gayet güzel ve hızlı olmuş ama rom patcher yüklenmio
o yüzden bu fw bana olmasss
yine de sistem dosyalarına ulaşmasamda olur diyenler güzel fw hiç sıkıntı çıkarmadı
arkadaşın ellerine sağlık
çok doğru söylemişsin dostum. Çok stabil bir fw olmuş. Soneday reklamları kaldırdığında yükleyecegimi söylemiştim ve öyle de yaptım v51den vazgeçmek pahasına.
Bana göre fwnin eksiklikleri önem sırasına göre sıralayacak olursam;
1- rompatcher eksikliği ve en kötüsü yüklenemiyor oluşu.(video kayıtta kırmızı ışık ve sistem dosyalarının pasif durumda olması vb. En büyük sorun)
2-daha önce belirtilen bazı gereksiz programlar (zaten bilen biliyor açıklama yapmak istemiyorum)
3-kinetic scroll biraz yavaş geldi bana tamam hızlı kaydırınca hızlı hareket ediyor ama biraz daha hızlı olmalıydı
4-metin yazma bölümünde metnin seçili olduğu halde görünmemesi problemi burda da çözülememiş
5-orjinal 5800 t9 u buna da port edilememiş

6-iki tane fotoğraflar kısayolu var
Getirdiği yenilikleri de önem sırasına göre sıralayacak olursam
1-tabiki hız
2-dokunma hassasiyeti
3- tam menü olması (farklı olmuş çok da önemli değil diye düşünen olsa da benim için öğle değil iyi bi değişiklik olmuş)
4-c6 arama ekranı
5-seslerdeki düzenleme (biraz daha tiz ön planda,tam istediğim gibi)
6-N8 ikonları
7-ev ekranından saati kaldırabilme
bugün saat 19:30 gibi yükledim şimdilik farkettiklerim bunlar. Zaten güncelleme yapacağını söylemiş soner kardeş ama biraz acele etmesinde fayda var şimdilik çoğu gözler bu fw üzerinde. Bu fwnin pabucu dama atılmadan iyileştirmeler bir an önce gelmeli. Teşekkürler böyle bir fwyi bizlerle buluşturduğun için soneday