En iyi hd çekim yapan cep tel ya da pda

Sponsorlu Bağlantılar

sataer

Üye
amerikada ön siparişte dağıtımlar 5 temmuzda

franzliszt

franzliszt

Üye

Millette o cesaret olmadığı için telefon ekranından videolara bakıp karşılaştırmayaparlar anca.
ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda :) :) ha belki şu olabilir zaten iphone new ipad gibi cihazlar yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için kalitesini cihaz üzerindede anlayabilirsin ama 808 gibi daha 184 ppi veren cihazlarda kaliteyi anlamayıp bilgisayara ihtiyaç duyulması normaldir burda hemfikiriz :)

• Beğen
Tepkiler: CorbyW
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ne alaka ? mesela ben iphone4s le çektiğim fotoğraflara macbookpromdada bakıyorum veya videolara isterseniz bit foto veya video sizede yollim sizde bakın cesaretle alakasını çözemedim ben sanki vga foto çekiyoruzda neymiş cesareti olmadığından anca telefon ekranından bakarmışızda falanda filanda :) :) ha belki şu olabilir zaten iphone new ipad gibi cihazlar yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için kalitesini cihaz üzerindede anlayabilirsin ama 808 gibi daha 184 ppi veren cihazlarda kaliteyi anlamayıp bilgisayara ihtiyaç duyulması normaldir burda hemfikiriz :)

Haklısın fakat bu 808'in kamera konusunda çok uzun bir süre en iyi olacağını değiştirmiyor :ehe

CorbyW

CorbyW

Üye
En iyi çekim yapan telefon diyor. Ben şahsen 808'i telefon değil fotoğraf makinesi olarak görüyorum. Günümüzde telefon kavramı değişti artık.

franzliszt

franzliszt

Üye
ben şuna karşıyım sırf şuan günümüzde 1080p ve kaliteli çeken cihazlar varken bu htc samsung sonyde dahil sadece azıcık daha kaliteli videı fotoğraf çekiyor diye sistemin başarısızlığını ( yeni nesilin getirdiklerini istediklerini uygulamalarını oyunlarını) göz ardı edip o kadar para verdirecek bir modelmi acaba ? bence değil ben multimedya cihazı alıyorum diye kendini kandırmak bence çünkü multi medya oyundur programdır ses dir ekrandır internettir dönüp baktığımızda siz nokia 808 e 700 dolar sayarken aynı fiyatı avrupada sayanlar bir htc one x bir samsung galaxys3 bir sony xperia son seri veya yeni 5. nesil apple alabilicekler bu yüzden bu seçim saçma ...
ne zaman mantıklı olabilirdi bu cihaza yüksek çözünürlüklü bir ekran , iyi bir internet performansı iyi bir işletim sistemi örneğin wp koysalar idibu cihaz için eleştiride bulunmazdım . ama şuan bir kamera heyecanına tav olup 700 dolar sayacak insanlar var buda onların bileceği iş .bence garip .

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
ben şuna karşıyım sırf şuan günümüzde 1080p ve kaliteli çeken cihazlar varken bu htc samsung sonyde dahil sadece azıcık daha kaliteli videı fotoğraf çekiyor diye sistemin başarısızlığını ( yeni nesilin getirdiklerini istediklerini uygulamalarını oyunlarını) göz ardı edip o kadar para verdirecek bir modelmi acaba ? bence değil ben multimedya cihazı alıyorum diye kendini kandırmak bence çünkü multi medya oyundur programdır ses dir ekrandır internettir dönüp baktığımızda siz nokia 808 e 700 dolar sayarken aynı fiyatı avrupada sayanlar bir htc one x bir samsung galaxys3 bir sony xperia son seri veya yeni 5. nesil apple alabilicekler bu yüzden bu seçim saçma ...
ne zaman mantıklı olabilirdi bu cihaza yüksek çözünürlüklü bir ekran , iyi bir internet performansı iyi bir işletim sistemi örneğin wp koysalar idibu cihaz için eleştiride bulunmazdım . ama şuan bir kamera heyecanına tav olup 700 dolar sayacak insanlar var buda onların bileceği iş .bence garip .

diyorum ya bu tarz cihazlar telefonlu kameradan başka birşey değil,neyse ben fazla atlamıyım konuya uyarı aldım Reşwan'dan...

Del Rey

Del Rey

Üye
1080p çekim yapabilen ve müthiş kalite sağlayan o lensi bir kenara bırakın, yalnızca Nokia Rich Recording teknolojisi bile 808 PureView'i cep telefonu video kaydı kategorisinde birinci yapabilir. Zorlamaya gerek yok, ne SGS3, ne iPhone 4S, ne HTC One X, ne de herhangi bir Xperia 808 PureView'i alt edemez. Uzun süre boyunca da bu telefon alt edilemeyecek gibi görünüyor zaten.

avcitalip

avcitalip

Üye
1080p çekim yapabilen ve müthiş kalite sağlayan o lensi bir kenara bırakın, yalnızca Nokia Rich Recording teknolojisi bile 808 PureView'i cep telefonu video kaydı kategorisinde birinci yapabilir. Zorlamaya gerek yok, ne SGS3, ne iPhone 4S, ne HTC One X, ne de herhangi bir Xperia 808 PureView'i alt edemez. Uzun süre boyunca da bu telefon alt edilemeyecek gibi görünüyor zaten.

orası kesin ama sadece kamerasıyla işte...

