man20 Üye maydinmaydin' Alıntı: 10 numara sonradan açıldı Genişletmek için tıkla ... 10 numarada şike var
sekajmer Üye yaren_dede' Alıntı: 1 den fazla oy kullanilabilir yaziyor ama ikinci kez nasil oy kullaniyoruz? Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu Ali Kemal abiye mesaj olarak gönderirsen yarışma sonunda sonuçlara ekleyecektir.
yaren_dede' Alıntı: 1 den fazla oy kullanilabilir yaziyor ama ikinci kez nasil oy kullaniyoruz? Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu Ali Kemal abiye mesaj olarak gönderirsen yarışma sonunda sonuçlara ekleyecektir.
yunusiyunus Üye 3. numara nasıl yapmıştı video bekliyorum ben de cidden arkadaşlar yaratıcıymış hakkalrını vermek lazım ben kararsız kaldım yaf hepsine versem olmaz mı
3. numara nasıl yapmıştı video bekliyorum ben de cidden arkadaşlar yaratıcıymış hakkalrını vermek lazım ben kararsız kaldım yaf hepsine versem olmaz mı
İhtiyar007 Üye yaren_dede' Alıntı: 1 den fazla oy kullanilabilir yaziyor ama ikinci kez nasil oy kullaniyoruz? Genişletmek için tıkla ... oy vermeden önce birden çok işaretleyip oy verebilirdin geçti artık
yaren_dede' Alıntı: 1 den fazla oy kullanilabilir yaziyor ama ikinci kez nasil oy kullaniyoruz? Genişletmek için tıkla ... oy vermeden önce birden çok işaretleyip oy verebilirdin geçti artık
sekajmer Üye video hazır ama Türkiye olarak dünyanın en kötü internetini kullandığımız için Sabahın 8'inden beri %6 da
video hazır ama Türkiye olarak dünyanın en kötü internetini kullandığımız için Sabahın 8'inden beri %6 da
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi 1-3 ve 10 numaralı adaylar aynı oy oranıyla baya bir çekişmeli gidiyor.
sekajmer Üye yunusiyunus' Alıntı: ne yapmışın arkadaş boyutu o kadar büyük ? Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım ki cep telefonu ile çektimbastır maxicep dakikalar beni öldürüyor ya
yunusiyunus' Alıntı: ne yapmışın arkadaş boyutu o kadar büyük ? Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım ki cep telefonu ile çektimbastır maxicep dakikalar beni öldürüyor ya
MCR Killjoy Üye tapatalk' Alıntı: Hepsi ayni karar veremedim adaylardan biri mesaj atsin ona basiyim oyu Genişletmek için tıkla ... Oy vermeden önce göz doktoruna git.
tapatalk' Alıntı: Hepsi ayni karar veremedim adaylardan biri mesaj atsin ona basiyim oyu Genişletmek için tıkla ... Oy vermeden önce göz doktoruna git.