Haber En Hızlı Işletim Sistemi Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En Hızlı İşletim Sistemi Windows Phone 8 Mi

• Evet

Kullanılan: 73 76.8%
  • Hayır

Kullanılan: 22 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
En Hızlı Işletim Sistemi Windows Phone 8
Çinli Wpdang’ın verdiği bilgiler doğrultusunda;telefonlarda bulunan en hızlı işletim sisteminin windows phone 8 olduğu belirtildi.Yapılan bildiride;bir çok telefon kullanıcısının ve firmaların görüşleri doğrultusunda bu kanıya varıldı.
Windows Phone 8 sisteminin bir Android gibi çok fazla RAM tüketmemesi ve ayrıca işletim sisteminin stabil ve aynı zamanda akıcı bir ara yüzüne sahip oluşu herkesi memnun etmiş gözüküyor.Windows Phone 8 den sonra en hızlı işletim sistemi Apple’ın çıkardığı iOS olarak görülebilir ve Windows Phone 8 den biraz daha az stabil olduğu söyleniyor zira yeni çıkan iOS 7 sistemi iPhone telefonları yavaşlattığı söylentileri bu arada gündem maddesini oluşturuyor.Şuan dünyada en çok kullanılan sistem olan Android sistemi ise en yavaş sistem olarak göze çarpıyor çünkü Android‘in hem Ram istemesi hemde stabil olmaması kullanıcıları zor durumda bırakıyor.Özellikle Android de uygulamaların her güncellemede Ram istemesi kullanıcıları bezdirmiş gibi duruyor.
Peki sizce en hızlı işletim sistemi Windows Phone 8 mi ???.:D.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, katil_197, @evleaks ve 4 diğerleri

IVI-Elia

Üye
tabiki de

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi? Söz androidçilerde... :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yok doğru çok hızlı bir sistem beni hala tutuyorsa tek sebebi bu. Olsun varsın 3-5 uygulama, yazılım eksikleri olsun.

• Beğen
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
EVET EN HIZLISI WİNDOWS PHONE 8.:D.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, katil_197 ve @evleaks

blackcemre

Üye
EN hızlı ve stabili Symbian Belle

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu araştırmayı yapıp sonuçlarını hazırlarken hangi verilere dayanmışlar önemli olan nokta o?! Beni yanlış anlamayın araştırmanın sonuçlarını kötülemek için söylemiyorum bunları çünkü sadece kullanıcı ve uygulama geliştiricileri vb kişilerin şahsi görüşleri alınarak sayısal değer olarak desteklenmeyen bir araştırma subjektif bir araştırmadır. Ama bilimsel açıdan menü geçiş hızları, ekrana dokunulduğundaki tepkime hızı vb değerlerle desteklenmişse araştırma o zaman objektif bir araştırma olur. Böyle bir araştırmayada şapka çıkartır helal olsun derim :D şu anda 4s kullanıyorum ve önceki telefonum 920'ydi ve bence ios bana daha hızlı gibi geldi ekran geçişlerinde vb teknik şeylerde ama bu wp8'in yavaş bir sistem olduğu anlamına da gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Esendağlı
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Bu araştırmayı yapıp sonuçlarını hazırlarken hangi verilere dayanmışlar önemli olan nokta o?! Beni yanlış anlamayın araştırmanın sonuçlarını kötülemek için söylemiyorum bunları çünkü sadece kullanıcı ve uygulama geliştiricileri vb kişilerin şahsi görüşleri alınarak sayısal değer olarak desteklenmeyen bir araştırma subjektif bir araştırmadır. Ama bilimsel açıdan menü geçiş hızları, ekrana dokunulduğundaki tepkime hızı vb değerlerle desteklenmişse araştırma o zaman objektif bir araştırma olur. Böyle bir araştırmayada şapka çıkartır helal olsun derim :D şu anda 4s kullanıyorum ve önceki telefonum 920'ydi ve bence ios bana daha hızlı gibi geldi ekran geçişlerinde vb teknik şeylerde ama bu wp8'in yavaş bir sistem olduğu anlamına da gelmiyor.
hyr hersey goz onune alınarak yapılmış test... ayrıca ios 7 ile karsılaştırılmıştır uyuk ihtimal. ios 7 de kasıyor maalesef kabullenin.

• Beğen
Tepkiler: katil_197 ve @evleaks
Rainesto

Rainesto

Üye
Hızlı ve stabil onun için aldım lumiayı s3 mini düşünüyordum

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Lumianın teması bir süre sonra insanı sıkıyor bence ios daha hızlı

alical33

alical33

Üye
lumianın teması beni hiç sıkmadı şimdiye kadar ama tabiki zevk meselesi ios da 7 de saçmaladı 4s te takılmalar ve gecikmeler oluyor ama diğer modelleri bilmiyorum bence şuan ki en hızlısı wp8

• Beğen

skynet

Üye
Wp8 & İos :yuru

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
1520 yi bi alayım da inşaALLAh ios hız görsün Androd a bişey diyemiyorum bak o hız fukarası kendine güzel sistem ram düşmanı çöp uygulama deposu kasıntı şey falan filan :)

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
böyle bir test için araştırmaya bile gerek yok bence. İki telefonu al, rehber gibi bir şey aç aynı anda bas hangisi daha hızlı açıyor.

HighCore

HighCore

Üye
böyle bir test için araştırmaya bile gerek yok bence. İki telefonu al, rehber gibi bir şey aç aynı anda bas hangisi daha hızlı açıyor.

Bence kim neyde mutluysa onda kalsın kimse üzülmesin benim görüşüm bu isterse yavaş olsun ama ben mutlu olayım :D

• Beğen
mesutgaga

mesutgaga

Üye
tarafsız bir araştırma degil

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Android'i eleyelim direkt..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

win8l

Üye
ben wp8den çok memnunum, ilk kullandığım anı hiç unutamıyorum beni çok hayran bırakmıştı, daha önce xperia sola ondanda önce galaxy ace vardı her iki telefonda beni androidten soğutmuştu zaten :D

Üst Alt