MasteLaa
Üye
Ace deki Flash Player değil Flash Lite.harbi yaNokia'nın bu huyu güzel zaten nokia telefonları ucuzlayınca 200-250 TL falan olunca birtane c7 veya n8 almayı düşünüyorum s2 yi heryere götüremiyorum demin arkadaşlarla oturduk herkez bakıyımmı falan demeye başladı
birde bu acelerde flash player nasıl yok anlamadım ya arkadaş var benim video izleniyor diyor internetten bende flash player yok nasıl oluyor diyorum facebook'tan falan izleyebiliyormusun diyorum youtube'dan 6260 ta izliyor zaten ayıptır söylemesineyse izleniyor diyor sizce wonder'mı alsın kardeşim yoksa ace mi ?
Ace deki Flash Player değil Flash Lite.Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun
Verme hacı .bir de söyle maşallah felan desinler nazar etmesinler telefonu
Ace deki Flash Player değil Flash Lite.Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun
bence nokıa flas playır olmadıgından pek satıs yapamadı
Haklısın
Verme hacı .bir de söyle maşallah felan desinler nazar etmesinler telefonu
Video izlenir de Flash sitelerden video izlenmez.Açsın bir haxball bakalım giriyor mu ?ace'de video falan izleniyormuş ama ? öyle duydum yani wi-fi olsaydı çocuğun telefonundan açıp bakacaktım ama wi-fi yoktu
ace , gio ve mini için flash player var bizzat kullandım
Haklısın
Video izlenir de Flash sitelerden video izlenmez.Açsın bir haxball bakalım giriyor mu ?Flash Player ile Flash Lite'ı karıştırmamak gerekiyor
Orijinal tarayıcılarında Flash Player yok..ace , gio ve mini için flash player var bizzat kullandım
Orijinal tarayıcılarında Flash Player yok..
KArdeşim anlamıyorsun sanırım sen telefonu aldığında eline orijinal Flash Player gelmiyor..Flash Lite geliyor bu da Flash Player gibi değil kısıtlı olanı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile
KArdeşim anlamıyorsun sanırım sen telefonu aldığında eline orijinal Flash Player gelmiyor..Flash Lite geliyor bu da Flash Player gibi değil kısıtlı olanı.
Yüklersen çalışır elbet Android destekliyor sonuçta..Ama burada önemli olan orijinal gelen Flash Player ve sonradan yüklenenin performansı ile bir değil umarım anlatabildim.onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile
o fiyata o kadar
Yüklersen çalışır elbet Android destekliyor sonuçta..Ama burada önemli olan orijinal gelen Flash Player ve sonradan yüklenenin performansı ile bir değil umarım anlatabildim.
E tabii çok bir şey beklemeyeceksin kuzum sonra burada Android telefonumu çökertti diye konu geliyoro fiyata o kadar
Wp ye güveniyordum hâlâ da güveniyorum ama bu güvenim gittikçe azalıyor nedensesırf ankete oy vermek için bilgisayar görünümüne geçtim ve nokia dan daha çabuk ve hızlı bir şekilde oyumu kullandım nokia varken uyuz oluyordum sayfayı açacak diye. şimdi gelelim konuya samsung android işletim sistemine gecene kadar nokia süperdi ne zamanki samsung bada işletim sistemiyle nokia ile baş edemeyeceğini anlayıp androide geçene kadar şimdi aynı durum nokia için geçerli nokia da samsung ve ipone la bu işletim sistemiyle baş edemeyeceğini anladı ve wp ye geçmeye karar verdi ben müşteriyim hangisi iyiyse hangisi performanslıysa ve hangisi hoşuma giderse onu kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?