en iyi kamera hangi telefonda

Sponsorlu Bağlantılar

Kamerada En iyi Telefon Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    50
cargo3230

cargo3230

Üye
hala bunu mu tartışıyonuz arkadaşlar tabiki n8 10 metreden tv deki adamı bile yüz tanıma ile algılıyor ben böyle hassasiyet netlik özellik daha görmedim n8 2 ye katlar en yakın rakibini :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
350 liraya dijital fotoğraf makinaları :D

kaan4554

Üye
Samsung Wave 5megapixellik kamerasıyla hepsinden üstün bence.Çünkü lens çok kaliteli.

Elektr0

Elektr0

Üye
N8 tabiki ama kusursuz mu hayır Xenon flaşLa karanlıkta makro mod çekimlerde resimler patlayacağı için ... diyorum ki birde açık ( sürekli yanan şekilde bir seçeneği ) bulunan led flaş'da olsaymış :D o yüzden ...LG optimus 3D diyorum tiridi ' foto ve video çekimleriyle göz önünde bulundurulmalı :)...

----------Eklendi @ 23:56:26 ---------- Yazıldı @ 23:42:58 ----------

tabiki sıfır ışıkta iyi çekecek o cihaz xenon flaş var telefonda çekmeseydi birde ve ayrıca çok iyi fotoğraf yakalamışsın bravo yanlız çiceğin rengi tam ne pembemi kırmızımı
Xenon flaş yanmazz patlar bu yüzden makro modlarda fotoğraflarıda patlatır ( bembeyaz yapar) .. karanlıkta makro mod için led flaş lazım bence... çünkü zaten çekecegin şeyin neredeyse 2 cm yakınına giriyorsun ve led flaş ' ı açık konumda sürekli açarak çekeceğin fotolar daha güzel çıkacak patlamayacak...:good:

saruman_me

saruman_me

Üye
şu an itibariyle kesinlikle n8 carl zeiss merceğe sahip unutmayalım..:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 2 telefon diyeceğim
1-benim N8 im
2-sizin N8 leriniz
En iyi kameralı telefon bunlardır bence:)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nokıa n8,sony er. Experia arc,samsung gs s2 sıralamam bu

Elektr0

Elektr0

Üye
kardes Sony Ericsson un arkasnda koskoca japon Sony var bi kere, cyber shot dedılen olayı da eger evinde Sony marka bir DIJITAL FOTOGRAF makınesi varsa oradak teknlojde goreblrsn adamlar bu teknoljiyi telefonlarda kullanyrlar nokyann kamera kaltesnn arkasnda ne var ;)
ama olmadı şimdi nokıa 'yı sevmem ama CarL Zeis lens 'i unutuyorsun .. gerçi Nokıa son çıkardıgı 2 telefonuna koydu O lens'i n8 - n9 ilerde Carl Zeis dende vazgeçer hiç bir telefonunda kullanmaz ... örnek C7 gibi düz bir 8 Mp kamera koyar milleti kandırır... yazık ona verilen para'ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye

ama olmadı şimdi nokıa 'yı sevmem ama CarL Zeis lens 'i unutuyorsun .. gerçi Nokıa son çıkardıgı 2 telefonuna koydu O lens'i n8 - n9 ilerde Carl Zeis dende vazgeçer hiç bir telefonunda kullanmaz ... örnek C7 gibi düz bir 8 Mp kamera koyar milleti kandırır... yazık ona verilen para'ya
Doğru söze ne denir,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
ama benim için LG KP320 yeterLi :good:

Uruloki

Uruloki

Üye
@Elektr0 2 cm yemiyor N8 de 10 vm makri modu ve kagidda denedim patlama gormedim acikcasi ki olmasi muhtemel bir seyden bahsediyorsun

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N8. Dunyanin en iyi kamera / lens e sahip telefonu. Ayni zamanda kullanilan Flash led degil, gercek Xenon flash. O fotograflari atin bilgisayara farki gorursunuz :)

Elektr0

Elektr0

Üye
@Elektr0 2 cm yemiyor N8 de 10 vm makri modu ve kagidda denedim patlama gormedim acikcasi ki olmasi muhtemel bir seyden bahsediyorsun
Tamam arkadaşım N8 Dünyanın En iyisi ... ama bir gün kıyamet kopacak !

rdeniz5555

Üye
nokia n8 abi...

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia'nın telefonlarından hıc hoşlanmasamda N8 1 numara bu konuda gercekten..

mamilim90

mamilim90

Üye
Iphone 4s En iyi Kamera Suan Onda

Emre-45

Emre-45

Üye
Nokia N8 tabiiki

mustang_gs

Üye
kamera ve sesde sony nin üstüne yok tartışmam bile sony kullanmak bi ayrıcalıktır

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Sen N8'le resim çekmedin hiç heralde :)))

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
N8 tabiki 12 MP + Carl Zeiss optik lens daha ne olsun tartışmaya gerek yok resmi olarakda öyle zaten.Ah bide Symbian olmasa.