Haber En Hızlı Işletim Sistemi Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En Hızlı İşletim Sistemi Windows Phone 8 Mi

• Evet

Kullanılan: 73 76.8%
  • Hayır

Kullanılan: 22 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bnm kuzidede var l620 ozamnlar uyglaa yok bgnmenmestim elden bi dsurdum merdivanlerden aha boku yedik dedim sa ust uclardan zipladi bi aldim hic bsi yok yani bende bi arka tarflarinda czik gordum c7 var bede sodum artik oraa burya atiom ekranda 1czk yok lumidemi olcak Allahini seversen

merlin19

merlin19

Üye
Hocam sen telefonu nereden aldın? Hani Nokia az bir gurup telefonu gerçekten çok sağlam yaptı da diğer tümünde malzemeden mi çaldı? Sana da o sağlam mı denk geldi?
Ben anlamadım, bizdeki telefonlar için gorilla glass 2 diyerek bizi mi yiyorlar? Benim telefon birkaç düşmede çizili verdi. Tamam çizilmeye karşı darbeye karşı filan çok dayanıklı telefon ama çiziliyor kardeşim. Ayrıca camı da çatladı benim L920 nin. Aynı ofisten birkaç arkadaş daha L920 kullanıyor, çizilmeyeni yok. Hele kasası, masaya temas eden tarafı tamamen belli eder oldu kendini.
Şimdi ya seninki bir tür şans, ya kasa ve camın farklı yada abartarak bizi kandırıyorsun. Hangisi?
valla gardeş al bak ilk çıktığında aldığım telefon yaklaşık 2 yıllık yüzlerce kez hatta binlerce kez düşürdüm ne telefonda koruma var nede ekranımda karar senin çekimide lm 925 ile yaptım..

valla sendekini bilmem kardeş al bak bu telefon hemen hemen 2 yıllık ve binlerce kez ekranı üzerine dahil olmak üzere 15 metreden demir merdivenlerden zıplaya zıplaya inmiş ve tek koruma olmayan ekranında daha tek çizik olmayan bir telefon yani demem o ki siz elinizdeki telefondan değil telefon sizden korksun :DDD bu arada lm 925 ide 1.5 metreden camı üzerine düşürdüm dedim gitti ama oda sağlam çıktı şans işi arkadaşım..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
saynesim

saynesim

Üye
Kesinlikle window phone 8

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
valla gardeş al bak ilk çıktığında aldığım telefon yaklaşık 2 yıllık yüzlerce kez hatta binlerce kez düşürdüm ne telefonda koruma var nede ekranımda karar senin çekimide lm 925 ile yaptım..

valla sendekini bilmem kardeş al bak bu telefon hemen hemen 2 yıllık ve binlerce kez ekranı üzerine dahil olmak üzere 15 metreden demir merdivenlerden zıplaya zıplaya inmiş ve tek koruma olmayan ekranında daha tek çizik olmayan bir telefon yani demem o ki siz elinizdeki telefondan değil telefon sizden korksun :DDD bu arada lm 925 ide 1.5 metreden camı üzerine düşürdüm dedim gitti ama oda sağlam çıktı şans işi arkadaşım..
ilk resimde telefonun sağ yanına nolmuş ya öyle * .:D.

fk555897

fk555897

Üye
Windows Phone işletim sistemi oldukça güzel ama iOS daha hızlı çalışıyor bence.

PureFood

PureFood

Üye
ios ve wp8 bu konuda kafa kafaya denebilir bence.

PureFood

PureFood

Üye
her an elimin altında iphone 5 var. Evet 4 ios7 ile berbatlaştı. 4s bocalıyor. Ama 5 gene aynı 5. Performans kaybı yok. Ben gördüğümü söylerim. Ha yine de 920'me hiçbirini değişmem o ayrı.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye

iyi diyom güzel diyonda kardeş lumia çıkalı 1 yıl oldu olmadı

fk555897

fk555897

Üye
dikkatli bakarsan bilgisayarın mönitörürünün ışık yansıması olduğunu görürsün :)
Kullanmadığım bir işletim sistemi söylesen yüreğim yanmaz ios wp kadar hızlı değil..
Yalnız ben ikisini de yan yana test ettim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam sen telefonu nereden aldın? Hani Nokia az bir gurup telefonu gerçekten çok sağlam yaptı da diğer tümünde malzemeden mi çaldı? Sana da o sağlam mı denk geldi?
Ben anlamadım, bizdeki telefonlar için gorilla glass 2 diyerek bizi mi yiyorlar? Benim telefon birkaç düşmede çizili verdi. Tamam çizilmeye karşı darbeye karşı filan çok dayanıklı telefon ama çiziliyor kardeşim. Ayrıca camı da çatladı benim L920 nin. Aynı ofisten birkaç arkadaş daha L920 kullanıyor, çizilmeyeni yok. Hele kasası, masaya temas eden tarafı tamamen belli eder oldu kendini.
Şimdi ya seninki bir tür şans, ya kasa ve camın farklı yada abartarak bizi kandırıyorsun. Hangisi?

Abi seninkide baya bi kötü çıkmış :D benim telefonumun ekranında çizik vardır onun sebebide bıçakla fruit ninja oynamaktan işte delilik naparsın :D Ama telefonun köşeleri ezildi benim ne olduysa oralara oldu ha birde arka tarafta şu siyah bi alan var ya onun alt kısmı yüzüldü gibi birşey oldu orası eskisi gibi parlak değil. :D

merlin19

merlin19

Üye
iyi diyom güzel diyonda kardeş lumia çıkalı 1 yıl oldu olmadı
iyi araştır gülüm bence lumia 920 çıkalı neredeyse 2 yılı geçti benim aldığımda yani 08.12.2012 tarihinde telefon türkiyeye geleli yaklaşık 5 yada 6 ay olmuştu
Yalnız ben ikisini de yan yana test ettim.
bende iphone 4 , 4s , 5 ve 5s var ayrıca nokia n9 nokia 5800 2 adet nokia lumia 820 nokia lumia 920 ve nokia lumia 925 var yani bana anlatmana gerek yok kullanmadığım telefonda yok işletim sistemide gerek mobilde gerek bilgisayarda ha hız diyorsan bunların hepsine n9 hızı ve stabilizesi 10 basar android dahil.. ama 3 yıldır güncelleme dahi almayan bir telefon bile bugün en üst segment telefonları elinde oynatıyor önemli olan yeni çıkması değil cihazın donanımlarının işletim sistemi ile yüzde yüz uyumu ve windows phonede nokia harici hiçbir cihaz üreticisi htc samsung ve gerisi nokianın wpleri kadar ne seri nede stabil iphone konusuna gelince iphone git gide çakozlamakta ios5 ve 6 bana kalırsa özellikle 6 ios7 den bin kat daha iyi android konusuna gelince onun lafını dahi etmeme gerek yok keza onun kadar ram ve cpu yiyen başka işletim sistemi yok bugün samsung 4 çekirdek 2 gb ramlı cihazlarını wp için yapsaydı şimdi en kral telefonlar piyasada olurdu ama ne oldu? ne ram yetiyor nede cpu o yüzden samsung abiniz nokianın ve intelin geliştirdiği Mengonun adını tizi yapıp oturmuş işletim sistemini biraz daha güzelleştirip önümüzdeki senelerde kullanacak samsung androidden memnun değil olsaydı gidip işletim sistemi geliştirmeye helede badadan ve madur ettiği o kadar müşteriden sonra ama samsungda farkında android çok ram ve cpu yediği için yaptığı cihazlar tam performans ile çalışmıyor.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
iyi araştır gülüm bence lumia 920 çıkalı neredeyse 2 yılı geçti benim aldığımda yani 08.12.2012 tarihinde telefon türkiyeye geleli yaklaşık 5 yada 6 ay olmuştu

