o yüzden ...LG optimus 3D diyorum tiridi ' foto ve video çekimleriyle göz önünde bulundurulmalı
...Xenon flaş yanmazz patlar bu yüzden makro modlarda fotoğraflarıda patlatır ( bembeyaz yapar) .. karanlıkta makro mod için led flaş lazım bence... çünkü zaten çekecegin şeyin neredeyse 2 cm yakınına giriyorsun ve led flaş ' ı açık konumda sürekli açarak çekeceğin fotolar daha güzel çıkacak patlamayacak...tabiki sıfır ışıkta iyi çekecek o cihaz xenon flaş var telefonda çekmeseydi birde ve ayrıca çok iyi fotoğraf yakalamışsın bravo yanlız çiceğin rengi tam ne pembemi kırmızımı

ama olmadı şimdi nokıa 'yı sevmem ama CarL Zeis lens 'i unutuyorsun .. gerçi Nokıa son çıkardıgı 2 telefonuna koydu O lens'i n8 - n9 ilerde Carl Zeis dende vazgeçer hiç bir telefonunda kullanmaz ... örnek C7 gibi düz bir 8 Mp kamera koyar milleti kandırır... yazık ona verilen para'yakardes Sony Ericsson un arkasnda koskoca japon Sony var bi kere, cyber shot dedılen olayı da eger evinde Sony marka bir DIJITAL FOTOGRAF makınesi varsa oradak teknlojde goreblrsn adamlar bu teknoljiyi telefonlarda kullanyrlar nokyann kamera kaltesnn arkasnda ne var![]()
Doğru söze ne denir,teşekkürler
ama olmadı şimdi nokıa 'yı sevmem ama CarL Zeis lens 'i unutuyorsun .. gerçi Nokıa son çıkardıgı 2 telefonuna koydu O lens'i n8 - n9 ilerde Carl Zeis dende vazgeçer hiç bir telefonunda kullanmaz ... örnek C7 gibi düz bir 8 Mp kamera koyar milleti kandırır... yazık ona verilen para'ya
Tamam arkadaşım N8 Dünyanın En iyisi ... ama bir gün kıyamet kopacak !@Elektr0 2 cm yemiyor N8 de 10 vm makri modu ve kagidda denedim patlama gormedim acikcasi ki olmasi muhtemel bir seyden bahsediyorsun