En Hızlı ROM - Desire HD [17/01][2.3.7]HydrOG3NMOD V2.2

Sponsorlu Bağlantılar

meeesut

Üye
    Konu Sahibi
En Hızlı ROM - Desire HD [17/01][2.3.7]HydrOG3NMOD V2.2
Arkadaşlar Meraba :)
HTC Desire HD Kullanıcısıyım. Yıllardır, onlarca ROM denedim telefonuma. Yeri geldi İphone yaptım, yeri geldi S3, yeri geldi ONE... Denediğim hiçbir ROM'da bunun kadar hızlı, akışkanlık, stabillik, kullanışlılık görmedim. Çok iyi yapmışlar. Hiçbir sorunu yok diyebilirim. Türkçe Dil desteği var, morelocale tarzı programlarla yarım yamalak türkçe desteğine gerek yok :) Telefonun her noktasını tamamen kişiselleştirebilme özelliğine sahip. Denediğim tüm ROM'larda boş RAM bellek oranı 140 MB civarında seyrederken bu ROM'da 333 MB'ı gördüm :)
Boyutu da çok düşük arkadaşlar 80 MB :) Deneyin farkı göreceksiniz. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: hamza271970

bekar_x

Üye
Gardas htc desire x kullaniyorum romlamak ne oluyor faydasi varmi yada garantiden dusermi?

hamza271970

hamza271970

Üye
HTC Desire HD Kullanıcısıyım. Yıllardır, onlarca ROM denedim telefonuma. Yeri geldi İphone yaptım, yeri geldi S3, yeri geldi ONE... Denediğim hiçbir ROM'da bunun kadar hızlı, akışkanlık, stabillik, kullanışlılık görmedim. Çok iyi yapmışlar. Hiçbir sorunu yok diyebilirim. Türkçe Dil desteği var, morelocale tarzı programlarla yarım yamalak türkçe desteğine gerek yok :) Telefonun her noktasını tamamen kişiselleştirebilme özelliğine sahip. Denediğim tüm ROM'larda boş RAM bellek oranı 140 MB civarında seyrederken bu ROM'da 333 MB'ı gördüm :)

Teşekkürler emeğine sağlık

Qchocuq

Üye
T11 kullanıcıyım ama bu romu dediğiniz kadar iyise kullanmak isterdim :)

serkankaram

serkankaram

Üye
eyvallah kardeşim ellerine sağlık

kubixcell

kubixcell

Üye

peki nasıl rom atılır dosyayı ındırdım

• Beğen
Tepkiler: serkankaram

01wampire01

Üye
Kardes htc hd 2 ye olur mu ')

BURO_

BURO_

Üye
Kardeş NasıL Bir İnsansın Sen
Ya... PayLaşmışsın Övmüşsün Ama NasıL yapıLacağını İnsan Gibi AnLatmamışsın Bi anLatta Bizde FaydaLanaLım....

fuatkrts

Üye
lan harbiden bi anlatında kuralım şu romu..

hayiaz

Üye
Deneyen varmı arkadaslar indirip kuran ona göre indirelim

Üst Alt