Del Rey

Del Rey

Üye

Symbian'a kötü diyorsun ama o cihazın multimedya ihtiyacını da Symbian karşılardı. Kim ne derse desin, bir Android'in sistemle gelen özellikleri Symbian'ın sistemle gelen multimedya özelliklerini geçemez. Bunu N8 ile görmüştük, multimedya konusunda yapamadığı şey yoktu. 808 PureView ise gerek fotoğraf düzenleme yazılımı olsun, gerek kamera yazılımı olsun, gerek paylaşım seçenekleri olsun (HDMI Portu, USB OTG, DLNA, NFC, Bluetooth, Micro USB) tamamen profesyonel bir ortam sunmakta. Symbian'a teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

orası kesin ama sadece kamerasıyla işte...

Symbian, bir multimedya cihazının isteyebileceği en iyi işletim sistemidir. 808 PureView'a profesyonel bir çalışma ortamı ve çok geniş imkanlar sunuyor.

- - - Eklendi - - -

Bu konuda haklısın, 808 PureView'in kötü yanı ekran PPI derecesinin çok düşük olması. Ancak, ekranda kullanılan teknolojiler bu durumu kurtarıyor.

808 PureView ve iPhone 4S ile çekilmiş iki videoyu en az HD bir televizyonda karşılaştırmak gerekir.

avcitalip

avcitalip

Üye
ben fazla atlamıyorum konuya uyarı aldım dediğim gibi...

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

fiyatı önemli mi?? Eğer önemliyse, Pureview'in Amerika fiyatı belli :oke:
Pureviewle kiyaslasa hicbirsey demem zaten. ama o n8le kiyasladi. ve bu hic dogru degil. Pureview cok iyi bir telefon o fiyat biraz fazla ama işi kamerayla olanlar için o parayi vermeye değer. :nono:

- - - Eklendi - - -

aynen öyle Serdar,bunlar multimedya cihazları öyle oyun,uygulama için alınacak cihazlar değiller eğer oyun istiyorsalar android birşey baksınlar yada ios...
.
oyun oynamak isteyen gidip Android alsin. IPhone'nin 3.5 inc ekraniyla oyun falan oynanmaz. ekran kucuk. en az 4 inc olmali ki insan oyundan zevk alsin.

- - - Eklendi - - -

184 ppi olsa bile ekran gayet basarili. ac 808in inceleme videolarina bak ne demek istedigimi anlarsin.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Pureview'in iyi ya da kötü olmasını neden bu kadar tartıştınız anlayamadım sonuçta konuda en iyi çekim yapanı soruyor.Arkadaş hem adam akıllı işletim sistemi hem de kamera istiyorsa 4-5 ay bekleyim Pureview'li Lumia'lardan alacak bu kadar basit.Bence de pureview normal bir kullanıcı için o fiyatı haketmiyor yalnız profesyonel biri ise alınabilecek bir model.

15097

15097

Üye
nokia 808 pureview al bencede :oke: :)

Matador03

Matador03

Üye
Pureviewle kiyaslasa hicbirsey demem zaten. ama o n8le kiyasladi. ve bu hic dogru degil. Pureview cok iyi bir telefon o fiyat biraz fazla ama işi kamerayla olanlar için o parayi vermeye değer. :nono:

- - - Eklendi - - -

oyun oynamak isteyen gidip Android alsin. IPhone'nin 3.5 inc ekraniyla oyun falan oynanmaz. ekran kucuk. en az 4 inc olmali ki insan oyundan zevk alsin.

- - - Eklendi - - -

184 ppi olsa bile ekran gayet basarili. ac 808in inceleme videolarina bak ne demek istedigimi anlarsin.

Senin iPhone'u eline alıp adam gibi oyun oynadığından şüpheliyim ;)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

Senin iPhone'u eline alıp adam gibi oyun oynadığından şüpheliyim ;)
3.5 inc ekran yeterince büyük diyosun yani. :kop: IPhone bir dahaki modelde 2.8 inc ekran kullanir heralde. 3.5 inc büyük geliyor çünkü.
ya ben ekran küçük diyorum, yeni çıkan Android telefonların ekranı büyük ve oyun oynamak daha zevkli diyorum sen ne diyosun.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
3.5 inc ekran yeterince büyük diyosun yani. :kop: IPhone bir dahaki modelde 2.8 inc ekran kullanir heralde. 3.5 inc büyük geliyor çünkü.
ya ben ekran küçük diyorum, yeni çıkan Android telefonların ekranı büyük ve oyun oynamak daha zevkli diyorum sen ne diyosun.

Büyük ekanda daha güzel oyun oynanıyor özellikle Galaxy Note'de ama Iphone 4S'te de gayet eğlenceli oyun oynanılabiliyor bence.Tabi IOS'taki oyun fazlalılığı bu farkı kapatır mı bilemem.

15097

15097

Üye

Büyük ekanda daha güzel oyun oynanıyor özellikle Galaxy Note'de ama Iphone 4S'te de gayet eğlenceli oyun oynanılabiliyor bence.Tabi IOS'taki oyun fazlalılığı bu farkı kapatır mı bilemem.
bence kapatır :) insan resmen şımarıyor o kadar oyunu ve uygulamayı bir arada görünce :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

İOSun oyunlari gercekten muhtesem. Ama olmazmi ki 4.3 inc bir ekran kullanilsa. :bilmm

Üst Alt