En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .

doctorrr

Üye

MasteLaa

Üye
Önemli olan senin memnun olman kuzum memnunsan zaten o senin için dünyanın en iyisidir Bu arada benim de Bluetooth kulaklığın fiyatı aynı Ama sana hediye etmişler helal olsun Ben hiç kutudan çıkarmadım ama çok işlevsel mi bu kulaklık

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuz Kumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum

MasteLaa

Üye
valla çok güzel ya ses harika hem kablolu hem kablosuz Kumandası da çok işlevsel ve rahat ben çok memnunum
Babama C3 aldığımızda bir bluetooth kulaklık vermişlerdi kulaklık yoktu kulağa sokuyordun ama tam oturmuyordu Kablolu derken ?

zaten android çakma linux gibi birşey

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

yağ gibidir o şimdi kaç aplikasyon açabildin sınır ne

hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..

Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun

MasteLaa

Üye

hiç zorlamadım henüz baba ama 15 tane falan açmıştım dün bana mısın demedi jilet gibiydi..

Fatih kablolu derken kulaklığı kumandasına kabloyla takıyorsun telefona kablo takmıyorsun
Tamamdır kuzum bir şey soracam şu tema nasıl bir bakar mısın

doctorrr

Üye

valla babacım hayırlı olsun ne diyeyim darısı bize inşallah