Haber En Hızlı Işletim Sistemi Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En Hızlı İşletim Sistemi Windows Phone 8 Mi

• Evet

Kullanılan: 73 76.8%
  • Hayır

Kullanılan: 22 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
cortex47

cortex47

Üye
atıyorum $xY->AgentStat($Device); kodu cihazın dosya klasörü kodudur dosya klasörü kodu olmasa root ta olmaz bunuda belirteyim windows phone 8 le android tabiki bu yönden karşılaştırılmaz. bu arada jtag atılırken tüm sistem anakarta yüklenir bence siz bi jtag atımını izleyin ondan sonra yazarsınız cevaplarınıza cevap atmıycam belirtiiyim istedim .:D.
hııı birde örnek veriyim size custom romlar tamamıyla sistemdeki herşeyin kaynak kodları ile tasarımları değiştirilerek yapılıyor! .:D.

Her şeyin değil, önyüklü uygulamalar yer alıyor veya tamamen çıkarılıyor. Kaynak kodlarını göremiyor, üzerinde oynama yapamıyorsunuz o uygulamanın.
1520 satışa sunulmadı henüz derken ? Cihazın satışa sunulmamış olması o cihazı yok yapmaz ayrıca yok sizin bilginiz kısıtlı ben çok bilgiliyim ağızı ile sadece anaokulunda birileri ile sohbet edersiniz biraz kibar olmaya çalışın.

Cihaz piyasada değil demek. Bana kibarlık öğretene bakın hele.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Anakartın üzerinde nereye atılabilir sorarım size? Bu peçeteye yazılım atmak gibi bir şey, atılabilecek yer yok ki? He peçete üzerinde yazılım atmak için bir hafıza varsa o ayrı. Anakart gibi.
ya ALLAH AŞKINA MANTIKLI cevap atın atcaksanızda anakarttan yükleniyor tüm işlevler sonuçta neden o zaman anakarta bağlanıyor 15 sistemsel kablo ? .:D. tartışma çıkmadan lütfen cevap atmayın rica ediyorum sizden .:D.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
bakın bilmiyorsunuz demiyorum ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
ayrıca görmeseler peki maclaw romlarında vs başka custom romlarda aynı dosya klasorunun sistemsel olarak farklı yazı tipi haline gelmesine ne diyorsunuz.
boşuna kendini yoruyorsun kardeşim :)
evet ya haklısın ben neden ugrasıyorumki yazmıcam diyorum sinir oluyorum yazıyorum sonra turbocore35 suçlu oluyor.:D.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: capkino06
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Satışı başlamadı diye tanıtımı bile yapılmış bir cihazı , öyle bir cihaz yok gibi muamele eden birine android açık kod lu diyorsun haliyle itiraz ediyor :D

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Satışı başlamadı diye tanıtımı bile yapılmış bir cihazı , öyle bir cihaz yok gibi muamele eden birine android açık kod lu diyorsun haliyle itiraz ediyor :D
aynen .:D. bide satışı başladı ebay vb sitelerde hatta att sürümü bile çıktı .:D.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Her şeyin değil, önyüklü uygulamalar yer alıyor veya tamamen çıkarılıyor. Kaynak kodlarını göremiyor, üzerinde oynama yapamıyorsunuz o uygulamanın.

Cihaz piyasada değil demek. Bana kibarlık öğretene bakın hele.

bana W8 1080 HD bir tane cihaz gösterin dedin gösterince daha satışı başlamadı diyorsun yok yani öyle bir cihaz Alkış :D

• Beğen
Tepkiler: turbocore35
PureFood

PureFood

Üye
Lumia 1520 genel olarak 22 kasımda satışta. At&t erkenci tabi :D

vezir020

Üye
Google 3.2 Honeycomb'dan beri Android kaynak kodlarının TAMAMINI yayınlamıyor. Bu durumda tamamen açık kaynak kodlu diyemezsiniz. Ya da öncelikle açık kaynak kodunun ne olduğunu öğrenmelisiniz.
Diğer konularda katılıyorum ama tamamen yanlış söylüyorsun.
Eğer dediğin gibi olsaydı android kaynak kodundan sistem derleyemezdim veya derleyemezlerdi...

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1520 genel olarak 22 kasımda satışta. At&t erkenci tabi :D

att den de ziyade cihazın tanıtımı yapıldığı anda özellikleri kesinleşmiş gözle görülmüş olduğundan cihaz o hâliyle kabul görür. E bu durumda 1520 nin tanıtımı yapıldıktan sonra birinin bana Windows Phone 8 Full HD bir tane cihaz gösterin demesi komik oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
att den de ziyade cihazın tanıtımı yapıldığı anda özellikleri kesinleşmiş gözle görülmüş olduğundan cihaz o hâliyle kabul görür. E bu durumda 1520 nin tanıtımı yapıldıktan sonra birinin bana Windows Phone 8 fu ll HD bir tane cihaz gösterin demesi komik oluyor :D
Arkadaş Kaynak Kodlarını Araştırmaya Gitti Galba Kardo .:D.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

vezir020

Üye
android root vs araclıgı ile tamamen açık kaynak kodludur!!!
Bilgi eksiğin var kardeşim .
Root kaynak kodlarını vermediğin bir linux sistemde dahi yapılabilir .
Root v.s şeyler açık kaynak kodlu anmala gelmez.
Açık kaynak kodu demek işletim sisteminin çekirdeğine kadar compile edilebilmesi demektir .
Root linux kök erişim sağlar.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Evt hizli ama iosunda hakini yemeyelim oda cok iyi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar tartışma mesajlarınızı siliyorum, konuyla alakasız "boş konuşanların" mesajlarını da temizliyorum. Mevzuyu yine fanboyluğa getirecekseniz artık böyle bir cahilliğe Maxicep'te izin vermeyeceğimizi bildirmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve OttomaN TigeR

Üst Alt