EliminSekizi00 v2.0 C6v20 |4x3/4x4/4x5 Tam Ekran Menü | Flash8 [STABİL-HATASIZ-HIZ]

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
arkadaşlar RomPatcherPlus 2.3 yüklenemiyor dahili bileşen uyarısı alıyorum. rompatcher yüklenemedikten sonra ne yapayım ben bu fw yi
arkadaşlar, fw.yi hazırlayan kardeşimiz Sadece TÜRKÇE dil bırakmış ve maalesef ingilizceyi kaldırmış. İngilizce dili kaldırırsanız rompatcher'e ait birkaç dosyayı da maalesef siliyor, sonradan yüklemek istersenizde, rompatcher'e ait kalıntı dosyalar olduğu için dahili bileşen hatası verir, size tavsiyem, eğer bunu kullanmak istiyorsanız, fw.yi indirin, nfe ile açıp rompatcher'i kendiniz tekrar entegre edin veya ingilizce dili de yükleyin (bu daha basit bir çözüm). sorununuz çözülecektir.

dadas141

Üye
Allah razı olsun kardeş emeğine sağlık ..

ercan845

Üye
kardeşim ben yaptım senein elini öpeyim teşekkür ederim

gundar

Üye
Bende denedim ama ovi magaza çalışmadı. haritalar 15-20 dakika beklememe rağmen konumlama yapmadı bazen de kilitlendi çıkamadım reset atmak zorunda kaldım. şebeke bağlantısı gerektiren programlar kilitlendi. sadece wi-fi den girebildim.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5 para etmez arkadaş megalomanixa ı tek geçerim bi kere rompatcher yüklenmiyor web browser donup kalıyor flash 8 de palavra c6 daki flash 4 den farkı yok seninki nasıl problemsiz oluyor allah aşkına

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Fw yi test edenlerin yorumları, hiç iyi değil. Enazından bir süre daha v52 cfw yi beklemek gerekecek. Ben başka bir arkadaşın fw sini kullanıyorum gayet iyi fakat video izlerken reset atıyor. Umarım yorumlar doğrultusunda fw ye son şeklini verirsin. İyi çalışmalar, (Emeğin için ayrıca teşekkürler.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Ah ram ah fw güzel.SDK da kurup denedim ram de düşük olmasa :)

--------------- Ekleme ---------------

5 para etmez arkadaş megalomanixa ı tek geçerim bi kere rompatcher yüklenmiyor web browser donup kalıyor flash 8 de palavra c6 daki flash 4 den farkı yok seninki nasıl problemsiz oluyor allah aşkına

Adamın hakkını yemeyin ben bi sorun göremedim:hmmm

TheRock72

Üye
arkadaşlar, fw.yi hazırlayan kardeşimiz Sadece TÜRKÇE dil bırakmış ve maalesef ingilizceyi kaldırmış. İngilizce dili kaldırırsanız rompatcher'e ait birkaç dosyayı da maalesef siliyor, sonradan yüklemek istersenizde, rompatcher'e ait kalıntı dosyalar olduğu için dahili bileşen hatası verir, size tavsiyem, eğer bunu kullanmak istiyorsanız, fw.yi indirin, nfe ile açıp rompatcher'i kendiniz tekrar entegre edin veya ingilizce dili de yükleyin (bu daha basit bir çözüm). sorununuz çözülecektir.

sağolasın akadaşım siscontents151 kullanarak rompatcher açtım nokia editor4 beta ile de fw dosyalarını açtım. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...m-nokia-5800-modification-by-uydu-384854.html topiğindeki uygulama ekleme yöntemini aynen uyguladım ingilizce dil yüklemeye gerek kalmadan rompatcher yüklendi. ayrıca fw deki istemediğim uygulama kısımları da kaldırdım.flashladım fw tam istediğim gibi oldu.

alper0642

Üye
sağolasın akadaşım siscontents151 kullanarak rompatcher açtım nokia editor4 beta ile de fw dosyalarını açtım. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...m-nokia-5800-modification-by-uydu-384854.html topiğindeki uygulama ekleme yöntemini aynen uyguladım ingilizce dil yüklemeye gerek kalmadan rompatcher yüklendi. ayrıca fw deki istemediğim uygulama kısımları da kaldırdım.flashladım fw tam istediğim gibi oldu.
yardımcı olabildiysem ne mutlu, sevindim başarmış olmanıza. hayırlı olsun

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR SANIRIM SONEDAY BUGÜN FORUMDA OLMADIĞI İÇİN Bİ NEVİ ONUN ADINA CEVAP VERMEK İSTİYORUM.YANLIŞ ANLAŞILMASIN BİR ÇIKARIM VEYA KENDİSİYLE YAKİNEN BİR ARKADAŞLIĞIM YOKTUR...

Reklam olarak belki algılanabilir diye forumun açık ismini vermiyorum.Soneday burada ve diğer paylaştığı D.H. forumunda Cfw hakkında yapılan eleştirilere göre Cfwyi biraz düzenleyerek 1.1 versiyonunu sabaha karşı saat 6:00da tekrar upload etti.( Sanırım burada ki linki yenilemedi/unuttu )
Burada pek ağır olmasa da diğer bahsettiğim forumda o kadar ağır eleştirilere maruz kaldı ki adamı resmen isyan ettirdiler ve tekrar düzenledi cfwyi.Araştırmak isteyen aratıp bulsun.Adam o kadar emek harcıyor, bir şeyi iddia da etmiyor ama adama yapılan "1000 downloada 7$ para kazanıyorsun oh ne güzel... Berbat olmuş kimse yüklemesin... Dinimiz programı ne be?....." vb. gibi bir sürü eleştiri karşısında adam isyan etti ve yenisini hazırladı.

