doctorrr
Üye
bende ki kulaklık maviNokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.
- - - Eklendi - - -
şahsen şahsına katılıyorum Yunus
Önemli olan senin memnun olman kuzum memnunsan zaten o senin için dünyanın en iyisidirbende ki kulaklık maviNokia shopdaki abi bana mavi n9 getirdim diye söz vermişti kutudan siyah çıkınca kulaklıkla affettirdi kendini kutuda etiketi var söylemesi ayıp 139,90 TL Markette işlevsel çok uygulama var işini gören herşey var instagram falan filan yok diyorlar da ben instagram falan kullanan birisi değilim markette iki gündür geziyorum ve işimi görecek bir çok şey indirdim oyunlarım da var şuanda da real football 2011 indiriyorum gayet memnunum cihazımdan,çok şükür.
- - - Eklendi - - -
şahsen şahsına katılıyorum Yunus
yağ gibidir o şimdivalla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuzKumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum
Babama C3 aldığımızda bir bluetooth kulaklık vermişlerdi kulaklık yoktu kulağa sokuyordun ama tam oturmuyorduvalla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuzKumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum
Yok yahuseviyorum telefonumu sıkıntı yok ama kalbimin bir köşesinde duracak N9Ama şöyle bir şey var Linux tabanlı diyoruz Android e ama asıl Linux N9 Özgür bir telefon bence yapacaklarının sınırı yok
gibisini atzaten android çakma linux gibi birşey
Ama sonuçta yarım da olsa linux
gibisini at
yağ gibidir o şimdikaç aplikasyon açabildin sınır ne
Tamamdır kuzum bir şey soracam şu tema nasıl bir bakar mısın
hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..
Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun
n9 da kötü bi telefon ha
valla babacım hayırlı olsun ne diyeyim darısı bize inşallah
hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..
Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun
sana s3 arayüzü ayarlayalım root yaptıysan
Tamamdır kuzum bir şey soracam şu tema nasıl bir bakar mısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Root lu değil ama zaten S3 de Touchwiz kullanıyorsana s3 arayüzü ayarlayalım root yaptıysan
Pek temalardan hoşlanmam ama dikkatimi çekti
- - - Eklendi - - -
fena değilmiş kuzu
şimdilik telefonla bi alıp veremediğim yok amaamin baba inşallah
touchwiz sürümü farkı var . diğer rootlu ics ler için tw 5 diye birşey görmüştüm
Root lu değil ama zaten S3 de Touchwiz kullanıyor
- - - Eklendi - - -
Pek temalardan hoşlanmam ama dikkatimi çekti
Sendeki sürüm nedir acabatouchwiz sürümü farkı var . diğer rootlu ics ler için tw 5 diye birşey görmüştüm
Romu yakıyordun kardişim az daha alıp verdiğin oluyordu
şimdilik telefonla bi alıp veremediğim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?