En iyi Çin Malı Telefon hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çinlilerinde kaliteli malları vardır,ben çin de 1hafta fuar amaçlı kaldım,ve gördüklerim beni çok etkiledi.çinliler kalitesiz mal üretmek için yarışmıyor inanın,Guangzhou daki ticari fuarda gördümki 5 dolarada mal var,50 dolarada,150dolarada,bizim türk girişimci ve ithalatçılarımız ucuz ne varsa ülkeye onu getiriyor,orada pazarlık yapabiliyorsunuz,hele toplu alacaksanız etiket fiyatının yarısına kadar inebiliyor,hal böyle olunca da ülkede ucuza satılıyor ama en kalitesiz olanları,millette basbas bağırıyor kazıklandım diye,haklılar ama önce;bu malları seçip insnımıza layık gören yine kendi insanımız,önce bu insanlara kızmak gerekir.Çin'den gelirken üç adet telefon,bir adet blu-ray yazıcı ve birkaç bişey daha getirebildim,iphone görünümlü çin telefonları çinde 40 dolardan başlıyor ve 300 dolara kadar farklı modellerle yükseliyor,android işletim sistemli olanlar dahi var,windows işletim sistemli olanlar var ki bırakın simbianı,s60 ı hani bu çin telefonları,türkiye de nerede satılıyor.Şuanda getirdiğim telefonlardan çok memnunuz,iyi kalite x6,2tanede iphone meizum8,x6görünümlü olanda android işletim sistemi var,50-60 dolara getirip 200-250tl ye millete kakalayanlar ellerini vicdanalarına koymadıkça android li kaliteli çin telefonu kullanmak milletimize nasip olmaz..

helal kardeşim çok iyi konuştun

pelın_

HİÇBIRISI bended var bıtane :( malesef

technoshark

technoshark

Üye
Çin malının iyisimi olur arkadaşlar yaa.. saatli bomba gibi her an elinde patlayabilir :D

buket2

buket2

Üye
technoshark adlı arkadaşa katılıyorum... o tarz telefonlar bencede tehlikeli... en son haberlerde vardı bırının elınde patlamış yazık eli baya yanmış adamın... bomba gibi bir anda arıza falan vermeden patlıyor diyolar...

technoblue

technoblue

Üye
aslında kullandığımız ve büyük ünlü markaların telefonlarının çoğu çinde üretiliyor artık. onların kalitesi farklı tabi. ama gel gelelim günümüzde büyük marka dediğimiz telefonların sıkıntıları da çoğalmaya başladı. yazılım sorunu, donanım sorunu, şarj sorunu vs.vs. bütün bunların nedenlerinden biri teknik servis konusunda para kazanmakla beraber made in china olmasından kaynaklanıyor. (tabi bu benim görüşüm)

buket2

buket2

Üye
@atismogulant ee tabı her ülkenin kaliteli üretimi bir de merdiven altı diye tabir edilen üretimleri var... ama ne yazık ki bizim ülkemize daha çok gelen ucuz çin malı üretimi oluyor. her konuda hemde oyuncaktan teknolojiye... kullandıkları maddeler verilen kansorejen düzeylerin üst sınırının bile milyon katında oluyor. böylece haklı bir ön yargı oluyor. bizde de yok mu? var elbet ama sen kendi ülkenin iyi ve kötü ürünlerini biliyor ve ona göre hareket ediyorsun. adamlar yapıyor her türlü markanın sahtesini en uyduruk malzemelerle... bizim gösteriş meraklı halkımızda parası orjinale yetmesede kendini zengin (!) göstermek amacı ile yatırıyor bu ürünlere cebindeki 3 kuruşuda... ee böyle arzın olduğu yerde talep çok olur... oda satmaya devam eder en ucuz malını bize... çok pahalı bir çin malı telefon gelse ayyhh ne pahalı alt tarafı çin malı der geçersin... sonra o telefon ucuz malzemeden olunca bomba gibi elinde patlar her türlü :)

Üst Alt