O forum bu forum farketmez.Hepimiz illa ki bir çok foruma üyeyiz ve tabii ki herkes istediğini yazmak ta, eleştirmek de hürdür.Ama kimseye bu programlar, oyunlar, cfwler... zorla yükletilmiyor.Bunları hazırlayan herkes emek harcıyor.Zaten çoğumuz haftada bir telefonu jaflayan, her cfw çıktığında atlayıp hemen telefona yükleyen insanlar değil miyiz Allahaşkına.Beğenmezsek sileriz, beğenirde eksik/hata görürsek de ağır eleştiriler yapmadan hataları tatlı bir dille söyleyelim, uyaralım.Ben bugün izinliyim diye sabaha kadar netin başındaydım ve sabah 6:00da adam hala yeni versiyonla uğraşıp upload etmeye çalışıyordu ( 7:00de evden çıkacak ve işe gidecekti) adama resmen acıdım.

Bu foruma yaklaşık 3-4 senedir üyeyim, devamlı takip ederim ve şunu söylemeliyim ki Maxicep Forum diğer forumlardan bence biraz daha seviyeli.Zaman zaman eleştiriler dozunu kaçırıyor olabilir tatlıya bağlanır. EMEĞE HER ZAMAN SAYGI GÖSTERELİM.SADECE HER YAYINLANAN ŞEYE SADECE "TEŞEKKÜRLER" YAZIP ATARAK DEĞİL, İÇİMİZDEN GELEREK "TEŞEKKÜRLER" YAZALIM.

Sürç-ü lisan ettiysem affola, kimse kırılmasın lütfen :sarıl::sarıl::sarıl:
:maxicep::maxicep::maxicep::maxicep::maxicep:

Anlayışından ötürü seni kutluyorum kardeş,keşke herkez böyle düşünse..

AkSeA07

Üye
Şu an ındırdım kurmakuzereyım fakat bı sorun var ve acıl cevap veren olursa sevınırım sımdı RomPacther yok mu bunda??

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
1 haftaya kadar güncelleyeceğim arkadaşlar
güncelleme listesi;

Sözlük eklenecek
Ovi Maps 3.6 olacak
Sertifika sorunu çözülecek
GPS'e wifi eklenecek
Video sorunu çözülecek
Java güncellenecek
Rom patcher gömülecek
Müzik çalar güncellenecek
Tema sorunu çözülecek
Pipis kaldırılacak,bilişen hatası giderilecek
Virtualkey kaldırılacak

AkSeA07

Üye
Sevıncle beklıyorum :D

emretwoolf

emretwoolf

Üye
teşekkürler bekliyoruz.
ben bu gba açma olayını denedimde senin blogundan bios demissin o ne çözemedim bi yerden *.bin buldum ama programla onu nasıl ilişkilendircem bulamadım.
birde dzmusic gömebilir misin cfwye..

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
arkadasım linkileri rapidden verirmisin.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
soneday,senin yerinde olsam yani bu Fw işini anlayan biri olsam telefonu Nokıa orjinal şeklinde bırakırdım tmm sen bunu yaptın buraya attın ben yüklemeyebilirim yükleme kardeşim beğenmiyorsanda diyebilirsin ama insan bu kadar iyi yapılmış bir Fw'yi yüklemek istiyor tmm islam dinimiz onda da sorun yok uygulama da kalsın temada kalsın ama açılış ekranı yüzünden ben bu Fw'den soğudum önceki açılış ekranına laf yapıyorduk allah razı olsun değiştirdin fakat bu daha da kötü yaptı Fw'yi bence normal beyaz nokıa açılış ekranı olması daha iyi senden ricam bunu düzenlemen çok emek vermişsin ama böyle düzensiz bir tarafıda oldu mu ilgi çekmiyor açıkcası...Paylaştığın İçin Tekrar Teşekkürler...

Charade

Charade

Üye
Hocam Cfw yi kurdum ama mesaj saatlerinde sorun oldu..Mesajlasirken 5 mesajdan sonra gelen 1 mesaji 1 saat once gelmiş gibi gosteriyor..Otomatik saat güncellemesini actim kapattim gene sorun devam ediyor...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
soneday,senin yerinde olsam yani bu Fw işini anlayan biri olsam telefonu Nokıa orjinal şeklinde bırakırdım tmm sen bunu yaptın buraya attın ben yüklemeyebilirim yükleme kardeşim beğenmiyorsanda diyebilirsin ama insan bu kadar iyi yapılmış bir Fw'yi yüklemek istiyor tmm islam dinimiz onda da sorun yok uygulama da kalsın temada kalsın ama açılış ekranı yüzünden ben bu Fw'den soğudum önceki açılış ekranına laf yapıyorduk allah razı olsun değiştirdin fakat bu daha da kötü yaptı Fw'yi bence normal beyaz nokıa açılış ekranı olması daha iyi senden ricam bunu düzenlemen çok emek vermişsin ama böyle düzensiz bir tarafıda oldu mu ilgi çekmiyor açıkcası...Paylaştığın İçin Tekrar Teşekkürler...

dh de ayni seyleri söyledik ama kabul etmiyor.

ubeydmehmet

Üye
Bu Fw güzel bir çalışmaya benziyor.Ben de yüklemek istiyorum.Ama yükleme jaf'lamı olacak?Mümkünse bilgi istiyorum.

Üst Alt