avcitalip
Üye
Şu anda 808 olmadığı için dedim yani 808 41 mp zaten![]()
Amerika'da çıkmış galiba öyle bir duyum aldım
Şu anda 808 olmadığı için dedim yani 808 41 mp zaten![]()
ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda
Millette o cesaret olmadığı için telefon ekranından videolara bakıp karşılaştırmayaparlar anca.
ha belki şu olabilir zaten iphone new ipad gibi cihazlar yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için kalitesini cihaz üzerindede anlayabilirsin ama 808 gibi daha 184 ppi veren cihazlarda kaliteyi anlamayıp bilgisayara ihtiyaç duyulması normaldir burda hemfikiriz 
ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda![]()
ha belki şu olabilir zaten iphone new ipad gibi cihazlar yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için kalitesini cihaz üzerindede anlayabilirsin ama 808 gibi daha 184 ppi veren cihazlarda kaliteyi anlamayıp bilgisayara ihtiyaç duyulması normaldir burda hemfikiriz
![]()

kesinlikle kamerası tartışılmaz çok iyi ama gerisi foss malesef.
Haklısın fakat bu 808'in kamera konusunda çok uzun bir süre en iyi olacağını değiştirmiyor![]()
ben şuna karşıyım sırf şuan günümüzde 1080p ve kaliteli çeken cihazlar varken bu htc samsung sonyde dahil sadece azıcık daha kaliteli videı fotoğraf çekiyor diye sistemin başarısızlığını ( yeni nesilin getirdiklerini istediklerini uygulamalarını oyunlarını) göz ardı edip o kadar para verdirecek bir modelmi acaba ? bence değil ben multimedya cihazı alıyorum diye kendini kandırmak bence çünkü multi medya oyundur programdır ses dir ekrandır internettir dönüp baktığımızda siz nokia 808 e 700 dolar sayarken aynı fiyatı avrupada sayanlar bir htc one x bir samsung galaxys3 bir sony xperia son seri veya yeni 5. nesil apple alabilicekler bu yüzden bu seçim saçma ...
ne zaman mantıklı olabilirdi bu cihaza yüksek çözünürlüklü bir ekran , iyi bir internet performansı iyi bir işletim sistemi örneğin wp koysalar idibu cihaz için eleştiride bulunmazdım . ama şuan bir kamera heyecanına tav olup 700 dolar sayacak insanlar var buda onların bileceği iş .bence garip .
1080p çekim yapabilen ve müthiş kalite sağlayan o lensi bir kenara bırakın, yalnızca Nokia Rich Recording teknolojisi bile 808 PureView'i cep telefonu video kaydı kategorisinde birinci yapabilir. Zorlamaya gerek yok, ne SGS3, ne iPhone 4S, ne HTC One X, ne de herhangi bir Xperia 808 PureView'i alt edemez. Uzun süre boyunca da bu telefon alt edilemeyecek gibi görünüyor zaten.
ben şuna karşıyım sırf şuan günümüzde 1080p ve kaliteli çeken cihazlar varken bu htc samsung sonyde dahil sadece azıcık daha kaliteli videı fotoğraf çekiyor diye sistemin başarısızlığını ( yeni nesilin getirdiklerini istediklerini uygulamalarını oyunlarını) göz ardı edip o kadar para verdirecek bir modelmi acaba ? bence değil ben multimedya cihazı alıyorum diye kendini kandırmak bence çünkü multi medya oyundur programdır ses dir ekrandır internettir dönüp baktığımızda siz nokia 808 e 700 dolar sayarken aynı fiyatı avrupada sayanlar bir htc one x bir samsung galaxys3 bir sony xperia son seri veya yeni 5. nesil apple alabilicekler bu yüzden bu seçim saçma ...
ne zaman mantıklı olabilirdi bu cihaza yüksek çözünürlüklü bir ekran , iyi bir internet performansı iyi bir işletim sistemi örneğin wp koysalar idibu cihaz için eleştiride bulunmazdım . ama şuan bir kamera heyecanına tav olup 700 dolar sayacak insanlar var buda onların bileceği iş .bence garip .
orası kesin ama sadece kamerasıyla işte...
ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda![]()
![]()
Pureviewle kiyaslasa hicbirsey demem zaten. ama o n8le kiyasladi. ve bu hic dogru degil. Pureview cok iyi bir telefon o fiyat biraz fazla ama işi kamerayla olanlar için o parayi vermeye değer.
fiyatı önemli mi?? Eğer önemliyse, Pureview'in Amerika fiyatı belli![]()

oyun oynamak isteyen gidip Android alsin. IPhone'nin 3.5 inc ekraniyla oyun falan oynanmaz. ekran kucuk. en az 4 inc olmali ki insan oyundan zevk alsin.aynen öyle Serdar,bunlar multimedya cihazları öyle oyun,uygulama için alınacak cihazlar değiller eğer oyun istiyorsalar android birşey baksınlar yada ios...
.
184 ppi olsa bile ekran gayet basarili. ac 808in inceleme videolarina bak ne demek istedigimi anlarsin.ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda![]()
![]()
Pureviewle kiyaslasa hicbirsey demem zaten. ama o n8le kiyasladi. ve bu hic dogru degil. Pureview cok iyi bir telefon o fiyat biraz fazla ama işi kamerayla olanlar için o parayi vermeye değer.
- - - Eklendi - - -
oyun oynamak isteyen gidip Android alsin. IPhone'nin 3.5 inc ekraniyla oyun falan oynanmaz. ekran kucuk. en az 4 inc olmali ki insan oyundan zevk alsin.
- - - Eklendi - - -
184 ppi olsa bile ekran gayet basarili. ac 808in inceleme videolarina bak ne demek istedigimi anlarsin.
3.5 inc ekran yeterince büyük diyosun yani.
Senin iPhone'u eline alıp adam gibi oyun oynadığından şüpheliyim![]()
IPhone bir dahaki modelde 2.8 inc ekran kullanir heralde. 3.5 inc büyük geliyor çünkü.3.5 inc ekran yeterince büyük diyosun yani.IPhone bir dahaki modelde 2.8 inc ekran kullanir heralde. 3.5 inc büyük geliyor çünkü.
ya ben ekran küçük diyorum, yeni çıkan Android telefonların ekranı büyük ve oyun oynamak daha zevkli diyorum sen ne diyosun.
bence kapatır
Büyük ekanda daha güzel oyun oynanıyor özellikle Galaxy Note'de ama Iphone 4S'te de gayet eğlenceli oyun oynanılabiliyor bence.Tabi IOS'taki oyun fazlalılığı bu farkı kapatır mı bilemem.
insan resmen şımarıyor o kadar oyunu ve uygulamayı bir arada görünce 
İOSun oyunlari gercekten muhtesem. Ama olmazmi ki 4.3 inc bir ekran kullanilsa.
Büyük ekanda daha güzel oyun oynanıyor özellikle Galaxy Note'de ama Iphone 4S'te de gayet eğlenceli oyun oynanılabiliyor bence.Tabi IOS'taki oyun fazlalılığı bu farkı kapatır mı bilemem.