bu çıksa alırım ya çok şık :) lumia710
MrCommanDTr Emekli Yönetici Türe' Alıntı: bu çıksa alırım ya çok şık Genişletmek için tıkla ... lumia710
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap >Pessimistic.' Alıntı: nokia sadece su telefonu yapsa pazar payini alir goturur Genişletmek için tıkla ... Ama tek telefonla iş yürümez. Satış taktiği
>Pessimistic.' Alıntı: nokia sadece su telefonu yapsa pazar payini alir goturur Genişletmek için tıkla ... Ama tek telefonla iş yürümez. Satış taktiği
>Pessimistic. Üye aynen bunun altinda bir model surecek diger markalar amiral gemilerini surunce bunu yapip surecek ama elop bunu dusunemz
aynen bunun altinda bir model surecek diger markalar amiral gemilerini surunce bunu yapip surecek ama elop bunu dusunemz
papakudioflu Emekli Yönetici bu cihazi alanlar neler kaciricakti biliyor musunuz resme bir bakin isterseniz
Türe Üye Rambo_FT' Alıntı: Ama tek telefonla iş yürümez. Satış taktiği Genişletmek için tıkla ... O denileni yalnız Apple yapar - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: kurmuşlar mı abi ona da yahu Genişletmek için tıkla ... evet abi forumda konusu var nitdroid diye ama daha alpha
Rambo_FT' Alıntı: Ama tek telefonla iş yürümez. Satış taktiği Genişletmek için tıkla ... O denileni yalnız Apple yapar - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: kurmuşlar mı abi ona da yahu Genişletmek için tıkla ... evet abi forumda konusu var nitdroid diye ama daha alpha
MrCommanDTr Emekli Yönetici Türe' Alıntı: O denileni yalnız Apple yapar - - - Eklendi - - - evet abi forumda konusu var nitdroid diye ama daha alpha Genişletmek için tıkla ... Lumia900 e demiştim kardeşim n9 u biliyorum zaten çok inceledim - - - Eklendi - - - Dikkat et ciğerim Ali abinin koyduğu resimdeki cihaz n9 değil
Türe' Alıntı: O denileni yalnız Apple yapar - - - Eklendi - - - evet abi forumda konusu var nitdroid diye ama daha alpha Genişletmek için tıkla ... Lumia900 e demiştim kardeşim n9 u biliyorum zaten çok inceledim - - - Eklendi - - - Dikkat et ciğerim Ali abinin koyduğu resimdeki cihaz n9 değil
Türe Üye MrCommanDTr' Alıntı: Lumia900 e demiştim kardeşim n9 u biliyorum zaten çok inceledim - - - Eklendi - - - Dikkat et ciğerim Ali abinin koyduğu resimdeki cihaz n9 değil Genişletmek için tıkla ... obaa hakkat ya lumia 900 bu
MrCommanDTr' Alıntı: Lumia900 e demiştim kardeşim n9 u biliyorum zaten çok inceledim - - - Eklendi - - - Dikkat et ciğerim Ali abinin koyduğu resimdeki cihaz n9 değil Genişletmek için tıkla ... obaa hakkat ya lumia 900 bu
Türe Üye MrCommanDTr' Alıntı: yaa Genişletmek için tıkla ... iyi de nasıl yaptılar ki kapalı kaynak kodlu bir cihaza bunu
MrCommanDTr' Alıntı: yaa Genişletmek için tıkla ... iyi de nasıl yaptılar ki kapalı kaynak kodlu bir cihaza bunu
MrCommanDTr Emekli Yönetici Türe' Alıntı: iyi de nasıl yaptılar ki kapalı kaynak kodlu bir cihaza bunu Genişletmek için tıkla ... bootloader ı açıksa yapılır ama bu gerçek değil sanırım.
Türe' Alıntı: iyi de nasıl yaptılar ki kapalı kaynak kodlu bir cihaza bunu Genişletmek için tıkla ... bootloader ı açıksa yapılır ama bu gerçek değil sanırım.
MrCommanDTr Emekli Yönetici ynsemrekose' Alıntı: wp yede cfw ler çıkıyormuş öyle duydum xda da Genişletmek için tıkla ... bootloader ı açık cihazlara custom romlar çıkıyor baba
ynsemrekose' Alıntı: wp yede cfw ler çıkıyormuş öyle duydum xda da Genişletmek için tıkla ... bootloader ı açık cihazlara custom romlar çıkıyor baba
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: bootloader ı açık cihazlara custom romlar çıkıyor baba Genişletmek için tıkla ... helee
MrCommanDTr' Alıntı: bootloader ı açık cihazlara custom romlar çıkıyor baba Genişletmek için tıkla ... helee