cebidir,tartışmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Uruloki

Uruloki

Üye
birşey diyeyim mavrick in son mesajı attığını görünce dedim ki kesin wave demiştir ama N8 demiş şaşırdım bu arada telefonlar için 8 mp iyi bence onun yerine bu 8 mp yi geliştirmeye baksalar daha iyi ve dikkat edin telefonlar iyice çığırından çıktı 1ghz üzeri çift ö
çekirdek 1 gb ram filan 12 mp kamera 1080p video 3D kayıt nedir bu ya bence daha iyi arayüz daha uygulamalar yapsalar daha mantıklı

eaagent

eaagent

Üye
birşey diyeyim mavrick in son mesajı attığını görünce dedim ki kesin wave demiştir ama N8 demiş şaşırdım bu arada telefonlar için 8 mp iyi bence onun yerine bu 8 mp yi geliştirmeye baksalar daha iyi ve dikkat edin telefonlar iyice çığırından çıktı 1ghz üzeri çift ö
çekirdek 1 gb ram filan 12 mp kamera 1080p video 3D kayıt nedir bu ya bence daha iyi arayüz daha uygulamalar yapsalar daha mantıklı

heh al işte mavricke wave diyecek demiş nokiacı işte . anlayamadınız hala biz siz değiliz gereken yerde kabullenmesini biliriz ( işlemciyi haala savunan arkadaşlara diorum ) .
Satio yu bilmiorum ama elimde N8 var bi süreliğine gayet iyi çekiyor N8 olabilir diorum.

doljin

Üye
kardeşim zaten nokianin ekranını samsung yapıyor allah aşkına nokia sadece telefon üzerine bir kuruluş ama bana göre samsung 1 numara

61semih

61semih

Üye
8 mp iyi bence onun yerine bu 8 mp yi geliştirmeye baksalar daha iyi lafına hemen bır cevap geldı sony den arc modelınde 8mo ı gelıstırmısler dıjıtal makınelerdekı cmos sensorunude kameraya monte etmısler performansını gormedım fakat n8 le sanırım yarışır flaşı hariç

Uruloki

Uruloki

Üye
semih exmor lesn koymuşlar bende birşeyler bekledim arc dan ama gsmarenadaki karşılaştırmayı görünce hala geçememiş zaten çok büyük bir etken olarak N8 de 1/1.83 lens var yani daha büyük 12mp yi oturtuyor ama dediğim gibi 8mp olsun ama daha gelişmişi olsun

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye

bu arkadaşımız telefondan anlamıyor nokia serileri bilgisayar gibi her türlü uyguluma yukleniyor ama sen ipone uygulama yuklemen cok zor sadece java uygulaması kullanırsın başka uygulama yok yani nokia bu uygulama lara izin veriyor ve ben n79 kullanıyorum suan 1800 tl telefon olan apple 5 ceker iddasına girerim sony ericsonda olsun applede olsun ıııhhkardeşimm

--------------- Ekleme ---------------

param olsa n8 yada n97 mini alırım yada biraz daha beklerim nokia yeni cıkan 10 parmak ve 12mp kameralı olan telefonu alırım kesinlikle samsungmus sony ericsonmus katiyyen tavsiye etmem
Bi kere o iphone ios kullanır java kullanmaz symbian 25-30 bin varken appstore 200 bin uygulama vardır biraz mantıklı olamam nedir bu cahillik devre bak bilgiye bak

----------Eklendi @ 19:35:58 ---------- Yazıldı @ 19:35:21 ----------

Kamera için alıcaksan n8 al ama telefonu 1 ay kullan eksilerini görüceksin o kadar met ettiğiniz symbian 3ü:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

hüseyinyalcin

Üye
n8 (h)

61semih

61semih

Üye

Bi kere o iphone ios kullanır java kullanmaz symbian 25-30 bin varken appstore 200 bin uygulama vardır biraz mantıklı olamam nedir bu cahillik devre bak bilgiye bak

----------Eklendi @ 19:35:58 ---------- Yazıldı @ 19:35:21 ----------

Kamera için alıcaksan n8 al ama telefonu 1 ay kullan eksilerini görüceksin o kadar met ettiğiniz symbian 3ü:ehe

agzına sağlık ya nekadar cahıl olupta bırseyler bıldıgını zannedenler var

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Ocean258

Ocean258

Üye
Sadece kamera ıcın telefon alacaksan N8. ama değmez yani sırf camera ıcın okadar para vermeye gıt dıjıtal bı foto makınası al daha ıyı ;)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bir kere tamam n8 olabilir ona bişey diyememde carl zeiss dünyanın en iyi merceğidir...Ama 1.dereceden n8 kullanmıyor 2 veya 3.dereceden kullanıyor :oke:

• Beğen
Emre-45

Emre-45

Üye
n8.

61semih

61semih

Üye
Bir kere tamam n8 olabilir ona bişey diyememde carl zeiss dünyanın en iyi merceğidir...Ama 1.dereceden n8 kullanmıyor 2 veya 3.dereceden kullanıyor :oke:
evet carl zeiss dunyanın en ıyı objektıf ve lens uretıcılerınden bunun yanında sıgma pentax leica canon nıkon
fakat dıkkatınızı cekmek ısterım lens konusu başlıbaşına bır konudur hangı lens cesıdınde hangı markanın hangı modelı lenstede bıtmıyor olay tabıkı sensorler yazılım vb hepsının etkısı var.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
evet carl zeiss dunyanın en ıyı objektıf ve lens uretıcılerınden bunun yanında sıgma pentax leica canon nıkon
fakat dıkkatınızı cekmek ısterım lens konusu başlıbaşına bır konudur hangı lens cesıdınde hangı markanın hangı modelı lenstede bıtmıyor olay tabıkı sensorler yazılım vb hepsının etkısı var.
Evet

• Beğen

BERGX

Üye
------------

nonamex

Üye
N8 :ehe