En Büyük Nokia mı Samsung mu Anketi Olsun!

Nokia Mı Samsung Mu?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .

MasteLaa

Üye
Ace deki Flash Player değil Flash Lite. Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun

Verme hacı .bir de söyle maşallah felan desinler nazar etmesinler telefonu

bilmemnemi benim telefon diyip vermiyorum zaten yok abicim birde faceye falan giriyim mi falan diyorlar acayip gıcık oluyorum hele menüden bir oyun açıp oynamaya başlamaları ayrı bir gıcık ediyor beni sanki biz telefonları hava atmak için aldık tövbe tövbe

- - - Eklendi - - -

Ace deki Flash Player değil Flash Lite. Bu arada o bende de oluyor herkes bakmak istiyor sıkıntıya giriyorsun

ace'de video falan izleniyormuş ama ? öyle duydum yani wi-fi olsaydı çocuğun telefonundan açıp bakacaktım ama wi-fi yoktu

phasan

Üye
bence nokıa flas playır olmadıgından pek satıs yapamadı

saçma bir konu samsung şuan pazarın lideri nokia ise huawei seviyesinde

KArdeşim anlamıyorsun sanırım sen telefonu aldığında eline orijinal Flash Player gelmiyor..Flash Lite geliyor bu da Flash Player gibi değil kısıtlı olanı.
onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile

MasteLaa

Üye
onu biliyorumda orjinal tarayıcıda flash player çalıştırıyolar t10da bile
Yüklersen çalışır elbet Android destekliyor sonuçta..Ama burada önemli olan orijinal gelen Flash Player ve sonradan yüklenenin performansı ile bir değil umarım anlatabildim.

sırf ankete oy vermek için bilgisayar görünümüne geçtim ve nokia dan daha çabuk ve hızlı bir şekilde oyumu kullandım nokia varken uyuz oluyordum sayfayı açacak diye. şimdi gelelim konuya samsung android işletim sistemine gecene kadar nokia süperdi ne zamanki samsung bada işletim sistemiyle nokia ile baş edemeyeceğini anlayıp androide geçene kadar şimdi aynı durum nokia için geçerli nokia da samsung ve ipone la bu işletim sistemiyle baş edemeyeceğini anladı ve wp ye geçmeye karar verdi ben müşteriyim hangisi iyiyse hangisi performanslıysa ve hangisi hoşuma giderse onu kullanırım.

MasteLaa

Üye
Wp ye güveniyordum hâlâ da güveniyorum ama bu güvenim gittikçe azalıyor nedense

Konu Sahibi
fikir değiştiriyorum ve samsung diyorum yaşasın kralım.