Haber En Hızlı Işletim Sistemi Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En Hızlı İşletim Sistemi Windows Phone 8 Mi

• Evet

Kullanılan: 73 76.8%
  • Hayır

Kullanılan: 22 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
HighCore

HighCore

Üye
ben wp8den çok memnunum, ilk kullandığım anı hiç unutamıyorum beni çok hayran bırakmıştı, daha önce xperia sola ondanda önce galaxy ace vardı her iki telefonda beni androidten soğutmuştu zaten :D

Galaxy ace için haklısın arkadaşlarımda vardı bildiğin pişmanlık o telefon :D ama sola hiç görmedim :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar burası herkese açık bir forum. İsteyen forum kuralları dahilinde istediği gibi yorum yazabilir.

Forum kurallarının dışına çıkıldığında gerekeni yapmaktan çekinmeyecek bir yönetim kadromuz olduğunu da hatırlatayım.

iyi forumlar konu açık.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve bulutsuzgece
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence WP8 o kadarda stabil bir System değil.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar burası herkese açık bir forum. İsteyen forum kuralları dahilinde istediği gibi yorum yazabilir.

Forum kurallarının dışına çıkıldığında gerekeni yapmaktan çekinmeyecek bir yönetim kadromuz olduğunu da hatırlatayım.

iyi forumlar konu açık.
Ok Pardon .:D.

• Beğen
Tepkiler: katil_197
4MaGuS

4MaGuS

Üye
konu çok güzel ancak şunu unutoyrsunuz bence üstte bir vidyoda note 2 ile L920 kıyaslanmış ancak bunların rem ve işlemci miktarları aynı degil bunların aynı olup bir performans testi yaparsanız işletim sisteminin hangisinin daha iyi oldugunu anlıyacaksınız ancak şuan yeni çıkan telefonalrda bu biraz uygun degil sadece sistemi test etmek istiyorsanız (samsung ace 2 ile L920 kıyaslayın (bu arada ace 2 hakkında pek bilgim yok sadece çift çekirdek oldgunu ve 700mb civarında rem oldugunu hatırlıyorum yanlışsa düzeltin) ) bu arada yakında çıkacak olan L1320 ile testlerde dahada hızlanacagını unutmayalım yorumların yanlış anlaşılmasın

ÖEY

ÖEY

Üye
hyr hersey goz onune alınarak yapılmış test... ayrıca ios 7 ile karsılaştırılmıştır uyuk ihtimal. ios 7 de kasıyor maalesef kabullenin.
Tartışma çıkmasın diyorum ama olmuyor maalesef :D Kardeş, ben sana ios 7 hızlı kasmıyor dedim mi? Demedim :D Daha araştırmanın neyle yapıldığını bile doğru düzgün bilmiyorsun ki kalkıp ios 7 ile yapmışlardır büyük ihtimalle diyorsun? Verdiğin haberde hiçbir şekilde bir sayısal değer veya araştırmanın nasıl yapıldığıyla ilgili bir istatistiksel veri yok bence sen tam olarak haberi anlamadan buraya vermişsin? Ki bu haberi başka bir sitede aynı yazım tonuyla görmüştüm yani alıntı haber yapmışsın bir türk sitesinden eğer o siteye de sen yazmadıysan? Ben apple fanı veya sevdalısı değilim kabullenmem gereken bir şey de yok, yanlış kişiye söylüyorsun bunu ;) :D

Daha önceki yazımda da söylediğim gibi verilerle yapılmış düzgün bir karşılaştırmanın sonucuna inanırım ama buna inanmam. Ayrıca herkes istediği beğendiği sistemi kullanır, isteyen istediği kadar hızlı olur veya uygulama bolluğu olur umurumda olmaz :D Saygılar, iyi geceler sizlere :D

• Beğen
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma çıkmasın diyorum ama olmuyor maalesef :D Kardeş, ben sana ios 7 hızlı kasmıyor dedim mi? Demedim :D Daha araştırmanın neyle yapıldığını bile doğru düzgün bilmiyorsun ki kalkıp ios 7 ile yapmışlardır büyük ihtimalle diyorsun? Verdiğin haberde hiçbir şekilde bir sayısal değer veya araştırmanın nasıl yapıldığıyla ilgili bir istatistiksel veri yok bence sen tam olarak haberi anlamadan buraya vermişsin? Ki bu haberi başka bir sitede aynı yazım tonuyla görmüştüm yani alıntı haber yapmışsın bir türk sitesinden eğer o siteye de sen yazmadıysan? Ben apple fanı veya sevdalısı değilim kabullenmem gereken bir şey de yok, yanlış kişiye söylüyorsun bunu ;) :D

