hoss
Üye
tamam n8 iyi ama burada cekene de çok iş düşüyo , kimisi var elindeki telefonu rezil eder kimisi de mükemmel ceker burda cekene cok iş düşüyor , c510 gündüzleri cok iyi fotograf cekiyo , renk kontrast bakımından k810 dan biraz daha iyi gündüzleri ama geceleri zenon flashlı k810 nun rakibi olamaz ,ben zaten se nin fotoğraf kalitesini biliyorum hatta nokia ile dalga bile geçiyorduk bi ara ama N8 öyle değil işte birde sen sürekli kötüleyen resimleri görünce birde iyileri gör ya şöyle bir şey var algoritmasını kodak yazsın lensi carl zeiss olup şu an tüm telefonlardan büyük lense sahip olsun yinede se nin c905 ni geçemesin ki ablamda var birkaç fotosunu gördüm bence k810i daha iyi ondan tabi benim düşüncem ve telefonla iyi fotoğraf çekilmez diyenlre bende karşıyım her zaman iyi fotoğrf çekebilirsin
c510 nun odak uzaklıgı 4.2mm , k810 nun ise 5.2mm o yüzden ışıksız koşullarda c510 da noise lenme oluyor ancak camdriver atarsan telefona gece cekimlerinde noise oranı azalıyor
benimde bir cok fotograf cekimlerim var hala duruyor bilgisayarımda , millet telefonla cektiğime inanmıyor resimleri görünce