bende iphone 4 , 4s , 5 ve 5s var ayrıca nokia n9 nokia 5800 2 adet nokia lumia 820 nokia lumia 920 ve nokia lumia 925 var yani bana anlatmana gerek yok kullanmadığım telefonda yok işletim sistemide gerek mobilde gerek bilgisayarda ha hız diyorsan bunların hepsine n9 hızı ve stabilizesi 10 basar android dahil.. ama 3 yıldır güncelleme dahi almayan bir telefon bile bugün en üst segment telefonları elinde oynatıyor önemli olan yeni çıkması değil cihazın donanımlarının işletim sistemi ile yüzde yüz uyumu ve windows phonede nokia harici hiçbir cihaz üreticisi htc samsung ve gerisi nokianın wpleri kadar ne seri nede stabil iphone konusuna gelince iphone git gide çakozlamakta ios5 ve 6 bana kalırsa özellikle 6 ios7 den bin kat daha iyi android konusuna gelince onun lafını dahi etmeme gerek yok keza onun kadar ram ve cpu yiyen başka işletim sistemi yok bugün samsung 4 çekirdek 2 gb ramlı cihazlarını wp için yapsaydı şimdi en kral telefonlar piyasada olurdu ama ne oldu? ne ram yetiyor nede cpu o yüzden samsung abiniz nokianın ve intelin geliştirdiği Mengonun adını tizi yapıp oturmuş işletim sistemini biraz daha güzelleştirip önümüzdeki senelerde kullanacak samsung androidden memnun değil olsaydı gidip işletim sistemi geliştirmeye helede badadan ve madur ettiği o kadar müşteriden sonra ama samsungda farkında android çok ram ve cpu yediği için yaptığı cihazlar tam performans ile çalışmıyor.
8 çekirdekle çalışıyor diyordu cihaz tam olarak 2 çekirdek yedek olarak 2 çekirdek kullanıyormuş s4 .:D. pöh benmde bu zamana kadar kullanmadıgım sistem kalmadı ama bana göre en iyisi windows phone 8 ios dandroid listemde yok

• Beğen
Tepkiler: merlin19
merlin19

merlin19

Üye
Valla haklısın bugün lm920 s4 lere s3 lere çift çekirdek ile kafa tutuyorsa ve s4 dahil 2013 yılında çıkan telefonları eziyorsa bu çekirdek işi değil donanım uyumu ve kalite tabiki işletim sisteminin katkısı bunda çok büyük her üretici her donanımla yüzde yüz performans ve uyumla cihaz çalıştıramaz bu pc sektöründede böyle :)

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Valla haklısın bugün lm920 s4 lere s3 lere çift çekirdek ile kafa tutuyorsa ve s4 dahil 2013 yılında çıkan telefonları eziyorsa bu çekirdek işi değil donanım uyumu ve kalite tabiki işletim sisteminin katkısı bunda çok büyük her üretici her donanımla yüzde yüz performans ve uyumla cihaz çalıştıramaz bu pc sektöründede böyle :)
casper pc üretiyor 1 ay sonra bozuluyor ki kendi çevremden biliyorum neden donanım yazılımla uyuşmuyor demekki tam yok o yandı yok bu yandı samsung da öyle 8 çekirdek diyo kardeşim sen neden yedek duran hiçbir işlev göremeyen boşa yer kaplayan çekirdekli telefona 8 çekirdek neden diyorsun Akıl yok .:D. sony de öyle xperi telefonlarımız hiçbir şekilde su geçirme 30 dk 1.5 metrede deniz suyu da dahil dediler reklamlar her sn televizyondaydı noldu tüm %88 kullancıılar su geçirmeden şikayetçi ve 2 dk suya tuttukları kapakları kapalı olduğu halde bu ne demek oluyor sorumsuzluk birde servislere tembih etmiş gibi dokunmatikte sorundan yollasan daha su almış diyorlar 1441 tl değişim parası istiyorlar saten telefon o fiyat cahiller bunlar işte kusura bakma içimi döktüm .:D.

merlin19

merlin19

Üye
ben sony xperia almıştım kartı taktım içine kullandım 2 gün bozuk çıktı gidip geri verip yerine s3 aldım oda 1 hafta zor dayandı dedim allah belanızı versin :D aldım lm 920 daha tık yok sonra 820 aldım daha sonra 925 şimdilerde ya 1020 alacam yada 6 inc :) kafayı lm ile bozdum evin her yeri Lumia kutusu doldu :D

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
ben sony xperia almıştım kartı taktım içine kullandım 2 gün bozuk çıktı gidip geri verip yerine s3 aldım oda 1 hafta zor dayandı dedim allah belanızı versin :D aldım lm 920 daha tık yok sonra 820 aldım daha sonra 925 şimdilerde ya 1020 alacam yada 6 inc :) kafayı lm ile bozdum evin her yeri Lumia kutusu doldu :D
valla tüm param lumia serisine gitti ki daha kutusunu açıp kullanmadıklarım var dicek halimiz var artık ve öyle .:D. en iyisi Aga Lumia dan Vazgeçmek Yok :D bazen sinir olsamda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Neydi sloganımız "Forever (Nokia) Lumia" :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi birinide bana hediye edin yav, ne çok lumiası olanlar var. :D

Üst Alt