en iyi kamera hangi telefonda

Sponsorlu Bağlantılar

Kamerada En iyi Telefon Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    50
Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
en iyi kamera hangi telefonda
Sony ;)

futbol123

futbol123

Üye
n8 tabiki 12mp kamera var

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson satio'da da 12mp kamera var :) ona da bak bitek n8i biliyo herkes yurt dışında iphone sony gibi telefonlara bakıyolar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ondanmi nokia forumları tıklım tıklım n86 8mp bile satiodan iyi çekiyor

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
sony ericsson satio'da da 12mp kamera var :) ona da bak bitek n8i biliyo herkes yurt dışında iphone sony gibi telefonlara bakıyolar
bu arkadaşımız telefondan anlamıyor nokia serileri bilgisayar gibi her türlü uyguluma yukleniyor ama sen ipone uygulama yuklemen cok zor sadece java uygulaması kullanırsın başka uygulama yok yani nokia bu uygulama lara izin veriyor ve ben n79 kullanıyorum suan 1800 tl telefon olan apple 5 ceker iddasına girerim sony ericsonda olsun applede olsun ıııhhkardeşimm

--------------- Ekleme ---------------

param olsa n8 yada n97 mini alırım yada biraz daha beklerim nokia yeni cıkan 10 parmak ve 12mp kameralı olan telefonu alırım kesinlikle samsungmus sony ericsonmus katiyyen tavsiye etmem

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
En iyi kamera şuan da Nokia N8 de zira kullandığı mercek dünyadaki en iyi ilk 3 içerisinde yer almaktadır. Merak edenler "Carl Zeiss" yazarak meraklarını giderebilirler :cool Sony Ericsson ve Samsungun değil 12MP si Nokianın Kullandığı 12 MP in altındaki Carl Zeiss lensleri diğer telefonların 12 MP inden daha kaliteli çekim yapar.

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
n8 çünkü carlzeis optık varr

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
bu arkadaşımız telefondan anlamıyor nokia serileri bilgisayar gibi her türlü uyguluma yukleniyor ama sen ipone uygulama yuklemen cok zor sadece java uygulaması kullanırsın başka uygulama yok yani nokia bu uygulama lara izin veriyor ve ben n79 kullanıyorum suan 1800 tl telefon olan apple 5 ceker iddasına girerim sony ericsonda olsun applede olsun ıııhhkardeşimm

param olsa n8 yada n97 mini alırım yada biraz daha beklerim nokia yeni cıkan 10 parmak ve 12mp kameralı olan telefonu alırım kesinlikle samsungmus sony ericsonmus katiyyen tavsiye etmem

arkadaşım burda işletim sistemi, uygulama vs. karşılaştırmıyoruz. Sony 3 megapixel kameraya bile autofocus koyuyo bende şimdi c6-01 var 8megapixel otofokus yok :S uygulama dersek nokia bencede iyi ama kamera dersek her türlü sony...

SavinMe

SavinMe

Üye
N8'in 12 mp Carl Zeiss kamerası Iphone'nun 5 mp kamerasını gecemez n8 kamerası iyi ama Iphone'nun ki bin kat daha kaliteli youtube.vs sitelere bakın derim..

zafeer

Üye
hic kimse nokia yı bna savunmasın kamera imis pehh N79 u olan arkadas benim bi arkadasımda N79 var bende k810i varken fotograf cekilceği zaman benim yanımda telefonunu cıkarmaya utanıyordu bi yalan de istersen telefon nosunu verim konus :) k810i nin kafan kadar merceği var cyber-shot teknolojisini bi arastır sony nin kamera fiyatlarına bi bak paran yetiyosa bi tane al bi foto cekte bak ole uzaktan konusmayla olmuyo incelicen sonra konusacan N86 8 mp in kamerası iyi ona lafım yok onun da carl zeis optkle dill 28 mm lik mercgi ile alakası var bu cok iyi bi rakam ama tek bu modelinde var bu nokia nın ben yeni sony ericsson xperia x10 aldım 8.1 mp HD video gel N86 8 mp i bunla karsılastırda gorelim :) her alanda basar bide nokia nın symbian işletim sistemini bana savunma onun kadar lanet bisi yok sırf o yuzden nokia telefonları urasırsan agırlasır sony lerde java var ama cok hızlı :) bide xperia x10 da ve yeni sony lerde android var symbian neymis haha xD bu arada ıphone ların kamerası gercekten iyi ama fazla da abartmamak lazım yukardaki arkadas ıphone un 5 i nokia nın 12 sinden daha iyi demis yuhh diyorum artık iyi attın xD benim amacım nokia yı kotulemek deildi sadece demek istedigim bakmadan gormeden karar vermeyin herkes almıs basını gidiyor nokia da nokia yurtdısına bakın bakalım nokia var mı nokia Türkiye ye gelmese batıyordu bu bir gercek sizin sayenizde kurtuldu xD

crazypaker

crazypaker

Üye
tabiki samsung pixon2 12 mp kamerası var ;)

silver021

silver021

Üye
en iyisi sony ericson cybershot ve sonrada samsung i8910 HD nin kamerası.
12 mp N8 in megapixelleri şişirme rakamlardan ibaret.

Trackmania

Trackmania

Üye
şuanda nokia n8 ama 16 megapixellik bir kameralı telefonda var.
Nokia x9 çıkmak üzere ful dokunmatik.12.mp kamera 4 flaş var.

franzliszt

franzliszt

Üye
şuan n8 çünkü bir program yardımı ile kayıpsız çekiyor ve resmin boyutu 10 mb . ayrıca 12 megağpixel şişirme değil sensörün aldığı birebir bütün çözünürlüktür bu çözünürlük zeiss tessar lens ile 100de /200 zoom oranında bile pixel kaybını en aza düşürüyor lens piyasadaki rakiplerinin aksine geniş açılı optik oranları 2.8/28 ve Hızlı mekanik obtüratör, daha az hareket bulanıklığı olan fotoğraflar çekilmesini sağlıyor artı xenon a sahip tartışmasız en iyi kameralı cihaz neyin tartışmasını yapıyorsunuz bir yazın google a ingilizce birkaç bilgiye göz gezdirin sonra fikir alışverişi yapın ve eklemek istiyorum önceki nokia modellerinin çektiği fotolarla alakası yok kesinlikle profesyonel olarak ciddi ciddi kameraya önem verilmiş .

bu siteye bakınız resim örnekleri için üstüne tıklayınca büyüyor kaynak ;

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson C903 (Cyber Shot) çektiğim bazı fotolar..

BU FOTOĞRAFLAR SE C903 CYBER SHOTLA ÇEKİLDİ 5MP KAMERA! + TELEFONUN FİYATI ŞUAN 390 CİVARINDA, N8 12MP 1000TLDEN FAZLA CYBER SHOT 12MP Bİ KAMERA YAPSA ARTIK NE OLACAĞINI DÜŞÜNÜN.. :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
N8 ve iPhone 4

franzliszt

franzliszt

Üye
Sony Ericsson C903 (Cyber Shot) çektiğim bazı fotolar..

BU FOTOĞRAFLAR SE C903 CYBER SHOTLA ÇEKİLDİ 5MP KAMERA! + TELEFONUN FİYATI ŞUAN 390 CİVARINDA, N8 12MP 1000TLDEN FAZLA CYBER SHOT 12MP Bİ KAMERA YAPSA ARTIK NE OLACAĞINI DÜŞÜNÜN.. :hmmm

varya arkadaşım 12 megapixellik sony cybershot kaynak;

Utku

Utku

Üye
n8:oke:

Noks

Noks

Üye
samsung wave :D