en iyi kamera hangi telefonda

Sponsorlu Bağlantılar

Kamerada En iyi Telefon Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    50

serkan7778

Üye
Bende samsung m8800 var. 8 mgp gerçekten çok iyi. N8 gördüm kalite görüntüsüde iyi. Ama o paraya o kadar olsun yani. Bendeki 350-400 lık telefon. Ondaki 1000 tl.lik yani. Dünyanın televizyon ve görüntü devi samsung. Dünyanın %70 görüntü ekranlarını samsung yapıyor. Onun için en iyi görüntü samsungta arkadaşlar kim nederse desin. Serkan t. Saygılar.

Uruloki

Uruloki

Üye
dimi ondan tüm teknoloji dergileri siteleri N8 i birinci seçiyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia N8 şuanda herkesin bildiği gibi en iyi kameraya sahip.

hoss

hoss

Üye
n8 in en iyi fotograf ceken telefon olduguna inanmıyorum c905 ondan cok daha iyi cekiyor

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Uruloki

Uruloki

Üye
al işte hoss nedir bu N8 ile alıp veremedin ya piyasadaki çoğu kompakt makinayla aynı performansı veriyor ve profesyonellerde bunu söylüyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
al işte hoss nedir bu N8 ile alıp veremedin ya piyasadaki çoğu kompakt makinayla aynı performansı veriyor ve profesyonellerde bunu söylüyor
Ben şaşırmadım kardeşim, alışmak lazım. N8; 2010 yılının en iyi kameraya sahip telefonu seçilmiş herşey ortada yani :)

AYNA

AYNA

Üye
ondanmi nokia forumları tıklım tıklım n86 8mp bile satiodan iyi çekiyor

kesinlikle katılmıyorum iki telefonuda kullandım ve test ettim sationun yanında n86 fıs kalıyor.
n86 8mp kamera olmasına rağmen 1 mb boyutunda bile foto çekemiyor ama satio 2 mb üstü foto çekiyor ve zoom yapıpta netliklerine baktım.gece çekiminde zaten satio geçiyor..

hoss

hoss

Üye
iyide kardeşim söylentilere bakmam ben bizzat gördüğüm resimlere bakarım , n8 in bir cok formda cekilmiş resim örnekleri var beni tatmin etmedi , renkler yeterince canlı degil ve resimlerde pusluluk hakim olauyor bazen , c905 cektği resimleri incelemeni tavsiye ederim mükemmel cekiyo her koşulda , c905 teki kada büyük zenon flash hiç bir telefonda yok

Uruloki

Uruloki

Üye
hoss daha önce k810i kullanıyordum ve onda beyaz bir eşyayı makro modda çektiğimde her yer bembeyaz bişe belli olmuyordu bu satioda da böyleyse ki böyle se ne yapıyor onca senedir ve bence renkler tam ayarında gerçek gibi se deyse biraz daha doygun ayrıca bunu ayna için yazıyorum o mb işi fotoğrafın kalitesi ile alakalı değil algoritma ile alakalı birşey

hoss

hoss

Üye
uruloki s.e larda camdriver diye bir olay var sanırım bilmiyorsun , camdriver atarak telefonunnn oldugundan cok iyi fotograf cekmesini saglıyor bu olay c905 tede mevcut . camdriver atarak makrolarda da parlama olmadan cok iyi cekimler yapılıyor , k790 nımla zamanında cok makro cektim 0 ışıkta hiç parlama olmazdı ,
hoss daha önce k810i kullanıyordum ve onda beyaz bir eşyayı makro modda çektiğimde her yer bembeyaz bişe belli olmuyordu bu satioda da böyleyse ki böyle se ne yapıyor onca senedir ve bence renkler tam ayarında gerçek gibi se deyse biraz daha doygun ayrıca bunu ayna için yazıyorum o mb işi fotoğrafın kalitesi ile alakalı değil algoritma ile alakalı birşey

Uruloki

Uruloki

Üye
hiç yazılım olmadan bende sana o zaman modlu N8 getireyim hiç oynanmamış fotoğrafları gör zaten fotoğraftaki beyazlama sorunu yok

hoss

hoss

Üye
tamam modla getir ben c905 in orginal haliyle bile n8 den daha iyi foto cekecegını düsünüyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kesinlikle N8

Uruloki

Uruloki

Üye
uffff hoss herkes N8 derken nedir bu caba çok idda edenler oldu öyle millet makro diye attığı fotoğraflar bile bulanıktı yani o derece

hoss

hoss

Üye
burdaki elemanların cogu sony ericsson kullanmamış fotoraf kalitelerinden haberleri yok
al sana c905 ile cekilen bir makro sıfır ışık
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Uruloki

Uruloki

Üye
tabiki sıfır ışıkta iyi çekecek o cihaz xenon flaş var telefonda çekmeseydi birde ve ayrıca çok iyi fotoğraf yakalamışsın bravo yanlız çiceğin rengi tam ne pembemi kırmızımı

hoss

hoss

Üye
bak birde şu konuya baştan sona kadar bakmanı istiyorum fotografların hepsini incele neyin nasıl cektiğini gör arkadaşım , kafamızdan sallamıyoruz belgelerle konusuyoruz :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
valla o kadar resme bakamam açıksacası ama çok güzel karelerdir eminim ama seni bu forumda kimse ikna edemez çok ön yargılısın

hoss

hoss

Üye
kardeş,im ön yargılı degilim ben berbat fotograf cekiyor demiyorum n8 e ama c905 ten daha iyi oldugunu düşünmüyorum çektiği resimleri inceledikten sonra , sende şu verdiğim konudaki resimleri incelersen , bir telefonla nasıl kaliteli cekimler yapıldıgını bilirsin , ben 3.2 megapiksellik c510 ile cektiğim resimleri n8 in resim konusunda paylaştım kimse bana inanmamıştı bu telefonla bu resimleri nasıl cekersin diye sasırmıslardı , şaşırmaları dogal aslında sony ericssonun resim kalitesinden bi haber olan bir sürü insan var , halbuki bu verdiğim linkteki resimlere baksalar inceleseler o resimleri benim cektiğime inanırlar ve benim cektiklerimin çok daha iyisi var o konuda bundan emin olabilirsin :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ben zaten se nin fotoğraf kalitesini biliyorum hatta nokia ile dalga bile geçiyorduk bi ara ama N8 öyle değil işte birde sen sürekli kötüleyen resimleri görünce birde iyileri gör ya şöyle bir şey var algoritmasını kodak yazsın lensi carl zeiss olup şu an tüm telefonlardan büyük lense sahip olsun yinede se nin c905 ni geçemesin ki ablamda var birkaç fotosunu gördüm bence k810i daha iyi ondan tabi benim düşüncem ve telefonla iyi fotoğraf çekilmez diyenlre bende karşıyım her zaman iyi fotoğrf çekebilirsin