Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiOyun için telefon alacağım yardımcı olurmusunuz.
Sponsorlu Bağlantılar
Kazova
Üye
Konu Sahibi
Oyun için telefon alacağım yardımcı olurmusunuz.
Selam arkadaşlar oyun için 3500 - 4000 tl arasında hangi telefonu alabilirim ? Aşağıdaki telefonlara baktım ama hangisi daha iyi karar veremedim oyun için belki başka bir telefon vardır diye sormak istedim.
Selam arkadaşlar oyun için 3500 - 4000 tl arasında hangi telefonu alabilirim ? Aşağıdaki telefonlara baktım ama hangisi daha iyi karar veremedim oyun için belki başka bir telefon vardır diye sormak istedim.
Aleykümselam.
Android arıyosan bu fiyata 0 cihaz kolay kolay bulamazsın
Eğer symbian işletim sistemli telefon istersen
nokıa 808 purewiev
Nokıa 701 nokıa c6-01
nokıa n8-00 nokıa e7-00 telefonlara istediğin kadar oyun indirebilirsin oynarsın