Daha önceki yazımda da söylediğim gibi verilerle yapılmış düzgün bir karşılaştırmanın sonucuna inanırım ama buna inanmam. Ayrıca herkes istediği beğendiği sistemi kullanır, isteyen istediği kadar hızlı olur veya uygulama bolluğu olur umurumda olmaz :D Saygılar, iyi geceler sizlere :D
sizede iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: katil_197
El Hadimi

El Hadimi

Üye
Arkadaş bence tek eksik yanı market uygulama az yoksa süper

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Sıralama Budur:
1)iOS
2)Windows Phone 8
3)Android

Stabillik açısından.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bana androidin tadını hicbirşey veremez.özgürlük = android

• Beğen
erndrdyk

erndrdyk

Üye
çoklu işlemci desteği sunan tek işletim sistemi çünkü wp tabi ki de en hızlısı olacak. Hatalar tamamen ortadan kaldırılıp stabilleşince görün beni anlayacaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Eğer android 4.4 beklediğim gibi gelirse android 5 çıkınca artık bu konuda androide yüklenemeyeceksiniz :)

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
en hızlısı tabikide windows phone

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
işin doğrusu kullanıcı, üründen aldığı performansa bakar. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, .caner. ve n000k
4MaGuS

4MaGuS

Üye
hazır burada konu varken şöyle bir soru sorayım L1020 ve L920 için Geekbench ve benchmark testler yapılıyormu ve yapılıyorsa sonuçları nelerdir acaba bilginiz varmı hiç

merlin19

merlin19

Üye
Bu araştırmayı yapıp sonuçlarını hazırlarken hangi verilere dayanmışlar önemli olan nokta o?! Beni yanlış anlamayın araştırmanın sonuçlarını kötülemek için söylemiyorum bunları çünkü sadece kullanıcı ve uygulama geliştiricileri vb kişilerin şahsi görüşleri alınarak sayısal değer olarak desteklenmeyen bir araştırma subjektif bir araştırmadır. Ama bilimsel açıdan menü geçiş hızları, ekrana dokunulduğundaki tepkime hızı vb değerlerle desteklenmişse araştırma o zaman objektif bir araştırma olur. Böyle bir araştırmayada şapka çıkartır helal olsun derim :D şu anda 4s kullanıyorum ve önceki telefonum 920'ydi ve bence ios bana daha hızlı gibi geldi ekran geçişlerinde vb teknik şeylerde ama bu wp8'in yavaş bir sistem olduğu anlamına da gelmiyor.
Valla Gardaşım şimdi sana belki ters gelecek ama bak iyi oku :
Karşı Komşum Onur yıllardır ilk İphoneden son çıkanınıda gidip yurt dışından aldıda geldi ve adamın kafa bir attı eşide iphone kullanıyordu bu iphone 5s midir nedir duyrulduya işte adam üşenmedi yurt dışına gidip aldı bak geçen gördüm kafa tın etmiş samsung s4 almış dedimki olum sen manyakmısın :D eşşekten inip Kaplumbağaya binmişsin falan yok avi dedi android şöyle güzel böyle güzel yıllardır boşuna kullanmışım iphone falan şaşırdım açıkcası iphoneye asla toz kondurmazdı herneyse dün bir olay yaşamış yolda yürürken biri koluna çarpmış s4 yere çakılıp param parça olmuş :) baktım baya hüzünlü evin orada dedim hayırdır dedi böle böle olum dedim telefonun hası kralı lumia 920 dedim :) al kullan dedim bugün aldı asla cebime sokmam diyorduya adam ne diyor biliyonmu abi bu roket çok hızlı tıpkı cebimde bilgisayar taşıyorum diyor bakın beyler yiğidi vurun hakkını yemeyin neredeyse 2 yıl olacak lm 920 alalı telefonumda halen 1 tane Çizik yok diyecenki koruma vardır asla ne ekranda koruma var nede kasada aldığım gibi diyecen hiç düşürmüyorsundur aksine günde 3 kere düşüyor hatta 1 saat evel 1.5 metreden ekranı üstüne düştü hatta bak senin için n9 ile fotosunu çekecem işte fotolar bak bu telefon alındı alınalı binlerce kez düştü ve öyle 30 cm lerden halılara falanda değil bildiğin mermerlere betonlara camı üzerine bin kez çakıldı top gibi zıplaya zıplaya demir merdivenlerden 15 metreden düştü bak bakalım hiç 1.5 yılı devirmiş telefona benziyormu?

yani arkadaşlar Lumia 920 için başkasını bilmem ve kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam lm 920 en sağlam en kral telefon bakın 925 aldım eşime aynı kadrajla aynı yeri çekiyoruz lm 920 teknolojisi geri olmasına karşın 925 ten kat kat üstün çekiyor kaç kez denemeler yaptım ama şunuda gördüm 925 i 2 metreden düşürdüm ve dedim gitti :) ama birşey olmadı yani sağlam ama lm 920 kadar değil bana telefon dediğin taş gibi kaya gibi sağlam olacak öyle 1 metreden çakıldımı dağılamayacak wp8 çok hızlı ve çok stabil bu bir gerçek bunu söyleyen çok android ve ios kullanıcısını şahsen duydum ve halen duymaktayım..

