Valla Gardaşım şimdi sana belki ters gelecek ama bak iyi oku :
Karşı Komşum Onur yıllardır ilk İphoneden son çıkanınıda gidip yurt dışından aldıda geldi ve adamın kafa bir attı eşide iphone kullanıyordu bu iphone 5s midir nedir duyrulduya işte adam üşenmedi yurt dışına gidip aldı bak geçen gördüm kafa tın etmiş samsung s4 almış dedimki olum sen manyakmısın

eşşekten inip Kaplumbağaya binmişsin falan yok avi dedi android şöyle güzel böyle güzel yıllardır boşuna kullanmışım iphone falan şaşırdım açıkcası iphoneye asla toz kondurmazdı herneyse dün bir olay yaşamış yolda yürürken biri koluna çarpmış s4 yere çakılıp param parça olmuş

baktım baya hüzünlü evin orada dedim hayırdır dedi böle böle olum dedim telefonun hası kralı lumia 920 dedim

al kullan dedim bugün aldı asla cebime sokmam diyorduya adam ne diyor biliyonmu abi bu roket çok hızlı tıpkı cebimde bilgisayar taşıyorum diyor bakın beyler yiğidi vurun hakkını yemeyin neredeyse 2 yıl olacak lm 920 alalı telefonumda halen 1 tane Çizik yok diyecenki koruma vardır asla ne ekranda koruma var nede kasada aldığım gibi diyecen hiç düşürmüyorsundur aksine günde 3 kere düşüyor hatta 1 saat evel 1.5 metreden ekranı üstüne düştü hatta bak senin için n9 ile fotosunu çekecem işte fotolar bak bu telefon alındı alınalı binlerce kez düştü ve öyle 30 cm lerden halılara falanda değil bildiğin mermerlere betonlara camı üzerine bin kez çakıldı top gibi zıplaya zıplaya demir merdivenlerden 15 metreden düştü bak bakalım hiç 1.5 yılı devirmiş telefona benziyormu?
yani arkadaşlar Lumia 920 için başkasını bilmem ve kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam lm 920 en sağlam en kral telefon bakın 925 aldım eşime aynı kadrajla aynı yeri çekiyoruz lm 920 teknolojisi geri olmasına karşın 925 ten kat kat üstün çekiyor kaç kez denemeler yaptım ama şunuda gördüm 925 i 2 metreden düşürdüm ve dedim gitti

ama birşey olmadı yani sağlam ama lm 920 kadar değil bana telefon dediğin taş gibi kaya gibi sağlam olacak öyle 1 metreden çakıldımı dağılamayacak wp8 çok hızlı ve çok stabil bu bir gerçek bunu söyleyen çok android ve ios kullanıcısını şahsen duydum ve halen duymaktayım..