EliminSekizi00 v2.0 C6v20 |4x3/4x4/4x5 Tam Ekran Menü | Flash8 [STABİL-HATASIZ-HIZ]

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
sonerin görsellikle ilgilenecek bir yardımcıya ihtiyacı var :ehe

rsm39

rsm39

Üye
guzel calisma ellerine saglik soneday yeni versiyon mod mu acaba telefona bu versiyonu yukleyeyim mi yoksa bekleyeyim mi?

ea1903ea

Üye
guzel calisma ellerine saglik soneday yeni versiyon mod mu acaba telefona bu versiyonu yukleyeyim mi yoksa bekleyeyim mi?

Bir kaç güne yeni versiyonu çıkaracağını söyledi arkadaş, bazı düzenlemeler yapıyor, hataları gideriyor. 2-3 güne çıkar, onunla flashlarsın :oke:

kilisli822

kilisli822

Üye
üstad fw.ni denedim genel itibariyle iyi fakat internete bazı sitelerde cihaz kilitleniyor. ayrıca ovi store çalışmıyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben yüklemedim ama soneday arkadaşımızın yaptıgı şeyler genellikle güzel oluyor.:oke:birde okudugum kadarıyla bir sorun var onu yazayım,ingilizce dili eksik.ingilizce illaki olması gerekirdi.çünkü birsürü uygulama ingilizce.onun haricinde sorun yok ve ben uzun vadede bunun 5800 için en güzel c6 fw olacagını düşünüyorum.ingilizce sorunu halledilse belki bir gün yükleyebilirim.bu arada ev ekranı çok güzel duruyor:oke::tşk:

--------------- Ekleme ---------------

üstad fw.ni denedim genel itibariyle iyi fakat internete bazı sitelerde cihaz kilitleniyor. ayrıca ovi store çalışmıyor.
ovi store:

agsalman

Üye
gayet güzel ve hızlı olmuş ama rom patcher yüklenmio
o yüzden bu fw bana olmasss
yine de sistem dosyalarına ulaşmasamda olur diyenler güzel fw hiç sıkıntı çıkarmadı
arkadaşın ellerine sağlık

nereharme

nereharme

Üye
gayet güzel ve hızlı olmuş ama rom patcher yüklenmio
o yüzden bu fw bana olmasss
yine de sistem dosyalarına ulaşmasamda olur diyenler güzel fw hiç sıkıntı çıkarmadı
arkadaşın ellerine sağlık

çok doğru söylemişsin dostum. Çok stabil bir fw olmuş. Soneday reklamları kaldırdığında yükleyecegimi söylemiştim ve öyle de yaptım v51den vazgeçmek pahasına.
Bana göre fwnin eksiklikleri önem sırasına göre sıralayacak olursam;
1- rompatcher eksikliği ve en kötüsü yüklenemiyor oluşu.(video kayıtta kırmızı ışık ve sistem dosyalarının pasif durumda olması vb. En büyük sorun)
2-daha önce belirtilen bazı gereksiz programlar (zaten bilen biliyor açıklama yapmak istemiyorum)
3-kinetic scroll biraz yavaş geldi bana tamam hızlı kaydırınca hızlı hareket ediyor ama biraz daha hızlı olmalıydı
4-metin yazma bölümünde metnin seçili olduğu halde görünmemesi problemi burda da çözülememiş
5-orjinal 5800 t9 u buna da port edilememiş :(
6-iki tane fotoğraflar kısayolu var
Getirdiği yenilikleri de önem sırasına göre sıralayacak olursam
1-tabiki hız
2-dokunma hassasiyeti
3- tam menü olması (farklı olmuş çok da önemli değil diye düşünen olsa da benim için öğle değil iyi bi değişiklik olmuş)
4-c6 arama ekranı
5-seslerdeki düzenleme (biraz daha tiz ön planda,tam istediğim gibi)
6-N8 ikonları
7-ev ekranından saati kaldırabilme
bugün saat 19:30 gibi yükledim şimdilik farkettiklerim bunlar. Zaten güncelleme yapacağını söylemiş soner kardeş ama biraz acele etmesinde fayda var şimdilik çoğu gözler bu fw üzerinde. Bu fwnin pabucu dama atılmadan iyileştirmeler bir an önce gelmeli. Teşekkürler böyle bir fwyi bizlerle buluşturduğun için soneday

ccaaggllaarr

Üye
arkadaşlar tüm sayfadaki mesajlari tek tek irdeleyerek okudum. fw dikkatimi çekti. fakat yorumlarınızdan emek verilen bir işe çoğu kişinin yaklaşimini hoş bulmadım diyebilirim. Soneday'ın sitesini de epey bir incelemiştim bir zamanlar.
Objektif olmak gerekirse Soneday teşekkürler. belki çalişyorsun bilemiyorum. ancak emek harcadiğin aşina... bence herşeyi orjinal bırak, hizlandirmalari vsleri ekle birak derim. bakalim ozaman arkadaşlar nasil tepki verek. ben yorumlardan yüklememe karari aldim diyebilirim. ancak yeni versiyonu ve ss'leri bekliyorum. şarj olayindan çok canim yandi.. eğer yeni versiyonda sana yöneltilen eleştirileri (emeğine verilen olumsuz, yıkıcı olanlar hariç) dikkate alir ve bunlari adapte edebilirsen güzel bir fw olacaği konusunda eminim...