• Beğen
El Hadimi

El Hadimi

Üye
Android de artık bir değişim yapamazlar daha ilgi cekecegini sanmam ios belki birşeyler başarabilir lumia dan şüphem yol ayrıca biliyor musunuz lumia için yeni temalar gelecek o zaman gorun kim android alıyor.

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla Gardaşım şimdi sana belki ters gelecek ama bak iyi oku :
Karşı Komşum Onur yıllardır ilk İphoneden son çıkanınıda gidip yurt dışından aldıda geldi ve adamın kafa bir attı eşide iphone kullanıyordu bu iphone 5s midir nedir duyrulduya işte adam üşenmedi yurt dışına gidip aldı bak geçen gördüm kafa tın etmiş samsung s4 almış dedimki olum sen manyakmısın :D eşşekten inip Kaplumbağaya binmişsin falan yok avi dedi android şöyle güzel böyle güzel yıllardır boşuna kullanmışım iphone falan şaşırdım açıkcası iphoneye asla toz kondurmazdı herneyse dün bir olay yaşamış yolda yürürken biri koluna çarpmış s4 yere çakılıp param parça olmuş :) baktım baya hüzünlü evin orada dedim hayırdır dedi böle böle olum dedim telefonun hası kralı lumia 920 dedim :) al kullan dedim bugün aldı asla cebime sokmam diyorduya adam ne diyor biliyonmu abi bu roket çok hızlı tıpkı cebimde bilgisayar taşıyorum diyor bakın beyler yiğidi vurun hakkını yemeyin neredeyse 2 yıl olacak lm 920 alalı telefonumda halen 1 tane Çizik yok diyecenki koruma vardır asla ne ekranda koruma var nede kasada aldığım gibi diyecen hiç düşürmüyorsundur aksine günde 3 kere düşüyor hatta 1 saat evel 1.5 metreden ekranı üstüne düştü hatta bak senin için n9 ile fotosunu çekecem işte fotolar bak bu telefon alındı alınalı binlerce kez düştü ve öyle 30 cm lerden halılara falanda değil bildiğin mermerlere betonlara camı üzerine bin kez çakıldı top gibi zıplaya zıplaya demir merdivenlerden 15 metreden düştü bak bakalım hiç 1.5 yılı devirmiş telefona benziyormu?

yani arkadaşlar Lumia 920 için başkasını bilmem ve kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam lm 920 en sağlam en kral telefon bakın 925 aldım eşime aynı kadrajla aynı yeri çekiyoruz lm 920 teknolojisi geri olmasına karşın 925 ten kat kat üstün çekiyor kaç kez denemeler yaptım ama şunuda gördüm 925 i 2 metreden düşürdüm ve dedim gitti :) ama birşey olmadı yani sağlam ama lm 920 kadar değil bana telefon dediğin taş gibi kaya gibi sağlam olacak öyle 1 metreden çakıldımı dağılamayacak wp8 çok hızlı ve çok stabil bu bir gerçek bunu söyleyen çok android ve ios kullanıcısını şahsen duydum ve halen duymaktayım..

Hocam sen telefonu nereden aldın? Hani Nokia az bir gurup telefonu gerçekten çok sağlam yaptı da diğer tümünde malzemeden mi çaldı? Sana da o sağlam mı denk geldi?
Ben anlamadım, bizdeki telefonlar için gorilla glass 2 diyerek bizi mi yiyorlar? Benim telefon birkaç düşmede çizili verdi. Tamam çizilmeye karşı darbeye karşı filan çok dayanıklı telefon ama çiziliyor kardeşim. Ayrıca camı da çatladı benim L920 nin. Aynı ofisten birkaç arkadaş daha L920 kullanıyor, çizilmeyeni yok. Hele kasası, masaya temas eden tarafı tamamen belli eder oldu kendini.
Şimdi ya seninki bir tür şans, ya kasa ve camın farklı yada abartarak bizi kandırıyorsun. Hangisi?

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve ÖEY

Üst Alt