Bende bunu demek istiyordumYil olmus 2013. Ms gibi yazilim sirketinin yaptigiyla , 2006 yilindaki karsilastiriliyor. Cok mantikli. (!)

Android bir linux turevidir. Herşeyiyle açık bir sistemdir.
Linux'a 32 gb ram da koysan 30 unu kullanır. Ki zaten bunu süper bilgisayarlarda linux kullanılmasindan bilmeniz gerekir.
Wp8 e gelince evet iyi bir işletim sistemi ama microsoft 2002 den bu yana wm tecrübesi olduğu unutulmamalı daha iyi bir işletim sistemi ortaya cikmaliydi bence.
Sözüm şöyle Linuxtan anlamayan android kullanmasın sonra kötüleme kampanyalarını görüyoruz burada...
İos'a gelince bence onlar hiç konuşmamalı 640x1136 pixel görüntü veren telefonları ile elbette 1080p görüntü veren bi telefondan hızlı olacak ... Aynı donanımla. Bunu göz önünde bulundurmaları gerekir.
Sizin sorunuza gelince şöyle ki wp cihazlarda 1080p ekran kullanılması durumu göz önüne alınarak Wp platformu İos'tan hızlı ve daha iyi :O
bazı arkadaşlar çekemiyo cevap vermeye değmez ne yani 2006 da çıkan android 1.0 ile wp8 in ilk hali neden karşılaşmasın çekemiyenler çatlasın .Şu anda piyasadaki Lumia 1520 1080p ekrana sahip. 2006 da Android, Android idi hala öyle. Windows Mobile artık Windows Phone 8 sizde bunları aynı sayamazsınız. Ayrıca piyasada 1080p Lumia olduğundan bi habersiniz![]()
.windows phone 8 en baştan yazıldıgı için sorun yok .Windows mobile , windows phone 7 ve windows phone 8 gibi mobil deneyimleri olan bir şirket daha eksiksiz ve kullanıcı isteklerine göre şekillenen bir işletim sistemi tasarlamalıydı.
. saten gelişiyoraynen ınstagram ve temple run 2 ve vine gelse hemen süper olur .Herşey Güzel ama şu popüler uygulamalar bir an önce gelse
.Android tamamiyle açık bir işletim sistemi değil. Ayrıca şu an piyasadaki hangi WP8 cihazı 1080p ekrana sahip? Benim demeye çalıştığım da bu. Android 2006'dan beri var diyor arkadaş. Microsoft Windows Mobile diye bir işletim sistemi çıkarmadı mı? Windows Phone 1 senelik bir işletim sistemi sayılamaz.
Tasarladı saten tam benim isteklerime göre şekillendirilmiş bir işletim sistemi olmuş bende kullanıcıyım sonuçta teşekkürler MicrosoftWindows mobile , windows phone 7 ve windows phone 8 gibi mobil deneyimleri olan bir şirket daha eksiksiz ve kullanıcı isteklerine göre şekillenen bir işletim sistemi tasarlamalıydı.

Sana katılıyorum..Windows mobile , windows phone 7 ve windows phone 8 gibi mobil deneyimleri olan bir şirket daha eksiksiz ve kullanıcı isteklerine göre şekillenen bir işletim sistemi tasarlamalıydı.
Android üzerinde gelişmesinin sebebi de sanırım açık kod lu olmasındandır .Sana katılıyorum..
Bazı arkadaşlar galiba çocuk çekememezlik falan yok sene 2005 ten wm kullandım toshiba g500 ve Htc'de kullandım ondan sonrada halada Htc kullanıyorum . Android 1.0 la android 4.x i bir tutuyorlar hiç gelismemis güya . Ben bu smartphone aleminde symbian tüm seri kullandım . Wm tüm seri kullandım İos ta kullandim ama haftasına elden çıkardım . Ben burda objektif konuşuyorum. Hala da geçmişe bakıyorum en çok zevk aldığım sistem wm idi... Ama beklenen işletim sistemi bu değildi daha iyisiydi. Android 2.1 çıktığında wp 7 de wp8 le aynı arayuz vardı kimse inkar etmesin ."Akıllı" Telefonu kullanmasını bilen adam her işletim sisteminden de zevk alır symbian olsun meego olsun android olsun İos olsun. Ha şunu da belirteyim telefonunuzdaki birçok yeni teknoloji android üzerinde gelişmiştir...
Android üzerinde gelişmesinin sebebi de sanırım açık kod lu olmasındandır .
Doğru sonuçta telefonlarına bluetooth koyup kullandırmayan sonra hızıyla övünen bir firma tabi hızlı olacak hiç bir şey açık değil kullanılmıyor öyle olduktan sonra ohoooAynen kardeşim öyle android açık kodlu sonuçta linux türevi.
Burda işletim sistemi en iyi diye birşey yok hepsinin farklı yerlerde üstünlüğü var ama ben iosun en geride olduğunu düşünüyorum...

1. Android tamamiyle açık kodlu bir işletim sistemidir.Android tamamiyle açık bir işletim sistemi değil. Ayrıca şu an piyasadaki hangi WP8 cihazı 1080p ekrana sahip? Benim demeye çalıştığım da bu. Android 2006'dan beri var diyor arkadaş. Microsoft Windows Mobile diye bir işletim sistemi çıkarmadı mı? Windows Phone 1 senelik bir işletim sistemi sayılamaz.
Doğrudur bir nevi symbianda sertifika olayı gibiDoğru sonuçta telefonlarına bluetooth koyup kullandırmayan sonra hızıyla övünen bir firma tabi hızlı olacak hiç bir şey açık değil kullanılmıyor öyle olduktan sonra ohooo![]()