Çalişmalarinda başarilar dilerim.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
soneday bu yorumu da oku lütfen eğer herkesin bu fwyi yüklemesini istiyorsan hele ki yaptığın bu fw hızı felan çok iyi ama bunlar da olsa on numara olcak;menüyü büyük ekran yap,keylock,btswitch,accelswitch,phonetouch ve dzmusickey programlarınıda yüklersen harika ötesi olur ve lütfen fazla tema koymamaya bak kullanılmıyor boş boş hafızayı yiyor onun yerine başka bir uygulama koyabilirsin ama genel olarak açılış kapanış ekranları pnht son fwsi gibi olsa süper olur sana etmediğimiz dua kalmaz vallah ,teşekkürler...

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
rompatcher yüklenmyor soner kardeşim

ilyassss

ilyassss

Üye
tşk kardeş en kısa zamanda deneyecegim

AkSeA07

Üye
Yeter artık cıksın su Fw onceden nokıa yı beklerdım artık senı beklıyorum ya :D:D:D Bı an once gelmesı dılegıyLe :D:D

v3!N

v3!N

Üye
benim 5800 v51 iken n97 tabanlı cfw kurdum ve hala daha öyle duruyor şimdi bunu kursam 5800 v52 sürüm olur mu hata verir mi? bilmiyorum da bir sorayım dedim.

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
*Açılış sesi ve resmi tamamen kaldırıldı
*XM tuşu herzaman çalışıyor,bi .exe ile çakışıyormuş
*Rom patcher eklendi
*Ovi store düzeldi,ve yerine daha çok tutulacak bi alternatif eklendi
*Sözlük eklendi
*Kinetic scroll en orta seviyede,fazlası düzeni bozar
*Dinimiz kalacak,hoşuna gitmeyen başka moda yönlenir
*2ci ekrandaki saati eklemem malesef,bölesi daha güzel geliyor bana kusura bakma :/
*Temalar silindi,yerine 2 tema eklendi
*Ses codeci değişti,bu codec daha iyi bana göre

Güncellemeler;
Qt 4.7
Mobility
Multimedya kodekler (qt için;avi,flv,mkv,ogg)
Cpu performans arttırıldı
Sistem yedekleme programı eklendi
Rompatcher bütün modları eklendi
Flashlite'ye yeni plugin eklendi
FW orjinalliğini koruyor,hiç bir orjinal içerik silinmedi(zil sesler ve tema hariç)
Filebrowser eklendi
Yetki sertifikası sorunu düzeldi
Java 2.2 eklendi (yep yeni)
Webrowser kasma sorunu düzeldi

Başka istek ve sıkıntı varmı :)

yarın akşam yeni sürümü geliyor*

Newpronik

Üye
rom pacherin yenisi çıkmış onu entegre edebilirsiniz değilmi ve v52 rofs kullanacaksınız sanırım pnht de paylaşılmışı 51 in kullanılması yerine daha iyi olacağı kesindir mesajların saatleri ile ilgili problem ile ilgilenebildinizmi acaba bazı mesajlar 1 saat geç gelmiş gibi görünüyor saatleri mesela saat 1 de mesaj atılıyor mesaj geliyor ama geliş saati bazen 12 oluyor conversations programında mesajların yeri karışıyor buna bir çözüm bulabilir misiniz acaba ?

mustafa0430

mustafa0430

Üye
sayin soneday pyton gomulu calismlyo ekran simgeleri cok buyuk yardim

kilisli822

kilisli822

Üye
soneday üstad yenilikler için teşekkürler...
acaba fw'ye tuşlar ve ekran kilitliyken müzik çaları kontrol eden bi mod var onu entegre edermisin...
(mavi tuş: önceki parça kırmızı:sonraki parça kamera tuşu:durdur/devam et)

--------------- Ekleme ---------------

üstad bu arada çooooook saol gecenin 3'ünde bile uykusuz kalıp fw'yle uğraşıyorsun sağolasın...
Dinimiz uygulamasınıda kaldırmaman iyi olmuş. Benn seni destekliyorum...

DOGSTAR

Üye
aacaba menü tam ekran olmasa olurmu soneday üstad

kilisli822

kilisli822

Üye
aacaba menü tam ekran olmasa olurmu soneday üstad

tam ekran 3x4 menü için gerekli değil bencede
fw'den kaldırmazsan hangi modu sildiğimizde normal menüye döneceğini söylersende olur.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler...

Üst Alt