Bu CFW XpressMusic tuşunu resmen öldürüyor... bir türlü çalıştıramadımxm media tuşunu çalıştıran var mı?![]()

cfw izlenimlerim olumsuz yönleri:haritalardan cıkmıyor, btswitch çalışmıyor, iki tane fotograflarım var 1.menüde digeri uygulamaların içinde bide menü düzeni sıkış sıkış olmuş
olumlu yönlri:cok hızlı, mesajda t9 süper olmuş gayet stabil
eline saglık kardaşim 3x4 menüyü de korsan sevinirim tabiki bu hataları düzeltip
kolay gelsin başarılar
--------------- Ekleme ---------------
xm medya tuşu çalısıyor
D anında çıktı. 2tane fotorağlarım var aynen.
nese yazim dedimbu ram otomatik olarak sürekli kendini sıkıştırıyor diyorya o yenimi çıktı.çünkü internet radyo programından bi kanal açıyorum wirelessten telefonun ışığı söndükten 1dk sonra radyo duruyorda. acaba bunlamı alakalı.
--------------- Ekleme ---------------
he bide insanlar güzel şeyler yapabilirler ama kusursuzu başarmak için eleştirilmek tartışmak ve ona göre düzenleme yapmak gerekir. soneday eskilerdensin biliyorum ama daha açık görüşlü olur ve soruları sorunları cevapsız bırakmassan minnettar oluruz.teşekkürler
saol kardeşim. Beyler herkesin kendine göre hakları var kimse paylaşmak zorunda değil eğer soner kardeşimiz birşey yapmış ve paylaşmış ise buna teşekkür edeceğiniz yerine adamı eleştiriyorsunuz tüm yorumları okudum sevmedin mi istemiyor musun yükleme adam bunu yapmak zorunda değil ki eğer kullanacaksan bütün haliyle kullanmalısın tekrar saol kardeşim en iyisini yapıyorsun hiçbirini aldırma sen bildiğin gibi devam et çok taktir ediyorum seni bu kadar kışkırtmaya rağmen tek bir laf söylemedin kolay gelsin emeklerin için teşekkürler...
biraz daha az reklam olsaydı denerdim,abartmışsın biraz,neyse yinede emeğine sağlık güzel paylaşım..
yahu cevappppp
anlarsınız.